Home - Články - Kde se seznámit podle hvězd a kam vyrazit za láskou?

Kde se seznámit podle hvězd a kam vyrazit za láskou?

vloženo 21. 6. 2022
čas čtení: 10 minut

Kde se seznámit podle hvězd a kam vyrazit za láskou?

Každý člověk má v lásce něco jiného, ať už se jedná o koníčky, jídlo či zvyky a podle toho si hledá spřízněnou duši. Vzhledem k tomu, že je léto, lidé se často zamilují na dovolené, u vody, na diskotékách či festivalech. Kde se nejraději seznamujete vy?

sdílet článek na facebooku

Beran
Ohnivé znamení Berana potkáte nejčastěji u nějaké sportovní příležitosti, ať už v přírodě anebo na fotbalovém hřišti. Beran prahne po nových výzvách a při seznamování není nesmělý. Horké paprsky slunce zbožňuje a vzbuzují v něm erotické představy.

Býk
Pokud se jedná o Býka, nejčastěji na něj v létě narazíte na luxusní dovolené v Toskánsku anebo Provence, prostě všude tam, kde je vynikající jídlo, pití a úchvatná příroda. Býk se z prázdninových dnů těší a prožívá je na maximum.

Blíženci
Kde se setkáte v létě s Blížencem? Pokud zrovna necestuje po exotických zemích a nedobývá srdce přitažlivých protějšků, najdete ho na letních festivalech. Blíženec miluje zábavu ve společnosti, kde se projevují jeho komunikační dovednosti. Také rád tančí.


Rak
S Rakem je to na dvě strany. Zbožňuje adrenalinové sporty, ale také rád lenoší někde u vody. Rak si mile rád dopřeje dovolenou, kde prostě nemusí nic dělat. Můžete na něj narazit na zahrádkách hospůdek anebo na gastronomickém workshopu.

Lev
Hlavně ať není nuda! Lev se nespokojí s ničím obyčejným, proto ho nejčastěji potkáte na přepychové dovolené u moře či na koupališti. Voda a slunce, to je pro něj to pravé ořechové. Lev vyzkouší potápění, seskok padákem anebo plavbu na jachtě.

Panna
Muži ve znamení Panny rádi navštěvují stylové hospůdky, kde relaxují a vyprávějí zážitky z pečlivě naplánované dovolené. Ženy zbožňují pobyty u moře, proto jsou častými účastnicemi zájezdů. Festival, sportovní akce ani pobyt v přírodě pro Panny nejsou v kurzu.


Váhy
Velký cestovatel a požitkář, to je Váha. Nejraději si vybírá nevšední destinace, kde je možné rybařit, zažít dobrodružství v přírodě a vyzkoušet své nové horské kolo. Váha nepohrdne koncertům vážné hudby ani festivaly napráskanými lidmi.

Štír
Štír se objevuje na romantikou nabitých místech, kde jej čeká vzrušující prázdninový flirt. Pokud se mu nedaří v lásce, nepohrdne adrenalinovými sporty a pobytem někde u vody.

Střelec
Největší světák a cestovatel, to je Střelec. Objevuje nejrůznější místa planety a často prožije nějaký ten letní románek. Střelec rád rybaří, sportuje, posedí si v hospůdce u lesa a stráví noc pod širákem. Přírodu a koupání má prostě k smrti rád.


Kozoroh
Kde potkáte Kozoroha? Prahne po cestování a poznání nových lidí, ale nejčastěji ho najdete někde v divadle anebo na výstavě. Kozoroh miluje přírodu, proto nepohrdne poznávacím zájezdem ani sportovním pobytem.

Vodnář
S Vodnářem je to velmi rozmanité. Najdete ho na nejrůznějších místech, kavárna, festival, dovolená u moře, sportovní relaxace, koupaliště anebo divadlo. Jen pozor, jakmile se s vámi nebude bavit, asi ho další den neuvidíte.

Ryby
Znamení Ryb zbožňuje dovolenou u moře, kde prožije chvíle plné fantazie. Ryba se pohybuje na koupalištích, kde může v klidu relaxovat. Ráda si zajde do stylové restaurace a za skutečnou romantikou.

 

|<< < 3 | 4 | 5 | 6 | 7 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.