Home - Články - Láskohled 13. - 19. července

Láskohled 13. - 19. července

vloženo 10. 7. 2020
čas čtení: 3 minuty

Láskohled 13. - 19. července

Býci, zbystřete! Po celý tento letní týden si budete připadat jako v ráji. Oproti tomu Ryby nečeká žádný velký milostný úspěch. Přečtěte si týdenní horoskop lásky a zjistěte, co čeká vás!

sdílet článek na facebooku

Beran
Pozornost vám nyní věnuje někdo, koho vy bezmezně obdivujete a jste do něj tajně zaláskovaní. Daný člověk si ale vaši přízeň nezaslouží. I teď vás chce jen využít ve svůj prospěch.

Býk
Tento týden je pro lásku jako stvořený. Možná, že je na spadnutí nějaké to červnové rande nebo flirt. Ti z vás, kdo jsou nezadaní, tak rozhodně nyní nepřijdete zkrátka. Bude to skvělé.

Blíženci
Ve dlouhodobých svazcích to nehezky zaskřípe. Máte tendenci se hádat i kvůli úplným malichernostem a protějšek vás naschvál vytáčí, protože ho na vás rozčilují některé věci.

Rak
Třetí červencový týden si vyslechnete spoustu neoprávněných výčitek. Protějšek vás v mnohých věcech nepodporuje a vám to začíná vadit. Navíc vám koníčky neustále i vyčítá a neschvaluje.


Lev
V tyto dny umíte opravdu báječně zaujmout. Opačné pohlaví je unešeno vaším smyslem pro humor, ale i ležérním postojem k životu, či některým situacím. Připadá jim to velmi sexy.

Panna
Intenzivní sociální komunikace s novým idolem tento týden bude váznout. Přitom ještě minulý týden pípal telefon v jednom kuse. Alespoň vidíte jak je virtuální zamilovanost pomíjivá.

Váhy
Nevydržíte v klidu a neumíte odpočívat. Relaxujete hlavně aktivně a tak nějak v neustálém běhu. Váš protějšek to má ale nastaveno úplně jinak a rád má svoje pohodlí na gauči a klid.

Štír
Neobyčejnou radost vám udělá protějšek, když vám nachystá krásné překvapení. Sice to nakonec pro vás nebude zas až tak velká novinka, ale snaha se cení a vy nechcete nic pokazit.


Střelec
Poznáte velmi atraktivní osobu, která vás okamžitě upoutá. Při bližším seznámení však poznáte, že vnitřní já daného jedince už tak krásné není a hořce zalitujete blížícího se rande.

Kozoroh
Konečně to kolem vás začíná tepat. Společenský život vám velice chyběl a nyní si ho můžete konečně začít užívat. Nevynecháte žádnou párty a hlavně žádnou příležitost k seznámení.

Vodnář
Tento týden vám zpříjemní osoba, která má o vás již delší dobu zájem a je to i vidět. Daný jedinec si vás skutečně považuje a je na vás nejen milý, ale chová se i velmi uctivě.

Ryby
Váš protějšek už ztrácí trpělivost. Stále ho něčím komandujete a nic se vám nelíbí. Je těžké vám vyhovět, a proto se často dostáváte do konfliktů. Raději se rychle naučte toleranci.

|<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.