Home - Články - Jakým chybám se vyhnout ve vztahu podle znamení zvěrokruhu?

Jakým chybám se vyhnout ve vztahu podle znamení zvěrokruhu?

vloženo 11. 4. 2018
čas čtení: 4 minuty

Jakým chybám se vyhnout ve vztahu podle znamení zvěrokruhu?

Když je člověk zamilovaný, nevidí na svém objektu lásky jedinou chybičku. Jakmile však pomine první okouzlení a pár vstupuje do trvalého svazku, objeví se mráčky. Víte, na co byste si měli dát pozor? Jaké jsou vaše klíčové podle hvězd?

sdílet článek na facebooku

Beran
Pro Berana je láska cenná a vyžaduje od protějšku oddanost, věrnost a poslušnost. Beran rád rozkazuje, rozdává úkoly a hrozně žárlí. Jenže to není pro všechny. Klidně hned vstoupí do manželství. Zaslepen láskou nezná minulost partnera, špatné vlastnosti a finanční situaci. A zase narazí!

Býk
Zrozenci Býka nedají dopustit na krásné věci, tak není divu, že je přitahují půvabné bytosti. Když se zamilují, ztratí svou pověstnou pevnou půdu pod nohama a zapomenou na materiální zabezpečení. Pokud vztah vyjde, měli by si dát pozor na svou paličatost, přemrštěnou šetřivost a občasnou lenost.

Blíženci
Manželství je pro Blížence ta nejděsivější představa, proto se k němu doplazí až v pozdějším věku. Pokud jsou však zamilovaní, mohou ve vztahu odpudit neustálými diskuzemi, nadměrnou potřebou sexu a experimentováním. Blíženci jsou rovněž nedochvilní a neradi se dělí o vydělané peníze.

Rak
Rak se může po prvním okouzlení zprotivit svými častými změnami nálad. Neustálé stěžování si na něco, obavy z budoucnosti a opatrnost se omrzí. Raci mohou i citově vydírat a manipulovat. Potřebují partnera vůdce, který je rád vyslechne a postará se o chod domácnosti i kontrolu nad financemi.
 

MĚSÍČNÍ HOROSKOP LÁSKY NA DUBEN. V dubnu přichází nejen aprílové počasí, ale také nálady. Ale nevěšte hlavu, půjde spíš o změny nálad, než o nějaké velké katastrofy. Recept je jednoduchý, skvělé momenty si s partnerem pořádně užijte! A nezadaní pozor, duben je měsíc pro seznamování jako stvořený!


Lev
Lev je vůdce, dobrodruh, svůdce i komik, ale i to by mohlo časem omrzet. Ne všichni prahnou po životě na výsluní. Rovněž se může znechutit neustálé chválení a obdivování. Lvi se často vidí v lidech, kteří je stahují ke dnu a zodpovědnost je jim cizí. Tak pozor, nejste tu proto, abyste živili jiné!

Panna
Panny jsou tak puntičkářské, kritické a náročné při výběru partnera zohledňují materiální stránku před láskou. To se jim může stát osudným a manželství je nudné a bez něhy. Vážný vztah postrádající smích a porozumění nikoho nebaví. Panny musí povolit ze svých zásad a užívat si něžných drobností.

Váhy

Zrozenci Vah se trvalého vztahu bojí, ale samy nedokážou být ani minutu. Jejich snem je velká rodina, ale často myslí jen na vlastní pohodlí. V manželství jde o více. Naslouchání a porozumění jsou klíči ke štěstí. Většinou mají Váhy smůlu na partnery, kteří je citově i finančně vydírají a mučí žárlivostí.

Štír
Štír je spíše k dispozici jen na jednu noc, ale když se zamiluje, přemýšlí o založení rodiny. To mu ovšem často nezabrání v tom, aby byl nevěrný a věnoval se svým koníčkům. Štíři těžko otevírají své srdce, i tajemství mohou odradit. Co o něm vlastně víte? Snad jen to, že je dobrý v posteli.


ZÁVIDÍTE SVÝM PŘÁTELŮM ŠŤASTNÝ VZTAH? Nebuďte pozadu a zavolejte mi! Karty mi ukážou, kde potkáte lásku! Volejte mi na tel. číslo 906 701 701! Paní Květa



Střelec
Trvalý vztah a Střelci? V podstatě nemožné anebo jen na chvíli. Když se usadí, je to v pozdějším věku. Střelci jsou spíše samotáři, kteří vyrazí často za dobrodružstvím. V trvalém svazku protějšek nesnese flirtování a svádění s jinými. I zábavné řečičky, které přitahovaly na začátku, se časem omrzí.

Kozoroh
Kozorozi si vybírají spolehlivé, zodpovědné a zabezpečené partnery. Nejsou zvědaví na to, aby někoho živili. V tomto případě by měli povolit a snížit své nároky. Rozhovory o financích a jejich rozmnožení se omrzí. Láska se nedá naplánovat. Chtělo by to více něžností, sexu a experimentování.

Vodnář
Vodnář si trvalý svazek nedokáže příliš představit a často v něm později zůstává jen kvůli dětem. Vodnáře přitahuje nevšední a magický objekt lásky. To může být však bolestné, protože narazí na jeho nezodpovědnost a věčná dobrodružství. Měl by zabrousit do klidných vod, kde najde pochopení.

Ryby

Citlivé Rybičky plují svým světem fantazie a mají láskou mnohdy zaslepené oči. Klidně by svého partnera živily anebo za něj chodily do práce. Ryby se nesmí nechat vykořisťovat, ať už materiálně či emociálně. Ryby zklamání těžko snášejí, proto by si měly o svém miláčkovi všechno ihned zjistit!

 

|<< < 2 | 3 | 4 | 5 | 6 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.