Home - Články - Jarní tarotový horoskop lásky 2021

Jarní tarotový horoskop lásky 2021

vloženo 16. 3. 2021
čas čtení: 10 minut

Jarní tarotový horoskop lásky 2021

Jaro je čas jako stvořený pro romantiku! Tarotové karty vám prozradí, jak si ho letos užijete a na co si dávat v milostných vztazích pozor!

sdílet článek na facebooku

Beran
Karta Sedm pohárů
vám připomíná, že snadno můžete vybírat tak dlouho, až přeberete! A pokud jste již zadaní, pak ukazuje, že se nemáte nechat zlákat vidinou, že sousedova tráva je zelenější – a třeba sympatický kolega či kolegyně by byl mnohem lepší partner než ten, kterého máte doma. Takové nápady sice budou jen v čistě platonické podobě, ale jistě se projeví na tom, že pak budete doma rozmrzelí a utrpí tím váš jinak docela dobrý partnerský vztah. Nezadaní zas budou pochybovat o komkoliv, koho potkají, protože máte přece pocit, že na světě je tolik mužů či žen, a tento člověk zkrátka není ten úplně nej a má své mouchy. To možná jo, ale chce to taky si uvědomit, že nemůžete mít kohokoliv, na koho si ukážete, a že láska je o blízkosti mezi dvěma konkrétními lidmi a ne o tom, že budete hledat pana dokonalého nebo slečnu dokonalou. Konec konců, vždyť ani vy sami dokonalí nejste!

Býk
Karta Pět holí
věští konflikty a neshody, takže v partnerských vztazích pozor – pokud se chcete vyhnout bouřce, zapojte všechny své diplomatické schopnosti! A hlavně neřešte zrovna teď to, co vás nepálí a co můžete prodiskutovat někdy později, když už bude atmosféra klidnější! Jak vy, tak i váš protějšek budete pravděpodobně docela vytíženi různými pracovními a dalšími úkoly, takže to poslední, co teď potřebujete, je pochytit se za nějakou zbytečnost v čase, kdy byste si raději mohli spolu užívat jarní romantiku! Ale když na to nebude nálada, pak ani to nesilte a raději si udělejte procházku sami, i takový občasný odstup totiž vašemu vztahu určitě pomůže. Důležité je pořád vidět především to pozitivní, co vás spojuje, a je toho mnohem víc, než těch věcí, ve kterých se neshodnete! S takovým optimistickým přístupem se vám budou všechny výměny názorů urovnávat mnohem snáz!

Blíženci
Karta Poslední soud
ukazuje velmi zajímavý vývoj ve vašem milostném životě. Konečně se ukáží některé skryté souvislosti, a hlavně v novějších vztazích Blíženci zjistí něco, co o svém protějšku možná nevěděli – nebo třeba i věděli, jen jste si to nespojili do patřičných souvislostí! Ale nebojte se, nebude to nic děsivého, jen vás to možná zaskočí, a pak uvidíte celý váš vztah v trochu jiném úhlu. Třeba proč na vás protějšek neměl tolik času, jak byste chtěli, jaké zkušenosti si nese ze svého dětství či minulých vztahů, nebo něco podobného. Bude se ovšem jednat o hodně zásadní posun kupředu a nové poznání jeden druhého vás ještě víc sblíží. Ale v případě neperspektivních vztahů, které už stejně skřípaly, se možná ukáže, že to nemá smysl táhnout dál. V tomto případě ovšem není čeho litovat, protože jste si očividně nebyli souzeni. Nezadaní Blíženci zjistí, jak jsou na tom u svého idola. Možná vás to hodně překvapí!


Rak
Karta Deset mincí
vám věští pohodový a klidný partnerský život, kdy vám nebude nic chybět! S protějškem si budete dobře rozumět a společně prožitý čas vám bude dělat jedině radost! Dařit se vám bude i po materiální stránce a snadno si společně zajistíte pohodlnou a příjemnou existenci, když spojíte své síly a každý přinese do vztahu to, co má a co umí. Dokonce i nezadaní Raci se mohou těšit, protože se vám rýsuje nový vztah s člověkem, který bude spolehlivý, klidný a finančně zajištěný! Takže toto jaro bude spokojenost v lásce na vaší straně! Snad jediné, co vám občas bude trochu chybět, bude víc vášně a vzrušení, třeba v podobě nějakých nečekaných nápadů, ale to budou jen takové momentální touhy. Dobře si totiž uvědomujete, že je mnohem lepší mít vedle sebe seriózního a solidního člověka, než nějakého věčně mladého, ale nespolehlivého šílence!

Lev
Karta Sedm holí
ukazuje, že prosadit si v milostných vztazích svou nebude teď na jaře zrovna snadný úkol. A přitom přesně víte, co chcete, možná až příliš dobře. Najít ovšem protějšek, který by vaše vize sdílel, bude takřka nemožné, a přesvědčit stávajícího partnera, pokud jste tedy zadaní, o vaší pravdě – to bude ještě mnohem náročnější! A co horší, na straně vašeho protějšku bude stát i zbytek rodiny nebo přátelé či sousedé, takže se budete ve svých pohledech na věc cítit ve svém okolí jako osamělý bojovník. Dobrá rada zní, neplýtvejte síly na to, co stejně nemá smysl. Pokud zjistíte, že protistranu žádné argumenty nepřesvědčí, pak zkuste najít způsob, jak udržet váš partnerský vztah v klidu a zároveň mít oba nějaký ten vlastní prostor na projevení toho, v čem společnou řeč nenacházíte. Chce to samozřejmě trochu tolerance, ale může to být ten nejlepší způsob, jak udržet lásku při životě a zároveň vás oba dva spokojené!

Panna
Karta Poustevník
naznačuje, že pokud přivítáte jaro jako nezadaní, pak se to nejspíš v nejbližších třech měsících nezmění – takže se připravte na to, že si budete užívat výhody single života! Ten však konec konců taky není k zahození, právě naopak samotu a klid teď vaše duše potřebuje mnohem víc, než nějakou vášeň a romantiku. Užijete si, že máte dostatek času sami na sebe a můžete si dělat věci po svém, ani byste museli pořád brát ohledy na partnera. A co si budeme říkat, má to něco do sebe! A co zadané Panny? Vám teď hrozí nějaké to dočasné odloučení, třeba z důvodu většího pracovního vytížení některého z dvojice, nebo třeba služební cesty či stáže. Ale i vy poznáte výhody samoty a užijete si je možná ještě víc, protože víte, že je to jenom dočasná krátkodobá situace a brzy na sebe se svým protějškem budete opět mít více času!


Váhy
Karta Dva meče
značí dilema a nesnadné rozhodování – a to bývá v lásce vždy ošemetné! Spousta Vah bude na jaře váhat mezi dvěma možnými protějšky, a odpověď nebude vůbec jednoznačná, protože s každým z nich vás něco spojuje a něco naopak rozděluje! Kdo je pro vás ten pravý, to zjistíte, až když odhodíte racionální argumenty a podíváte se na věci jedině svým srdcem a pocity. Pak to nejspíš bude docela jednoznačné! Ale pozor, taky se může stát, že zcela jednoznačně pochopíte, že vlastně ani jeden z těch dvou lidí pro vás není ten pravý a musíte hledat dál – i to se může stát! Dilema však čeká i na zadané Váhy, kterým to ve vztahu klape a toho pravého či tu pravou již dávno znáte. Život je však plný rozhodování a teď se ve vašem partnerském vztahu objeví situace, kdy budete uvažovat, co dělat dál. A odpověď nebude vůbec jednoznačná! Taky pro vás ovšem platí stejná rada – důvěřujte svým pocitům!

Štír
Karta Osm mečů
naznačuje, že věci ve vašem milostném životě půjdou kupředu přímo raketovým tempem! Můžete se těšit na pořádnou dávku překvapení, a tam, kde se dlouho nemohly ledy pohnout, se teď nebudete stačit divit! Láska a vášeň někdy umí přijít opravdu rychle a nečekaně, a právě teď si pro vás osud připravil něco hodně zajímavého! Pokud jste nezadaní, může se jednat o seznámení, které bude postupovat kupředu hodně rychle a bude mít taky perspektivu do budoucna! A pokud ne, tak se to taky nebude nijak natahovat, užijete si spolu krásné zážitky a rychle zjistíte, že bude lepší posunout se dál každý sám. A jak na tom budou zadaní Štíři? I pro vás má osud skvělé zprávy! Něco, o co se již dlouho snažíte ve svém vztahu, se konečně uskuteční, a to dokonce samo, bez vašeho většího přičinění! Ať už se to týká čehokoliv z vašich společných plánů, právě teď přichází ten pravý čas – buďte připraveni!

Střelec
Karta Osm mečů
ukazuje, že vás něco trápí a nemůžete tomu najít řešení. Jako byste se v lásce cítili spoutáni situací, ze které neumíte najít východisko. Docela často o tom přemýšlíte, a hledáte možnosti, jak věci změnit k lepšímu, ale vždy nakonec zjistíte, že jste nejspíš v nějaké neřešitelné slepé uličce. Možná jste už dlouho sami a připadá vám, že najít partnera, se kterým byste se k sobě skutečně hodili, je takřka nemožné, ať už z jakéhokoliv důvodu. Možná se ve vašem partnerském svazku pořád opakují stejné problémy, které neumíte vyřešit, ale rozcházet se nechcete, takže se točíte v začarovaném kruhu. Nebo se vám možná již v několikátém vztahu opakují pořád stejné problémy, a vy pořád tomu neumíte přijít na kloub a zjistit, kde je chyba. Všechny tyto situace mají však stejné řešení – nechejte si poradit od někoho nezaujatého. Nejvíce ze všeho totiž potřebujete jiný a neovlivněný způsob uvažování, a pak se řešení rychle objeví!


Kozoroh
Karta Páže mincí
je krásná a optimistická – věští vám štěstí v lásce, nové společné nápady a možná také blížící se příchod potomka! S radostí se otevřete všemu novému a krásnému, co k vám v lásce přichází, a necháte se překvapit novými pocity, které prozrazují, že to, co prožíváte, má budoucnost. Chvílemi možná budete trošku nesmělí, hlavně pokud se jedná o nový partnerský vztah, protože cítíte, že to je vážné a má to budoucnost, ale o to opatrnější chcete být. Všechno bude mít své přirozené tempo, možná trošku pomalejší, ale o to stabilnější bude výsledek! Zvláště magické bude toto jaro pro ty Kozorohy, kteří touží po rodině nebo dalším potomkovi! Pro mnoho z vás právě teď padne to zásadní rozhodnutí z vašeho srdce, že právě teď je ta ideální doba, a že jak vy, tak váš partner cítíte, že chcete, aby vás bylo o jednoho víc! Na tento kouzelný čas, kdy se otevřete příchodu nové duše, budete ještě dlouho vzpomínat!

Vodnář
Karta Král pohárů
ukazuje, že vaše srdce je naplněné láskou a ze všeho nejvíc toužíte ji nezištně rozdávat! A to je víc než skvělé! V milostných vztahů jste díky tomuto pocitu v příjemné situaci, kdy vás těší dělat protějšku radost, dávat najevo lásku a rozmazlovat, ale neděláte si přitom žádné nároky nebo očekávání, co byste za to chtěli na oplátku dostat. Zkrátka vás bude jenom bavit být člověkem, který dává lásku! A bude to platit nejen v partnerství, ale taky v jiných vztazích, třeba rodinných či přátelských. Konečně se vám povede najít sami v sobě stabilitu, která úzce souvisí s tím, že dokážete být laskaví i sami k sobě, takže nebudete odkázání na to, aby vám lásku dával někdo zvenčí. Ale nebojte se, bude! Právě možná díky tomu, že ji konečně přestanete naléhavě vyžadovat a soustředíte se na svůj vlastní vnitřní rozvoj, se začnou věci konečně vyvíjet spontánně a přirozeným tempem, a nakonec se dočkáte nádherného a stabilního milostného svazku!

Ryby
Karta Hvězda
má pro vás nádherné poselství, protože mluví o naději, ideálech a krásných perspektivách do budoucna! Ať už jste zadaní nebo single, určitě máte v sobě romantika, který přesně ví, o čem sní, ale své tajné touhy o nádherné lásce a společných životních cílech nedáváte vždy navenek najevo. Tarot vám nyní prozrazuje, že se vyplatí jít si za svými sny a nevzdávat se jich, i kdyby situace dočasně nevypadala příliš růžově. Odměnou vám totiž bude, že se dřív nebo později promění na skutečnost, protože zákony duchovního světa říkají, že co si skutečně přejete, to se taky stane! Ať je tedy vaše momentální situace v milostném životě jakákoliv, nezapomínejte na tu pomyslnou hvězdu vašich snů a nadějí, za kterou jdete! A věřte nebo ne, ono se vám to nakonec vyplní – potkáte toho pravého partnera nebo se objeví příležitost, jak si s vaší polovičkou vyplnit vaše tajné životní sny. Chce to jen věřit a nepřestat vidět to krásné světýlko naděje, které vás táhne dál!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.