Home - Články - Květnový úplňkový horoskop lásky 2022

Květnový úplňkový horoskop lásky 2022

vloženo 13. 5. 2022
čas čtení: 5 minut

Květnový úplňkový horoskop lásky 2022

Májový úplněk je jako stvořený pro lásku! Přijde 16.5.2022 v 6:13 ráno ve znamení Štíra a bude spojený se zatměním Měsíce. Co přinese vašemu znamení?

sdílet článek na facebooku

Beran
Milí Berani, Venuše prochází vaším znamením, a to z vás dělá miláčky zvěrokruhu. Amor je vám nakloněn více než příznivě, a tak už vám nezbývá nic jiného, než si naplno užívat krásy jara i se vší vášní, která k tomu patří!

Býk
Tento úplněk je poblíž vašich narozenin a Slunce teď prochází vaším znamením Býka, takže se vám bude v životě dařit naladit se na to, co doopravdy chcete, a jít si za tím. K tomu patří i šťastný milostný život, který se bude měnit k lepšímu.

Blíženci
Retrográdní Merkur ve vašem znamení Blíženců vám může teď trošku komplikovat vztahy, protože slova a komunikace povedou k nedorozuměním, raději se tedy spolehněte spíše na řeč těla. Ta nezklame a určitě si to užijete!


Rak
Luna ve vodním znamení Štíra rezonuje s vaší račí energií mimořádně dobře! Můžete se tedy těšit na krásný a vášnivý úplněk, a pokud zatím nemáte partnera, pak vás snad čeká i nějaké zajímavé seznámení! Můžete se naplno oddat romantice!

Lev
Konečně jste se dočkali, milí Lvi, Venuše v Beranu vám přináší tu pravou milostnou jiskru! Přízeň opačného pohlaví máte jistou, v partnerském vztahu si užijete vášeň, a pokud jste nezadaní, můžete se těšit na žhavé flirtování!

Panna
Některé vaše plány nepůjdou tak rychle a snadno kupředu, jak byste si přáli, ale není to důvod ke starostem, protože v zásadě vám zvěrokruh přeje a bude se vám v lásce dařit. Raději se ale vyhýbejte složitým debatám o zásadních věcech vašeho soužití.


Váhy
Retrográdní Merkur ve spřízněných Blížencích způsobuje, že byste si rádi s partnerem povídali, ale bude se to drhnout a mohou nastat nedorozumění. Venuše v protilehlém Beranu navíc způsobí, že protějšek bude mít sklon vás kritizovat.

Štír
Milí Štíři, tento úplněk ve vašem znamení je pro vás ten nejdůležitější v roce, tak si ho pořádně užijte – nic vám nestojí v cestě! Nevažte se ovšem na představu, že nutně strávíte tento magický večer s partnerem, stejně dobré bude i dopřát si meditační chvíli pro sebe!

Střelec
Venuše ve spřízněném Beranu vám mimořádně přeje, milí Střelci, i když Luna ve Štíru vám v samotný úplňkový večer přinese možná až příliš silné a nepochopitelné projevy citů vašeho partnera. Lepší a příjemnější čas nastane až krátce po samotném úplňku.


Kozoroh
Beraní Venuše na vás Kozorohy útočí až příliš velkou sílou, a tak vám pokusy vašich ctitelů či ctitelek budou připadat docela neomalené. Chcete si držet určitou úroveň a styl, takže si potrpíte v partnerských vztazích nejen na obsah, ale i na formu.

Vodnář
Merkur couvá a věští vám riziko vztahových nedorozumění, milí Vodnáři, na to se teď vyplatí si dávat pozor. Nepouštějte se s partnerem do složitých debat, jakkoliv vás to baví, a raději si dopřejte poklidný romantický jarní večer.

Ryby
Luna ve Štíru vám bude dělat radost, milé Ryby, je to totiž energie, která s vámi rezonuje mimořádně příznivě. Mars ve vašem znamení vám navíc dodává aktivní sílu a průbojnost, takže je správný čas pro vyznání lásky a kroky ke sblížení!

|<< < 3 | 4 | 5 | 6 | 7 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.