Home - Články - Čínský rok kovového Bůvola

Čínský rok kovového Bůvola

vloženo 10. 2. 2021
čas čtení: 10 minut

Čínský rok kovového Bůvola

Rok 2020, jenž byl rokem kovové Krysy, si nezískal mezi námi „uživateli“ příliš dobrou pověst, i když z astronomického a karmického hlediska jsou právě těžké zkoušky hodnoceny velmi pozitivně, protože nás mění a dávají šanci postoupit duchovně na vyšší level. Rok 2021 všem těm z nás, kteří řešili velké problémy a zkoušky nejenom kvůli koronaviru, dost uleví.

sdílet článek na facebooku

Jak jít dál?

Započaté změny budou dokončeny, ale každý z nás už ví, oč jde a kudy jít. Oproti osudovému testu, který jsme museli absolvovat v roce 2020, půjde o snadnější cestu, avšak dejme si pozor, abychom neudělali z únavy krok stranou. Je zbytečné zkoušku opakovat, pokud ji můžeme udělat napoprvé. Rok kovového Buvola startuje podle čínského kalendáře již zítra - 12. února 2021 a bude nás provázet až do 31. ledna 2022. Své odměny dojdou i ti, kteří se o změnu kvality svého života snažili i v předchozím roce kovové Krysy. V roce kovového Buvola máme šanci změny dokončit, sami sebe a svůj život zdokonalit a vypracovat do detailů.

Kovový Buvol je znamení stálé, vytrvalé, pracovité. Má smysl pro pořádek, řád a je konzervativní. Svými schopnostmi a pílí je příkladem všem ostatním znamením horoskopu. Pokud lidská společnost potřebuje skutečné tahouny, kteří její vývoj někam posunou, pak rok Kovového Buvola rozvine tyto vlastnosti v mnohých z nás. Nesnáší ze srdce zrádné jednání, nevěru, lehkomyslnost. Nemá moc smyslu pro romantiku, ale svou věrností ve vztazích svým drahým vše vynahradí. Pokud budeme takto jednat, budeme s vládcem tohoto roku v souladu.


Práce v roce kovového Buvola

Zejména se tento rok hodí pro nalezení nové práce, která bude konkrétního jedince více naplňovat a dovolí mu, aby více realizovat svůj talent a nadání. Z pracovního hlediska nám všem kovový Buvol opravdu přeje. Budou se objevovat nové příležitosti a kontakty a jen na nás je, jak si povážíme, která nebo který z nich je pro nás nejlepší. Ti z nás, kterým rok kovové Krysy finančně až tak nepřál, získají svou odměnu, naopak ti, kterým peníze samy padaly do klína, budou muset vyvinout větší píli. Je tu také šance na velký kariérní postup pro mnoho z nás. Doba se mění a je potřeba nové, neotřelé myšlení a nápady.
Obecně rok kovového Buvola nepřeje ulejvákům a fandí opravdovým pracantům. Ten, kdo se rád veze, zatímco jiní táhnou vůz, nebude mít úspěch.


Vztahy v roce Kovového buvola

Nečekají nás nijak revoluční změny, ale čeká nás příležitost uvést do souladu vztahy, které trochu skřípaly. Může dojít k usmíření, vyrovnání, upřímnému rozhovoru a vyčištění vztahů, a dokonce k přátelství mezi těmi, u nichž to nijak nadějně nevypadalo. Pokud vám osud nabízí harmonii ve vztazích, buďte moudří a chopte se této šance. Rozkol ještě nikdy nic pozitivního nikomu do života nepřinesl. Důležité však je, abychom vše, co děláme, dělali vědomě, nikoli intuitivně. V tom případě musíme být připraveni také překonávat překážky a prvotní odmítnutí. Uspořádat můžeme i vztahy v rodině a také je tu šance najít novou lásku, která bude o něčem jiném, než co jsme dosud znali, nebo také získat nové kvality v letitém partnerství – spatřit se navzájem z jiných stránek a ocenit se. Pozor však na lehkomyslné vztahy na jednu noc! Kovový Buvol je stálý a takovým flirtům nepřeje. Mohlo by se stát, že oba účastníci romantické akce později na svou frivolnost doplatí. Posilovat můžeme a máme i přátelské vztahy. Bez přátel bychom byli v novém světě dost ztracení a kovový Buvol nám ukáže, jsou stálicí v našem životě přátelé jsou a naopak – my pro ně.

Zdraví v roce kovového Buvola

Tento rok nám výrazně neuleví oproti roku předešlému. Naopak nás vyzývá, abychom o sebe i své blízké po zdravotní stránce zvýšeně pečovali. Hrozí jednak úrazy, jednak riziko respiračních chorob. S rodinou či přáteli choďte raději do přírody než do společnosti. Nepřeceňujte své síly ve sportech, dělejte činnosti, které máte takzvaně „zmáknuté“. Jezte zdravě, pijte bylinné čaje, alkoholem šetřete. Nepouštějte se do experimentů a jeďte na jistotu, ať už jde o sport, relax či jakékoliv další aktivity.

Vhodným amuletem jsou kovové předměty a bílá barva.

PŘEČTĚTE SI SVŮJ ČÍNSKÝ ROČNÍ HOROSKOP PODLE ZNAMENÍ ZVĚROKRUHU → VÍCE ZDE!


1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.