Home - Články - Láskohled 11.- 17. říjen

Láskohled 11.- 17. říjen

vloženo 8. 10. 2021
čas čtení: 3 minuty

Láskohled 11.- 17. říjen

Býci by se v následujícím týdnu měli zamyslet nad tím, zda se ve vztazích nesnaží hnát věci příliš do extrémů a Střelci se mohou těšit na velmi zajímavou příležitost k seznámení. Jak na tom budete v lásce Vy? Čtěte v týdenním horoskopu lásky od naši profesionální astroložky!

sdílet článek na facebooku

Beran
Váš idol je pro vás naprosto úžasný jedinec a vy se nemůžete nabažit jenom pohledu na něj. Vůbec nevidíte všechny jeho chyby a jen mu pochlebujete. Jenom abyste se nespálili.

Býk
Nad dlouhodobými svazky se stahují bouřková mračna. Stále se teď hádáte a ani jeden nechce ustoupit. To pro váš vztah není moc dobré a měli byste spory co nejrychleji urovnat.

Blíženci
Prožijete jeden velice vášnivý románek s někým, kdo je tím pověstným zakázaným ovocem. Nejen, že si to nakonec budete velice vyčítat, ale zjistíte, že daná osoba začíná být dotěrná.

Rak
Tento týden moc neřešíte vztahy. Už vás to unavuje stále probírat jen lásku a milostné pletky. Chcete si tento týden naplno užít a nebrat na nikoho ohled. Jste občas rádi single.


Lev
Poznáte opravdu hodně fajn nových lidí, kteří o vás projeví zájem i v milostné rovině. Moc to nechápete, celé léto jste se snažili upoutat pozornost okolí a nic a teď nevíte, kam dřív.

Panna
Máte vedle sebe někoho, kdo si vás vůbec nezaslouží. Stále se jen o tuto osobu s pokorou staráte a děláte ji pomyšlení a ona si jen hledí svého. Takhle zdravý vztah určitě nevypadá.

Váhy
Váš idol vás tento týden hodně překvapí. Ukáže, že k vám chová velice vřelé city a před okolím se vůbec nebude stydět projevit. To vás mile potěší a ještě více k němu přilnete.

Štír
S vaší novou známostí vám to klape skvěle. Máte společné zájmy a stejný smysl pro humor. Bohužel ale v posteli nejste asi naladění na stejnou vlnu a vášnivé noci se tedy nekonají.


Střelec
Konečně jste potkali někoho, s kým toho máte hodně společného a báječně si rozumíte. Ne každý má takové štěstí. Jste však rozmrzelí z toho, že vaši přátelé daného člověka nepřijali.

Kozoroh
S vaším partnerem si teď moc nerozumíte a stále na sebe navzájem hledáte chyby. Už se pomalu spolu neumíte bavit normálně a jen po sobě štěkáte. Doufáte v nějaký pořádný zázrak.

Vodnář
Potkali jste minulý týden osobu ze své minulosti, ale dojem ze setkání stále trvá. Tento týden stále na daného člověka myslíte a přemýšlíte, co jste mohli udělat nebo říct jinak.

Ryby
Nadšení z nové známosti se rozhodně nekoná. Užili jste si sice skvělé chvilky plné vášně, ale poslední dobou jste z chování svého protějška dost nemile překvapeni a rozladěni.

|<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.