Home - Články - Láskohled 13. - 19. července

Láskohled 13. - 19. července

vloženo 10. 7. 2020
čas čtení: 3 minuty

Láskohled 13. - 19. července

Býci, zbystřete! Po celý tento letní týden si budete připadat jako v ráji. Oproti tomu Ryby nečeká žádný velký milostný úspěch. Přečtěte si týdenní horoskop lásky a zjistěte, co čeká vás!

sdílet článek na facebooku

Beran
Pozornost vám nyní věnuje někdo, koho vy bezmezně obdivujete a jste do něj tajně zaláskovaní. Daný člověk si ale vaši přízeň nezaslouží. I teď vás chce jen využít ve svůj prospěch.

Býk
Tento týden je pro lásku jako stvořený. Možná, že je na spadnutí nějaké to červnové rande nebo flirt. Ti z vás, kdo jsou nezadaní, tak rozhodně nyní nepřijdete zkrátka. Bude to skvělé.

Blíženci
Ve dlouhodobých svazcích to nehezky zaskřípe. Máte tendenci se hádat i kvůli úplným malichernostem a protějšek vás naschvál vytáčí, protože ho na vás rozčilují některé věci.

Rak
Třetí červencový týden si vyslechnete spoustu neoprávněných výčitek. Protějšek vás v mnohých věcech nepodporuje a vám to začíná vadit. Navíc vám koníčky neustále i vyčítá a neschvaluje.


Lev
V tyto dny umíte opravdu báječně zaujmout. Opačné pohlaví je unešeno vaším smyslem pro humor, ale i ležérním postojem k životu, či některým situacím. Připadá jim to velmi sexy.

Panna
Intenzivní sociální komunikace s novým idolem tento týden bude váznout. Přitom ještě minulý týden pípal telefon v jednom kuse. Alespoň vidíte jak je virtuální zamilovanost pomíjivá.

Váhy
Nevydržíte v klidu a neumíte odpočívat. Relaxujete hlavně aktivně a tak nějak v neustálém běhu. Váš protějšek to má ale nastaveno úplně jinak a rád má svoje pohodlí na gauči a klid.

Štír
Neobyčejnou radost vám udělá protějšek, když vám nachystá krásné překvapení. Sice to nakonec pro vás nebude zas až tak velká novinka, ale snaha se cení a vy nechcete nic pokazit.


Střelec
Poznáte velmi atraktivní osobu, která vás okamžitě upoutá. Při bližším seznámení však poznáte, že vnitřní já daného jedince už tak krásné není a hořce zalitujete blížícího se rande.

Kozoroh
Konečně to kolem vás začíná tepat. Společenský život vám velice chyběl a nyní si ho můžete konečně začít užívat. Nevynecháte žádnou párty a hlavně žádnou příležitost k seznámení.

Vodnář
Tento týden vám zpříjemní osoba, která má o vás již delší dobu zájem a je to i vidět. Daný jedinec si vás skutečně považuje a je na vás nejen milý, ale chová se i velmi uctivě.

Ryby
Váš protějšek už ztrácí trpělivost. Stále ho něčím komandujete a nic se vám nelíbí. Je těžké vám vyhovět, a proto se často dostáváte do konfliktů. Raději se rychle naučte toleranci.

|<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.