Home - Články - Které ženy světa se nejvíce proslavily?

Které ženy světa se nejvíce proslavily?

sdílet článek na facebooku
vloženo 25. 1. 2016

Které ženy světa se nejvíce proslavily?

Fascinují vás osudy známých slavných žen? Víte, v jakém znamení se narodily?



Aretha Franklin

Kdo by neznal její dokonalý hlas. Americká zpěvačka se narodila 25. března 1942 v Memphisu. Královna soulu, jak se jí právem přezdívá, se na hvězdném nebi pohybuje více než 50 let. Pianistka, skladatelka a držitelka Grammy vděčí za vydobytou slávu také svému znamení. Ženy narozené v Beranu jsou temperamentní, průbojné a hýří kolem sebe životní energii.

Alžběta II.

Královna Alžběta II. vládne od roku 1952 šestnácti nezávislým státům, CommonwealthRealm. Narodila se 21. dubna 1926 Mayfair v Londýně. O jejím smyslu pro krásu a vkus nelze pochybovat. Žena zrozená ve znamení Býka má v sobě něco tajemného a smyslného. Oplývá krásou, žádostivostí a elegancí. Žena Býk si potrpí na tradiční hodnoty, což v tomto případě bere dech.

Marilyn Monroe

Když si vybavíte tuto překrásnou hollywoodskou divu, modelku, zpěvačku a producentku, popadne vás zvláštní nálada. Její život byl strhující jako její práce. Narodila se 1. června 1926 v Los Angeles a zde také ve věku 36 let zemřela. V čem bylo její kouzlo? Žena Blíženec působí mladistvým vzhledem. Na první pohled uchvátí její rozpustilost, vřelost, všestrannost a zvídavost.

Anna Franková

V tomto případě není pochyb o velké statečnost a touze žít. Anne Franková se narodila 12. června 1929 ve Frankfurtu nad Mohanem a zemřela v koncentračním táboře Bergen-Belsen ve věku pouhých 15 let. Proslula svým deníkem, který hltají všechny věkové generace čtenářů světa. Žena Rak je obětavá, plná soucitu a pochopení, dokáže předvídat a pečovat o své blízké.



Madonna

Je až k nevíře, jak je tato dnes 57-letá dáma, stále ve formě. Ikona populární hudby, zpěvačka, skladatelka, herečka, producentka, módní celebrita a spisovatelka se jen tak něčeho nezalekne. Není se čemu divit, je narozená ve znamení Lva. Na první pohled z ní vyřazuje sexualita a vášeň. Žena Lev je sebejistá a vznešená, ale i velkorysá a společenská.

Matka Tereza


Katolická řeholnice, misionářka, humanitární pracovnice a zakladatelka Misionářek milosrdenství se narodila 26. srpna 1910 ve znamení Panny. Její dobré skutky a soucit s nemocnými skončil její smrtí v roce 1997. Držitelka Nobelovy ceny za mír je vzorem mnoha žen světa. Panna je spolehlivá, citlivá, inteligentní, praktická a důsledná. Disponuje vybranými způsoby a poradí si v každé situaci.

Margaret Thatcherová

Bývalá britská politička se narodila 13. října 1925 v Londýně, kde také v roce 2013 zemřela. Snad celý svět ji zná pod přízviskem Železná lady. Její konzervativní hodnoty a jasný politický cíl se staly proslulými. Není divu, žena Váhy má neocenitelný smysl pro diplomacii, eleganci, rovnoprávnost, spravedlnost a nikdo jí nevezme logické myšlení a takt.

Marie Curie-Sklodowská


Světoznámá vědkyně se narodila 7. listopadu 1867 ve Varšavě a zemřela 1934 ve Francii. Svůj život zasvětila vědě a výzkumu. Byla dvakrát odměněna Nobelovou cenou. Temperament a vášeň Štíra ji doprovázela každým krokem. Ženy zrozené ve znamení Štíra oplývají magickým pohledem, emocemi, energií a odhodláním.

Marie Stuartovna

Půvabná a dominantní Marie Stuartovna se narodila 8. prosince 1542 a zemřela 8. února 1587. Dcera skotského krále a francouzské šlechtičny se stala častým tématem filmařů. V mládí opěvovali básníci její krásu a přičítali jí častá milostná dobrodružství. Chytrost, půvaby, nezávislost a dobrodružná povaha se nedá ženě Střelci upřít. Spravedlnost, idealismus a tolerance, jsou to dobré vlastnosti pro královnu?
 

Michelle Obama

První dáma USA je manželkou amerického prezidenta Baracka Obamy a narodila se 17. ledna 1964. Jistě se ve své roli cítí výborně. Přeci je Kozoroh! Ženy tohoto znamení jsou pevné jako skála a pyšní se nebývalou krásou. Úspěch, takt, spolehlivost a vyšší poslání, to platí i pro vzdělanou a krásnou Michelle Obama.

Oprah Winfrey


Úspěšná americká moderátorka, herečka a vydavatelka časopisu se narodila 29. ledna 1954. Držitelka ceny Emmy byla nominována i na Oscara. Tato finančně zajištěná celebrita s velkým vlivem dělá čest znamení Vodnáře. Jejími největšími zbraněmi jsou vynalézavost, otevřenost, originalita a svobodomyslnost.

Elizabeth Taylor

Nekompromisní kráska se narodila 27. února 1932 v Londýně a zemřela v roce 2011 v Los Angeles. Oskarová herečka byla sexy symbolem své doby a proslula svými manželstvími. Její životní role Kleopatry ji vystřelila do hvězdného nebe Hollywoodu. Ženy narozené ve znamení Ryb patří k nejkrásnějším. Okolí atakují svou ženskostí. Také jsou obětavé, plné fantazie a soucitu.

CHCETE VE SVÉM ŽIVOTĚ NĚCO DOKÁZAT? Kudy se vydat? Hvězdy vám ukážkou správnou cestu! Volejte astrolužku a numeroložku Venuši na tel. číslo 906 701 701

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI PORADCI - Vyberte si svého poradce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.