Home - Články - Kašel, rýma… hvězdy ví

Kašel, rýma… hvězdy ví

vloženo 15. 10. 2018

Kašel, rýma… hvězdy ví

Nemoc nemá nikdo rád, ale někdy se jí prostě nevyhneme. Co napoví hvězdy? Jaké zdravotní obtíže sužují Panny, Střelce anebo Štíry? Možná se dozvíte, proč vás pořád píchá v zádech, bolí klouby a hlava anebo máte špatnou pleť.

sdílet článek na facebooku

Beran
Beran je velmi aktivní znamení, proto má časté úrazy hlavy, čela i obočí. Nedává na sebe pozor, a když je nemocný, není s ním k vydržení. Trpí poruchami spánku, bolestmi hlavy a očí. Měl by o sebe více pečovat.

Býk
Býci jsou požitkáři a to je jejich zkáza. To se týká jídla, alkoholu a také práce! Často se potýkají s depresemi a nadváhou. U Býků není výjimečná schizofrenie, diabetes ani bolesti v hrdle. Býk by měl zpomalit a naučit se střídmosti.

Blíženci

Aktivita Blíženců je zarážející, proto často trpí únavou a vyčerpáním. Dokážou spát klidně celý den a další den v tom pokračovat. Často mívají problémy s kůží, játry a plícemi. Mnohdy je sžírá nervozita. Potřebují se učit vyrovnanosti.

Rak
Rak bývá často nervózní a vyskytují se u něj vředy, špatné zažívání a obtíže se žaludkem. Zde pomůže pravidelná a pestrá strava, bylinky. Rak by měl dát průchod svým emocím, jinak se bude pořád něčím užírat.



Lev
Znamení Lva se nepotýká s vážnějším onemocněním. Jako mladí jsou aktivní a činorodí. Lvi o sebe umí pečovat, proto jsou stále v kondici. S přibývajícím věkem mohou zaznamenat problémy srdce, nohou a zubů. Mnohdy stačí vynechat alkohol a kouření!

Panna
Největší problém Panny? Přehnaná čistota. Uklizená domácnost bez bakterií snižuje jejich imunitu. Panny trpí depresemi, střevními problémy a záněty. Milují sladká jídla, proto mají často nadváhu! Panny by měly také vypnout a pořádně se vyspat!

Váhy
Váhy jsou často zasaženy psychickými obtížemi a depresemi. Jejich nevyrovnanost je ničí. Mohou se setkat s bolestmi zad a s cukrovkou. Často se potýkají s otoky končetin a zavodněním. Váhy, zdravá strava především!

Štír

Klíčový problém Štíra? Svoji nemoc si nepřipustí a to už bývá mnohdy pozdě. Jinak obzvlášť nemocný není, jen pozor na krvácení z pusy, bolesti nohou a hlavně zad. A nakonec? Štír by si měl dát pozor na obtíže s pohlavními orgány.



Střelec

Střelci mají ze svých nemocí snad legraci, hlavně muži. Nejraději se léčí na vlastní pěst, a to je špatně! Sžírá je vysoký krevní tlak, infarkt i mrtvice. V nemocnici nevydrží a není žádným překvapením, když najdou lékaři prázdné lůžko!

Kozoroh
Kozorozi si protrpí své nemoci jako děti, pak mají na nějaký čas pokoj. Měli by si dávat pozor na klouby, páteř, kyčle i křečové žíly. Kozorozi jsou neukáznění pacienti, často se léčí sami!

Vodnář

Vodnáři mívají problémy s cévami a páteří. Není žádnou výjimkou, že strádají křečovými žilami a otoky nohou. Křeče, diabetes a vysoký krevní tlak je pro Vodnáře strašák! Vodnáři při léčbě experimentují.

Ryby

Když slyšíte od Ryby, že je nemocná, často si to jen myslí. Její slabinou jsou nohy, plísně a otoky na nich. Slabá psychika Ryb, to je klíčový problém. Mají problémy s depresemi a jsou rovněž náchylné ke zlomeninám a křečovým žilám. Rybám svědčí pravidelná dovolená u moře, tam naberou nový dech!

|<< < 3 | 4 | 5 | 6 | 7 > >>|

NAŠI PORADCI - Vyberte si svého poradce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.