Home - Články - Jarní tarotový horoskop lásky 2018

Jarní tarotový horoskop lásky 2018

vloženo 20. 3. 2018
čas čtení: 10 minut

Jarní tarotový horoskop lásky 2018

Jaro je konečně tady – přichází čas užívat si radosti lásky naplno! Chcete vědět, na jaké romantické zážitky se můžete těšit? Najdete tu pravou lásku? Tarotové karty znají odpověď!

sdílet článek na facebooku

Beran
Karta Šest holí
vám věští, že budete v lásce slavit úspěchy! Co se týče zájmu opačného pohlaví, cítíte se na koni a můžete si vybírat. Nechcete se ovšem jen tak snadno do něčeho zamotat, protože máte své cíle a sny, ze kterých nehodláte slevit. Každopádně bude velmi příjemné slyšet na svoji adresu komplimenty a pozvedne vám to sebevědomí. Ať už jste zadaní nebo nezadaní, budete cítit, že jste přitažliví, a že nemusíte ve svých snech o lásce dělat kompromisy, protože dřív nebo později se dočkáte toho, že se vám vaše touhy vyplní. Je pravda, že dlouhodobé vztahy na kompromisech stojí a padají, ale je rozdíl, jestli je to kompromis v něčem pro vás nepříliš důležitém, pak se rádi přizpůsobíte, nebo jestli po vás protějšek požaduje zásadní změny – něco takového už je pod vaší úroveň! Nezadaní Berani budou mít spoustu příležitostí k seznámení, ale budete nároční a nespokojíte se s čímkoliv. Tak je to správně, protože dobře víte, že jinak by to nemělo perspektivu.

Býk

Karta Král pohárů
vám přináší krásné a láskyplné jaro! Bude příjemné vědět, že po svém boku máte někoho, na koho se můžete spolehnout, komu můžete důvěřovat a kdo vám vždy pomůže a ochrání vás, když to bude potřeba. Najít takového člověka není vůbec legrace, ale Štěstěna stojí na vaší straně a tu pravou osobu, o jaké jste dosud marně snili, objevíte nejspíš v někom, koho dlouho znáte. Pokud jste zadaní, tak pravděpodobně ve svém stávajícím partnerovi. Konečně si navzájem více otevřete svá srdce, a váš vztah se díky tomu posune na úplně novou a hlubší úroveň. Nezadaní najdou tu pravou lásku a silného ochránce v někom z okruhu vašich přátel nebo známých. Možná tím budete hodně překvapeni! U žen ve znamení Býka je možnost, že partner od vás bude výrazně starší. Pánové zas mohou najít o poznání mladší ženu, která bude potřebovat právě vaše silná ochranitelská ramena, ale také otevřené a láskyplné srdce. Lásku budete brát vážně a krátkodobé románky vás nebudou vůbec zajímat.

Blíženci
Karta Dva poháry
patří mezi ty nejkrásnější karty lásky, které v tarotu vůbec existují! Na letošní jaro se tedy můžete opravdu těšit! Dva poháry vám věští nádherné souznění a spolupatřičnost ve dvojici, magické a silné spojení na úrovni těla i duše. S partnerem se budete cítit jako dvě poloviny jednoho celku, jako spřízněné duše na společné životní cestě. Pokud jste nezadaní, můžete se těšit na nádherné a naplňující nové seznámení, nebo možná objevíte toho pravého v někom ze svých přátel a váš vztah se nečekaně prohloubí a rozvine. Každopádně, ať už se potkáte kdekoliv, bude vám v jisté chvíli naprosto jasné, že s tímto člověkem k sobě zkrátka patříte a že mezi vámi vzniká něco nádherného a jedinečného! I zadaní Blíženci se mohou těšit na romantiku a krásné souznění. Ve vašem partnerství nebo manželství nastane období nových líbánek, kdy se vám povede opět oživit původní zamilovanost, ale díky tomu, že už se poznáte mnohem lépe a do hloubky, to bude ještě krásnější!

Zásady online seznamování. Láska přes internet je poměrně běžná věc. Když se někomu nedaří najít partnera v rámci reálného každodenního života, většinou se dříve či později rozhodne zkusit to pomocí internetu. Pokud se nedaří ani online seznámení, pak možná dotyčný dělá nějakou chybu. I online seznámení má své zásady.


Rak
Karta Čtyři hole
ukazuje šťastné a spokojené období, kdy vaše starosti pominou a budete si moct naplno užívat života a jeho radostí – včetně těch milostných! Pro nezadané přichází doba nových začátků. Díky tomu, že se vyřeší a srovnají vaše problémy v jiných oblastech života, se vaše duše najednou mnohem více otevře tomu krásnému, co v životě je, a na seznamování a sbližování budete mít mnohem více energie než doposud, když jste museli řešit jiné, praktické a existenční starosti. Hledáte v první řadě vážný a stabilní vztah, ale nebudete se bránit ani občasnému romantickému rozptýlení v podobě krátkého románku. Taky zadaní Raci mají důvod k radosti, protože konečně budete mít na svoji polovičku více času, a díky tomu si budete moct dopřát společnou romantiku a vášeň a užít si jaro plné krásných a nezapomenutelných zážitků, které dodají vašemu vztahu opět tu správnou šťávu. Užívejte si tedy krásy jara a lásky naplno a zahoďte starosti a stres, protože právě teď si to můžete dovolit!

Lev
Karta Čtyři meče
ukazuje, že od nalezení té pravé harmonie a souladu v lásce vás dělí nějaký důležitý názorový rozpor nebo neshoda s partnerem. Pokud jste nezadaní, problém, který vám brání seznámit se a navázat perspektivní vztah, rovněž spočívá v nějaké záležitosti, na kterou často máte s potenciálními protějšky různé názory. Tato záležitost bývá tedy pravidelně kamenem úrazu. Letos na jaře tento problém konečně ustoupí do pozadí a umožní vám užít si romantiku, jak má být! Nelze ovšem říct, že by se to nadobro vyřešilo – na to si ještě budete muset nějakou dobu počkat. Na neshody a zbytečné rozpory však nebudete myslet, a raději se podíváte na život z té pozitivní stránky a budete rozvíjet to krásné a pozitivní, co láska nabízí. Důležité bude neotevírat zbytečně ožehavá témata, nechat je zkrátka být, a místo toho se věnovat tomu, co máte s protějškem společné a co vás oba zajímá a baví. Díky tomu získá váš svazek dobrý a zdravý základ, díky kterému vás už pak nějaké ty názorové rozdíly jen tak snadno nerozdělí.

Panna

Karta Sedm holí
naznačuje, že za skutečnou lásku budete muset letos na jaře trochu zabojovat. Nebude to snadné a nic nedostanete zadarmo, ale pokud víte, co chcete, pak si vaši lásku ubráníte před nepřízni okolí a společně se posunete k dosažení vašich snů a přání. Nezadané Panny budou muset zabojovat o samotě – a to o srdce vašeho vyvoleného nebo vyvolené! Zpočátku vám možná váš protějšek nebude dostatečně věřit a bude mít nějaké pochybnosti o vaší lásce nebo o tom, jestli se k sobě hodíte. Vy si však budete jistí, že právě toto je ten pravý vztah, takže se jen tak snadno nevzdáte, budete trpělivě bojovat a nakonec svojí lásce dokážete, že k sobě opravdu patříte! Vytrvalost se vám vyplatí a pochybnosti budou vaším nepřítelem, místo toho se spolehněte na jasné přesvědčení a sílu, kterou cítíte uvnitř svého srdce. Tam se totiž ukrývá pravda, a nepříznivé okolnosti jsou pouze zkouškou, jestli tento vztah myslíte opravdu vážně a jestli vám stojí za to za něj bojovat!


ZASADIL VÁM ŽIVOT V LÁSCE TĚŽKÉ RÁNY? Nevíte, jak pokračovat dál? Jsem tu, abych vám poradila! Zavolejte mi na tel.: 906 701 701! Kartářka Helga


Váhy

Karta Čtyři poháry
prozrazuje, že ve svém srdci cítíte zvláštní smutek. Sníte o něčem, co se může jen stěží splnit, a trápíte se, že nelze získat určitého člověka nebo jistou kvalitu a podobu vztahu, tak jak jste si to romanticky vysnili. Ale nevěšte hlavu nad tím, že se z vašich romantických snů klubou pouze vzdušné zámky! Ve skutečnosti jste jenom krůček od nalezení toho pravého milostného štěstí, akorát jeho vnější podoba bude jiná, než je ta, na kterou se ve svých snech upínáte. Stačí se jen pozorněji rozhlédnout kolem sebe a zjistíte, že hluboké a opravdové štěstí máte na dosah. Možná přehlížíte tajného ctitele či ctitelku, protože sníte o někom jiném, kdo ovšem o vás nemá zájem – ale stejně byste se k sobě nakonec nehodili! Možná sníte, že váš stávající partner pro vás udělá to nebo ono, jenomže on má jiné priority – pořád však toho máte hodně společného, na čem můžete stavět a co společně můžete rozvíjet, nezapomínejte na to! Stačí myslet pozitivně a vaše štěstí si vás rychle najde!

Štír

Karta Velekněžka
je krásnou kartou pocitů, hlubokých emocí a především intuice! Klíčem k nalezení štěstí v lásce pro vás teď bude naslouchat vašemu vnitřnímu hlasu, který vám prozradí, co máte dělat, s kým se k sobě hodíte a s kým nikoliv, navede vás na cestičky, které směrují k naplnění vašich romantických snů o velké a nekonečné lásce. Pomůže vám také esoterika, věštění, astrologie a řeč znamení a symbolů. Pokud máte pochybnosti, podívejte se do partnerských horoskopů, hodně vám toho prozradí. Všímejte si zdánlivě náhodná znamení, které vám ukáží, jestli je vaše rozhodnutí správné, i když to navenek může vypadat iracionálně. Hlava a rozum vám teď ovšem v lásce příliš nepomohou a spíš vás mohou zmást. Ovšem ani hlas srdce a zamilovanosti nelze slepě poslouchat, pokud se objeví varovná znamení, že byste měli být opatrní. Pravda se ukrývá někde mezi nebem a zemí, a to, co vám pomůže odhalit toho pravého partnera, zůstane očím neviditelné!

Střelec
Karta Čtyři mince
vám ukazuje, že máte sklon se ve svém srdci hodně uzavírat do svého již dobře známého světa, který vám poskytuje pocit bezpečí a jistoty. I když jako Střelci patříte mezi dobrodružné typy, v lásce to platí jenom zčásti a z některých hlubších citů a emocí máte trochu strach, takže se před nimi raději uzavíráte a zůstáváte v dobře známých vodách, kde vás nic takového nemůže překvapit a vyděsit. Vaše vášeň zůstává na povrchu, ale váš protějšek bude potřebovat, abyste se podívali i do hlubin, které vám nahánějí strach. Máte totiž obavu, co se stane, když tímto hlubokým citům dáte volný průchod, nechcete se kvůli nim vzdát svého svobodného a příjemného života, nechcete se rozloučit s vnitřním klidem a nechat se stáhnout do bouřlivých emocí, které mohou být někdy až ničivé. Je to vaše volba, a musíte se sami rozhodnout, co vám více stojí za to. Můžete zůstat při starém i za cenu, že se uzavíráte před jedinečným milostným dobrodružstvím a neopakovatelnými zážitky, nebo zariskovat a jít do toho!



Kozoroh
Karta Vůz
značí, že v lásce jste pánem situace a je pro vás důležité udržovat sebekontrolu a mít věci ve svých rukách. Nechcete se nechat láskou převálcovat, a tak dobře hlídáte, co si můžete dovolit a co nikoliv, i za cenu, že se pak z vašeho milostného svazku vytrácí spontánnost. Je zajímavé, že váš protějšek to možná ani nezpozoruje a z jeho nebo její strany bude všechno v naprostém pořádku. Jen vy sami budete mít podvědomý pocit, že všechno je až příliš strnulé a tajnou touhu se trochu odvázat a udělat třeba i nějakou mírnou šílenost. Zpětně by vás to ovšem mrzelo. Dopřejte si tedy trochu rozptýlení a vyrazte s vaší polovičkou za hranice všedních dní, ale dobře si to naplánujte, nedělejte žádné zbrklé a neuvážené kroky, protože z toho byste měli radost jenom chvilku. A jak na tom budou nezadaní Kozorozi? Ve svých seznamovacích aktivitách jste hodně cílevědomí a přesně víte, jaký by váš protějšek měl být a jaká kritéria splňovat. Připravte se ovšem na to, že s vašimi vysokými nároky může být hledání partnera během na dlouhou trať!

Vodnář
Karta Kolo štěstí
vám připomíná, jak rychle a nečekaně se věci v životě někdy dokáží změnit! V lásce jste se nejspíš poslední dobou necítili právě nejlépe a během zimy vás občas provázely pocity beznaděje, ať už v důsledku osamělosti nebo partnerské krize. Jaro vám konečně ukáže, že černé chmury nemusí být tak nekonečné, jak se vám zdálo, ale mohou se až překvapivě rychle rozplynout a najednou zasvítí sluníčko! Nezadaní Vodnáři nečekaně potkají lásku jako trám, i když jste si mysleli, že nic takového vám již určitě nehrozí. Zadaným se najednou změní situace k lepšímu a problémy, které vás dlouho trápily, se z ničeho nic rozplynou! Budete mít velkou radost, a je důležité, abyste si toto vaše štěstí vážili a užívali naplno. Nic v životě totiž není samozřejmost, a dary, které vám toto jaro v lásce přináší, je potřeba vychutnávat si okamžitě a neodkládat je na později. Nejen ty špatné, ale ani ty krásné věci nejsou nekonečné, tak nepromarněte příležitost a rozvíjejte to, co vám Štěstěna přináší!

Ryby
Karta Deset pohárů
vám přináší nádhernou věštbu spokojeného a naplněného milostného vztahu, který bude dlouhodobý a stabilní, s vyhlídkami na šťastný rodinný život a společný krásný domov. Nezadané Ryby konečně potkají toho pravého člověka, se kterým můžete společně naplnit své sny o krásném a celoživotním vztahu, o založení rodiny a dlouholetém společném štěstí. Již od počátku vaší známosti vám bude jasné, že to spolu myslíte vážně, a že jeden ve druhém nacházíte přesně to, co by váš ideální partner měl mít. Budete mít tedy všechny důvody k radosti! I zadané Ryby se však letos na jaře mají na co těšit. V partnerství či manželství vám to bude klapat tak, jako již dávno ne, a opět si uvědomíte, že jeden ke druhému skutečně patříte a jste ideální pár. Budete si užívat společné krásné jarní zážitky, možná nejen ve dvou, ale i s vašimi ratolestmi, které vám budou teď dělat jenom radost. Rodinný život bude pro vás oba velmi důležitý a bude vás naplňovat dokonce mnohem víc, než trávit čas ve dvojici!

|<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.