Home - Články - Láskohled 1. - 7. března

Láskohled 1. - 7. března

vloženo 26. 2. 2021
čas čtení: 4 minuty

Láskohled 1. - 7. března

Bude následující týden krásnou a harmonickou oslavou vašeho vztahu, nebo se v prvním březnovém týdnu dočkáte nepříjemných dramat? Hledejte odpověď v novém Láskohledu!

sdílet článek na facebooku

Beran
Užíváte si čerstvé zamilování a nezajímá vás nic okolo. Nevnímáte ani varovné signály, na které vás upozorňuje okolí. Růžové brýle si nemíníte snadno sundat a to se nemusí vyplatit.

Býk
Čekáte na někoho, kdo by vám mohl změnit život. Doufáte, že to bude někdo výjimečný a často podléháte iluzím. Láska na vás však čeká někde blízko, kde byste ji vůbec nehledali.

Blíženci
Tento týden vás bude provázet náladovost a vnitřní neklid. Nejste moc dobře naladění, takže byste měli své milostné schůzky nechat na příhodnější dobu. Však vám taky nic neuteče.

Rak
Rozhodli jste se, že milostné záležitosti budete nyní řešit úplně jinak, než doposud. Je to celkem rozumné rozhodnutí, obzvlášť tehdy, pokud se vám v lásce poslední dobou nedařilo.


Lev
Kolem vás se pohybuje někdo, o kom si myslíte, že je váš blízký přítel. Bohužel se v daném jedinci velice zklamete. Ukáže vám tento týden svou pravou tvář a vy konečně prozřete.

Panna
I když vám vztah nevyšel, nesmíte podléhat melancholii. Věřte, že ta pravá osoba pro vás je někde ve světě a ukáže se vám až budete připraveni. Stále nejste na vážný vztah zralí.

Váhy
Nesnášíte nudu a stereotyp. Jste zábavní jedinci a od svého protějšku vyžadujete jen jediné - pořádnou dávku akce. Poslední dobou nemáte při výběru partnera štěstí a to vás štve.

Štír
Budete mít v týdnu jeden nepříjemný zážitek. Setkáte se s ex a daná osoba po vás bude chtít nějaká vysvětlení rozchodu. Vůbec nebudete vědět, co říct. Tento vztah už je za vámi.


Střelec
Z vaší nové známosti jste v danou chvíli naprosto nadšení. Doufáte, že tohle je pro vás to pravé ořechové a užíváte si vzájemné blízkosti. Konečně jste našli svou spřízněnou duši.

Kozoroh
Od vztahu jste si slibovali víc. Doufali jste, že si budete užívat společné chvíle a těšit se. Opak je pravdou, daná osoba vám vadí den ode dne víc. Na velkou lásku to nevypadá.

Vodnář
Prožíváte v milostné sféře velice zásadní a zlomové období. Máte za to, že si tím prostě musíte projít, abyste se mohli celkově posunout dál. Máte silné uvědomění a to vás šlechtí.

Ryby
Dlouho jste si v oblasti lásky nebyli jisti svými city. Tento týden ale dojde k velkému prozření a vy už konečně máte jasno v tom, jaké další kroky v osobním životě podniknout.

|<< < 3 | 4 | 5 | 6 | 7 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.