Home - Články - Láskohled 1.-7.1.2018

Láskohled 1.-7.1.2018

vloženo 31. 12. 2017
čas čtení: 5 minut

Láskohled 1.-7.1.2018

Skočte do nového roku rovnýma nohama! Čekají na vás nové a nekonečné možnosti na seznámení a nalezení lásky nebo na hledání nových dimenzí ve stávajícím vztahu. Zapomeňte na to, co bylo minulý rok, teď začínáte s čistým štítem a bude to stát za to! Vaším tahákem v lásce bude i v roce 2018 Láskohled!
sdílet článek na facebooku

Beran
Milostná sféra se jeví na počátku roku jako lehce problematičtější. Venuše teď není příliš láskyplná, a tak se ve vašem vztahu v tomto týdnu city příliš plýtvat nebude. Vydržte to!

Býk
Na poli citů a lásky bude v tomto týdnu klid. Nezadaní se zřejmě budou ze všech sil snažit najít nového partnera. Zadaní budou pro změnu toužit po větší pohodě. To se jim splní.

Blíženci

S vaším partnerem po boku budete v tomto týdnu prožívat spoustu harmonie a příjemných chvil. Hádkám se vyhnete s lehkostí. U nezadaných je velká šance na nalezení nového protějšku.

Rak
V citové oblasti to budete mít v tomto týdnu o hodně lepší, než v kterékoliv jiné sféře. Se svým partnerem prožijete nejednu krásnou chvíli. Příznivé období nastává i pro svobodné.



Lev
Ve vztazích to teď nebudete mít úplně nejlehčí. A to nejenom v tomto týdnu, ale celý měsíc. Snažte se bojovat proti chladnému ovzduší milým úsměvem a vlídnými slovy i vystupováním.

Panna

První týden tohoto roku vnese harmonii do vašeho stávajícího vztahu. Hádky mezi vámi a partnerem budou spíše vzácností. Pokud hledáte novou lásku, využijte tohoto skvělého období.

Váhy
Už jste zažili mnohem lepší období, než je tento týden. Komunikace s partnerem bude váznout a zavládne mrazivější atmosféra. Také nezadaní nebudou mít valnou chuť někoho hledat.

Štír
Klid, pohoda a porozumění. Tak bude vypadat tento týden ve vašem vztahu. U nezadaných záleží na tom, jak moc chtějí někoho poznat. Mohou mít úspěch, musí pro to ale něco udělat!



Střelec
V partnerských vztazích bude v tomto týdnu třeba dávat si pozor na komunikaci a snažit se být tolerantní a chápaví. Svobodní by měli více využívat podporu hvězd při hledání lásky.

Kozoroh

Zatímco zadaní jedinci si užijí vcelku klidný týden, u nezadaných nebude nouze o příležitosti k seznámení. Sázejte na své osobní kouzlo. Nenechte se však od nikoho vodit za nos!

Vodnář
Nebude to žádná hitparáda. Hvězdy na vás nakládají pořádnou nálož stresu, s partnerem si moc nerozumíte. Nezadaným se také příliš dařit nebude. Takže musíte všichni zatnout zuby.

Ryby
Zasněnost a romantická nálada se vás budou držet po celý tento týden. Pro nezadané se objeví spousta šancí k nalezení ideálního protějšku. U zadaných zavládne souznění a radost.

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.