Home - Články - Láskohled 10. - 16. září

Láskohled 10. - 16. září

vloženo 7. 9. 2018
čas čtení: 3 minuty

Láskohled 10. - 16. září

Láska je cítit ve vzduchu. Čeká vás tento týden milostné dobrodružství? Utuží se váš vztah s partnerem, nebo se schyluje k neshodám? To se dozvíte v dnešním horoskopu.

sdílet článek na facebooku

Beran
Ve vztahu spolu se svým protějškem tak trochu bojujete o hlavní slovo. Jste oba dva dominantní jedinci a soužití není vždy procházka růžovým sadem. Spojuje vás však velká láska.

Býk
Tento týden se bude nést v duchu odpuštění. Partner udělal něco, co vám není příjemné a vaše nálada bude na bodu mrazu. Příjemná omluva a dáreček však vaše chmury zaženou daleko.

Blíženci

Tento týden do vašeho života vstoupí ta pravá osoba pro vás. Pokud jste nezadaní, máte před sebou šťastné období. Pokud však jste ve vztahu, může nastat období váhání a nejistoty.

Rak
Tento týden budete mít spoustu úžasných příležitostí k seznámení. Kolem vás to bude vřít společenským životem. Dokonce je zde možnost, že se seznámíte s někým opravdu zajímavým.


VYUŽÍVÁ VÁS PARTNER? Zaslepila vás láska? Pomohu vám tuto situaci vyřešit! Zavolejte mi na tel. č. 906 701 701! Kartářka Ariela


Lev
Do vašeho života vnese šťávu nový jedinec. Vitalita z vás bude sálat na všechny strany a vy si budete užívat každou minutu. Dokonce si vyzkoušíte i něco nového a snad i odvážného.

Panna
Tento týden se budete zamýšlet nad svým stávajícím vztahem. Snažíte se přijít na to, jestli vám váš protějšek vyhovuje a jestli je tento vztah to, co jste si od života přáli.

Váhy
Nad partnerským vztahem se schyluje k nepříjemné bouřce. Důvodem bude jisté nedorozumění a ještě horší a mylná interpretace jistého problému. Pokuste si vše vysvětlit ještě jednou.

Štír
S lehkostí až nevídanou přistupujete k životu, ale i k vašemu milostným záležitostem. Nic vás nemůže rozházet a odrazí se to v partnerském soužití. To bude nyní velmi harmonické.

TAROT OSOBNOSTI ukazuje, jaké máte nadání a schopnosti, čím Vás sudičky obdarovaly a v jakých profesích byste svůj talent uplatnili. Dozvíte se o svých pocitech a vnímavosti, taky o tom, jak jste na tom v mezilidských vztazích. Porozumějte svému nitru a vytáhněte si své 3 karty hned teď!

Střelec
Tento týden vás bude provázet vášeň, která ovlivní váš milostný život. Svůdným pohledem k sobě připoutáte nejednu osobu v okolí a vy se budete vyhřívat na výsluní milé pozornosti.

Kozoroh
Cítíte se konečně volní a před vámi se otvírá mnoho nových možností. Využijete vše, co vám život nabídne a co se týče lásky, konečně se můžete rozhlížet bez ostychu kolem sebe.

Vodnář
Pokud hledáte lásku, tak je před vámi období, které vám může sny splnit. Musíte mít však oči na stopkách. Rovněž se nevyhýbejte různým akcím, ani těm, které vám nebudou po chuti.

Ryby

Ve vztahu je třeba se zamyslet nad tím, zda jsou vaše city skutečné, či jenom nechcete být sami a přizpůsobujete se okolí. Pokud si na lásku jen hrajete, nebudete nikdy spokojení.

|<< < 4 | 5 | 6 | 7 | 8 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.