Home - Články - Kouzlo jedinečného úsměvu

Kouzlo jedinečného úsměvu

vloženo 4. 10. 2021
čas čtení: 4 minuty

Kouzlo jedinečného úsměvu

Máte už dost zakaboněných výrazů a nepříjemných lidí kolem vás? Zkuste magickou sílu obyčejného úsměvu a oslavte s námi dnešní MEZINÁRODNÍ DEN ÚSMĚVU!

sdílet článek na facebooku

Člověk jako zrcadlo

Úsměv je vysoce nakažlivý a dokáže zlepšit náladu téměř okamžitě. Věděli jste, že člověk na své okolí přirozeně působí jako zrcadlo? Pokud budete šťastní a plni pozitivní nálady a energie, tak podobné emoce zaznamenáte i ze svého okolí. Úsměv je váš největší pomocník v životě. Produkuje endorfiny a zlepšuje celkově náladu vám, ale i vašemu okolí. Pokud se naučíte usmívat, získáte tak novou příjemnou auru, která vás bude provázet životem a přinášet vám opravdové štěstí. Dokonce časem zjistíte, že díky vám jsou lidé kolem vás šťastnější a usměvavější. Dokonce i nepříjemné osoby ve vaší přítomnosti roztají a setkání s nimi bude v zásadě přátelským.

Přenašeč skvělé nálady

Nenechte se ovlivnit nepříjemnými výrazy kolemjdoucích a nasaďte úsměv při každé příležitosti. Když se budete usmívat na své okolí, získáte mnoho jedinečných výhod. Usmívejte se na svět a svět se bude usmívat na vás. Setkáte se s milejším jednáním z okolí a hlavně budete žít v harmonii se sebou samým, což vám zaručeně přinese spokojenější život. Usměvavá tvář navíc přirozeně přitahuje pozornost. Můžete tak získat jisté výhody například při čekání ve frontě na úřadech, či v obchodech.


Nejmagičtější známka atraktivity

Víte, co muže nejvíce přitahuje na ženách? Úsměv! Ženský úsměv totiž umí kouzlit a dokáže s mužským pokolením udělat doslova zázraky. Úsměv je známkou dobré nálady, pozitivního smýšlení, veselosti a harmonie v duši. Nemluvě o tom, že vaše krása vynikne právě upřímným a milým úsměvem. I průměrně atraktivní žena se s úsměvem promění v nádhernou a smyslnou bytost. Naučte se s tímto mocným afrodiziakem správně pracovat a nejen ten mužský svět vám bude ležet u nohou!

Nebojte se nasadit úsměv při každé příležitosti. Nejen že si ulehčíte komunikaci se svým okolím, získáte na atraktivitě a pro všechny budete extrémně přátelským jedincem. Zejména svým magickým úsměvem k sobě můžete přilákat lásku!

|<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.