Home - Články - Jaké zvíře se k vám hodí podle zvěrokruhu

Jaké zvíře se k vám hodí podle zvěrokruhu

vloženo 6. 7. 2020
čas čtení: 4 minuty

Jaké zvíře se k vám hodí podle zvěrokruhu

Uvažujete o pořízení domácího miláčka? Nevíte pro jaké zvíře se rozhodnout? Podívejte se na malou inspiraci podle hvězd!

sdílet článek na facebooku

Beran
K odvážným a nezávislým Beranům se hodí labrador. Stejně jako on miluje společnost a má vůdčí sklony. Aktivní Beran si s labradorem skvěle sedne, protože také nesnáší nudu, dlouho nevydrží na jednom místě, zvědavě si mapuje okolí a je bezstarostný.

Býk
Znamení Býka neodolá společnosti kočky. Býci i kočky jsou tvrdohlaví, vyrovnaní, tak trošku leniví a ve všem nároční. Jakmile se Býk k něčemu upne, jde si za svým cílem. S kočkou také nic nehne, má prostě ráda své pohodlí, a tak spolu mohou klidně relaxovat.

Blíženci
S kým si Blíženec nejvíce zařádí? No přeci s papouškem, odvážnější povahy i s opičkou a chameleonem. Exotická zvířata mu připomínají tajemné dálky, které chce on sám prozkoumávat. Hlučný a upovídaný papoušek je také velmi inteligentní, a to Blížence naprosto fascinuje.


Rak
Citlivá a něžná duše Raka nepotřebuje mít kolem sebe domácího mazlíčka obřích rozměrů, proto se k němu perfektně hodí křeček. Rak se může o malého křečka láskyplně starat a mazlit se s ním. Když už si opatří psa, tak jedině plemeno větších rozměrů, aby chránili jeho rodinu.

Lev
Lev a kůň, to je dokonalá kombinace a souznění. Lvi mají obrovskou duši a koňům prostě rozumí. Nutno říci, že jsou zrozenci slunečního znamení aktivní a noblesní, rádi se předvádějí, proto se k nim kůň hodí jako žádné jiné zvíře. Je přece symbolem elegance, vkusu a rafinovanosti.

Panna
Pokud jste byli na návštěvě u Panny, určitě jste si všimli akvária. Panny jsou puntičkářské, vybíravé a čistotné, proto nesnesou nepořádná zvířata. Rybičky v akváriu nepředstavují, hluk, špínu ani zápach, jsou pro Panny nejlepšími tichými společníky.


Váhy
O Váhách se ví, že prahnou po vyrovnanosti a krásnu. Určitě si nepořídí špinavého nepěkného domácího mazlíčka. Bílá perská kočka je pro ně ideální volbou. Váhy zbožňují harmonii a něhu, proto se rády upnou k překrásné perské kočce.

Štír
Tajuplné Štíry nedojme pes, kočka ani papoušek. Naprosté uspokojení jim poskytnou hadi anebo škorpioni. Štíry upoutají magická stvoření, protože v nich vzbuzují pocit něčeho nevysvětlitelného, strašidelného a děsivého.

Střelec
Veselá dobrodružná povaha Střelce se nedokáže příliš o někoho postarat. Dalo by se uvažovat o pořízení hravého mírumilovného psího plemena. Střelce fascinují i malá prasátka, pštrosi anebo ptáčci. Jen pozor na to, Střelec dlouho nevydrží na jednom místě!


Kozoroh
Kdo nejlépe vycvičí psa? No přeci vytrvalý, trpělivý a pečlivý Kozoroh. Toto znamení vzbuzuje respekt a jen tak se něčeho nezalekne. Kozoroh miluje psy a nepohrdne ani fretkou. Dalo by se říci, že si může Kozoroh dopřát jakékoliv zvíře, jeho tvrdohlavá povaha zkrotí vše.

Vodnář
Romantickým a bezstarostným Vodnářům svědčí nenáročný mazlíček, který v nich vzbuzuje pocit něčeho tajuplného. V tomto ohledu jim vyhoví ptáčci, páreček hrdliček. Vodnář rád experimentuje a objevuje něco nového, ale přesto je nenapravitelný romantik.

Ryby
Oddanost, náladovost a smysl pro pořádek, to je priorita Ryb. Rychle se zamilují do malých pejsků, králíčků a jiných roztomilých stvoření. Z větších domácích miláčků mají spíše strach a nechce se jim po nich uklízet velký nepořádek.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.