Home - Články - Karty - nezbytný pomocník v životním rozhodování

Karty - nezbytný pomocník v životním rozhodování

vloženo 23. 11. 2022
čas čtení: 5 minut

Karty - nezbytný pomocník v životním rozhodování

Každý z nás někdy ve svém životě přijde na křižovatku. Máte před sebou víc možností a nevíte, kterou si vybrat? Tušíte, že vaše nynější rozhodnutí ovlivní celý váš další život? V tomto případě jsou karty k nezaplacení, nebojte se jich zeptat! Přečtěte si, jak probíhá výklad na rozhodování!

sdílet článek na facebooku

Všechno je spojeno ze vším

Nejsložitější rozhodování je to, které se týká více oblastí našeho života najednou. Práce, láska, rodina, přátelé, domov, všechno se se vším prolíná a nejde to od sebe oddělit. Jako kartářka se setkávám s dotazy lidí, kteří uvažují o tom, jestli se přestěhovat daleko od domova kvůli práci, jestli odejít od partnera a začít nový život jinde, nebo jestli se vzdát nynější kariéry a přátel, aby mohli být se svým vyvoleným protějškem. Ptají se mě, jestli už nastal ten správný čas vstoupit do manželství, založit rodinu nebo se naopak prozatím zaměřit na budování kariéry. Mezi nejzapeklitější rozhodování patří, jestli odejít od stávajícího partnera za jiným, to je pořádně ožehavé. Karty však nakonec vždy řeknou pravdu!


Jak na to?

Výklad karet na rozhodování se dělá tak, že si vytáhnete první kartu, která vám prozradí, jaká je podstata problému, co je jádrem toho, co vlastně řešíte. Pak se tahají dvakrát tři karty, které vám prozradí, jak se budou věci vyvíjet, jestliže zvolíte jednu nebo druhou variantu. Vyplatí se předem si rozmyslet, jaké dvě možnosti vlastně máte a zamyslet se nad všemi důsledky každé z nich, které jsou vám již známé. Karty vám pak pomohou proniknout ještě hlouběji a odhalit to, co není vidět navenek!

Jednou jsem vykládala karty jistému mladému muži, který váhal, jestli má odjet do Anglie za prací. Doma nechával slibně se rozvíjející milostný vztah, který však byl teprve v začátcích. Na mé vlastní překvapení mu karty ukázaly lásku v Anglii! Když mi později psal, dověděla jsem se, že si opravdu našel v zahraničí svoji nastávající, dnes už je z nich šťastná rodina, a toho pravého našla i jeho někdejší známost, která zůstala doma. Oba jsou pořád přátelé a nelitují, že spolu nezůstali, protože čas ukázal, že se k sobě stejně nehodí.

Zeptat se karet na rozhodování se rozhodně vyplatí!
Máte ve svém životě vážné dilema? Zavolejte mi na číslo 906 701 701, pomůžu vám odhalit, co vás čeká na každé ze dvou cest! Kartářka Debora



 

|<< < 5 | 6 | 7 | 8 | 9 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.