Home - Články - Květinový úplněk

Květinový úplněk

vloženo 24. 5. 2018
čas čtení: 4 minuty

Květinový úplněk

Květen je měsícem rostlin. Všechno kolem nás raší a kvete. Proto se úplněk, který nastává v květnu, nazývá květinový. Letos se na něj můžeme těšit 29. května v 16:20. Tento den je velice silný a magický a přeje plodnosti ve všech směrech. Očekávejte skvělé nápady a hojnost. Mnoha ženám i samicím zvířat se podaří otěhotnět.

sdílet článek na facebooku

Každý úplněk evokuje romantickou a milostnou náladu, je to vhodná doba k navazování nových vztahů a také na odpouštění sobě i ostatním. Rodí se nejvíce dětí. Negativním momentem je zhoršování nemocí a rány, které si způsobíte, budou více krvácet. Můžete cítit neklid, změnu nálad nebo úzkost či strach.

Měsíci přisuzujeme obrovskou sílu, natož potom, když je v úplňku. Květinový úplněk oslavovali rovněž indiáni a vyskytoval se skoro ve všech kulturách. Byl nazývaný mimo jiné Matčin úplněk, právě kvůli plodným večerům. Tyto chvíle byste měli strávit s osobou, na které vám záleží a kterou milujete.


VYKLUBE SE Z VAŠEHO FLIRTU OSUDOVÁ LÁSKA? Dám vám odpověď, zabývám se astrologií partnerských vztahů! Volejte na t. 906 701 701 a žádejte paní Barboru!



Letos bude Květinový úplněk ve znamení Střelce. Pro toho je charakteristická sebejistota, ochota riskovat a snaha o svobodu a dobrodružství. Budou vás ale hojně přivádět do rozpaků svými výroky, zatímco oni se budou usmívat a nebudou mít ponětí, cože vám to provedli.

Nastala vhodná doba, aby se vám začala plnit vaše přání. Na papír napište všechno, co si chcete přitáhnout do života. Vezměte si bílou svíci, kterou pomažte rituálním olejem. Můžete do ní vyrýt vše, co budete chtít. Například svůj záměr. Poté svíci zapalte. Až svíčka dohoří, její zbytky i s papírkem, kde máte uvedeno vaše přání, vyhoďte do řeky. Pokud se budete chtít něčeho zbavit, postupujte stejným způsobem, jen použijte černou svíci.

Soustřeďte se na kvetoucí rostliny, které vám přinesou radost a potěšení, získáte energii již jenom z pohledu na ně. Vysévejte kvetoucí trvalky a letničky, hodně zavlažujte, čistěte svá jezírka a vůbec se věnujte přírodě a jejím krásám. Sbírejte kořeny bylin, protože v tento den mají největší sílu, ale nesušte nadzemní části bylin. Také nic nestříhejte ani neřezejte. Počkejte s tím na vhodnější okamžik. Do oken pověste květinové věnečky, které sami zhotovíte.


Kouzlo věštby o úplňku. Úplněk je nejmagičtějším obdobím měsíce. Některé magické rituály lze provést pouze v době, kdy se na noční obloze ukáže jasně zářící kotouč, který přezáří i některé hvězdy. Víte, proč je moc magie zesílená právě o úplňku?


Dnešní den bude působit na játra, kyčle, stehna a křížovou kost. Žvýkejte semínka ostropestřce, který napomáhá dobrému fungování jater. Jděte na procházku a můžete si zajít třeba na masáž. Ta vám udělá dobře!

Hned po úplňku začne Měsíc couvat neboli ubývat, až se dostane do Novu, kdy nebude vidět vůbec. Každý úplněk je proto malým svátkem, který bychom měli ocenit, který bychom si měli vychutnat a také využít, protože síla úplňku je větší, než si dovedeme představit.

|<< < 3 | 4 | 5 | 6 | 7 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.