Home - Články - Týdenní horoskop 15. - 21. března

Týdenní horoskop 15. - 21. března

vloženo 13. 3. 2021
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 15. - 21. března

I další týden přináší plno magických momentů. Jen je umět využít! Přestaňte se bát vychutnávat to dobré, co život přináší. Užijte si nový týden s novým týdenním horoskopem!

sdílet článek na facebooku

Beran
Tento týden všechno vnímáte pozitivněji. Slunce vstupuje v sobotu do vašeho znamení a přináší s sebou i jarní rovnodennost. Doufáte, že se otevírají nové možnosti a končí dosavadní doba temna, která vás poznamenala. Sluneční energie má své výhody.

Býk
Postavení Merkura v Rybách není úplně nejvhodnější, obzvlášť v dnešní době. Výrazně posiluje intuitivní vnímání, to však často mizí někde v energetickém poli techniky. Díky tomu může docházet k frustraci a špatné náladě. Naslouchejte více svému JÁ.

Blíženci
Velice dobře na tom může být tento týden finanční sféra. Možná se dočkáte nějakého peněžního bonusu, či dokonce vyhrajete. Rozhodně to pro vás bude povzbudivá injekce do dalších dní. Už jste si poslední dobou začali zoufat, že to nemáte úplně jednoduché.

Rak
Kontakty s vašimi blízkými jsou pro vás momentálně na prvním místě. Poslední dobou jste se kvůli tíživé situaci ve světě vůbec nevídali a už vám to začíná chybět. Když to půjde, tak se budete snažit navštívit všechny členy, které jste dlouho neviděli.


Lev
Teplé jarní paprsky vám do života přináší novou vlnu pozitivní energie. První jarní víkend se rozhodnete strávit vnímáním tohoto magického času a strávíte jej někde venku a v přírodě. Jaro je začátkem něčeho nového a vy taky doufáte v lepší zítřky.

Panna
Jste plni úžasných a nových nápadů, které se jeví naprosto uchopitelně a hlavně to vypadá, že je konečně někdo ocení. Zejména v práci jsou z vašeho nadšení uchváceni a je pravdou, že jste inspirací pro mnohé své kolegy. Umíte vše správně použít.

Váhy
Tento týden se nadvláda zimy už chýlí ke konci a sobotní jarní rovnodennost přináší nové naděje, sluneční paprsky, ale i pozitivní náladu. Pokud vás přes chladné měsíce trápili nějaké chmury, tak nyní naleznete v srdci útěchu i vnitřní harmonii.

Štír
Již dlouho si chcete udělat radost a pořídit si nějaké nové věci, které potřebujete pro svůj nový koníček. Stále však váháte, protože to není malá částka. Je dobře, že chcete své úspory dobře investovat, ale tento týden je pro nákupy jako dělaný.


Střelec
Jste tento týden aktivní a užíváte si sportovního vyžití, procházek v přírodě, ale i výletů na hory. Sedět u televize vás tento týden nikdo neuvidí. Musíte si přiznat, že vás toto vypětí moc baví a nejen že pozorujete fyzické, ale i psychické změny.

Kozoroh
Sluneční energie, která přichází s jarní rovnodenností, přinese do života všech Kozorohů sílu bojovat proti všemu chmurnému, co nás může postihnout. Tento týden bude protkaný pozitivitou a příjemnou atmosférou, která zahřeje u srdce, stejně jako sílící Slunce.

Vodnář
V práci úplně záříte! Šéf si nemůže vynachválit vašeho pozitivního a zodpovědného přístupu k práci a povýšení vás nyní rozhodně nemine. Pokud jste někdy měli pochyby, zda je vaše píle dostatečně oceněna, tak tento týden rozežene všechny pochybnosti.

Ryby
Merkur hned v pondělí vstupuje do vašeho znamení, milé Rybky. Bude to dost prazvláštní spojení. Na jednu stranu bude posílen váš intelekt, na druhou stranu si ale umí tato planeta nehezky pohrát s psychickým stavem a celkovým emocionálním vnímáním.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.