Home - Články - Jak slaví Valentýna muži zvěrokruhu?

Jak slaví Valentýna muži zvěrokruhu?

vloženo 11. 2. 2021
čas čtení: 4 minuty

Jak slaví Valentýna muži zvěrokruhu?

Muži a 14. únor! Těžko říci, zda by si na svátek zamilovaných vzpomněli sami od sebe. Z pohledu ženy si zaslouží Valentýn romantický dárek neboli originální důkaz lásky. Tak se ukažte pánové, jak své ženy zbožňujete!

sdílet článek na facebooku

Beran
Očekáváte od muže Berana dokonalý valentýnský dárek? Vždyť je tak dynamický, plný vášně a nápadů. Máte pravdu. Hledá ženu, která miluje romantiku a nevšední zábavu stejně tak jako on. Nebojte se, určitě vám donese kytici růží a čokoládu, ale více nečekejte. Raději si s vámi vychutná bohatou večeři v restauraci anebo vám předvede velkolepé postelové hrátky.

Býk
Muž zrozený ve znamení Býka je jako stvořený pro romantické chvíle a něžnosti. Prožijete s ním obrovskou dávku zamilovanosti při pozorování západu slunce anebo při procházce po pláži. Pokud jde o Valentýna, těšte se na překrásné vyznání lásky u večeře při svíčkách za zvuku libých tónů houslí. Býk touží po spokojenosti, klidu a příjemných okamžicích ve dvou.

Blíženec
Být zamilovaná od muže Blížence s sebou přináší pocity božské lásky i nepochopitelného zklamání. Jeho povaha je prazvláštní a těžko ji odhalit. Blíženec není vyznavač valentýnských večeří a dárků. Proč taky, když zrovna nemá chuť. Možná se na vás ovšem usměje štěstí a zrovna na Valentýna bude hýřit výbornou náladou a pozve vás na večírek.


Rak
Muž Rak – velmi komplikovaná osobnost, která může mile překvapit anebo se pěkně vymlouvat. Raci si nepotrpí na valentýnský rej a párty až do rána. Možná, že vám něco dobrého sami uvaří. Celou atmosféru doladí výborným vínem a oblíbeným filmem. Raci rádi lenoší a milují milostné hrátky, třeba nevstanete na Valentýna ani z postele!

Lev
Pokud čekáte od Lva romantický večer při svitu svíček, tak s tím nepočítejte. Rád se ukazuje a je středem pozornosti. Počítejte s návštěvou luxusní restaurace anebo relaxací ve vířivce či příjemnou masáží. Lev potřebuje být opěvován a hýčkán, tak mu dopřejte velkou dávku lásky! Jen tak budete oba dva spokojeni.

Panna
Muž narozený ve znamení Panny vás bude na rukou nosit, avšak může být taky nudný. Na Valentýna vás potěší romantickou náladou a pěkným dárkem od srdce. Nečekejte však velká překvapení, má rád věci pěkně zorganizované a pod kontrolou. Možná byste ho mohla pochopit a netruchlit nad praktickým dárkem, který jistě dostanete.


Váhy
Proč se zbytečně namáhat, když ke štěstí stačí tak málo. Váhy milují společnost, hudbu a umění. Snad vás zavedou do galerie, divadla anebo na koncert oblíbené kapely. Oceníte jejich vybrané chování, šarm a vkus. Váhy jsou od přírody milovníky sexu a vášnivých hrátek, tak jak bude večer pokračovat, si můžete jistě snadno domyslet.

Štír
Pro Štíry je svátek zamilovaných velkým oříškem. Jejich nezkrotná uzavřená povaha jim nedovoluje na rozkaz vyznat své city. Nemají rádi, když se jim Valentýn připomíná a plánuje program. Po celý den nebudou ve své kůži, ale věřte, že večer vám to plně vynahradí. Ložnice, vášeň a vzrušení, to je jejich parketa!

Střelec
Od Střelce čekejte výbornou zábavu a možná i kapku dobrodružství. Valentýn pod taktovkou Střelce přeje bláznivým magickým akcím. Muž narozený v tomto znamení miluje dárky, které mají styl. Rozhodně nepočítejte s klasickou valentýnskou schůzkou, ale s pořádnou jízdou. Večer už je ve vašich rukách!


Kozoroh
Věrnost, upřímnost a láska Kozoroha do vás vstoupí i na Valentýna. Muži narození v Kozorohu si potrpí na tradice, tak si je udržujte i na svátek zamilovaných. Navštivte luxusní restauraci anebo vyrazte za uměním. Kozoroh miluje pevnou půdu pod nohama, jen tak bude hýřit láskyplnými gesty a výraznou sexualitou.

Vodnář
S Vodnáři je to těžké. Mají obrovskou představivost a budou se snažit vymyslet pro vás něco neobvyklého. Nemusí se ukazovat v honosných restauracích ani na večírcích. I když milují společnost postačí jim nevšední atmosféra domova. Valentýnský den se ponese v duchu kreativity a fantazie. Pokud byste snad chtěla naplánovat obyčejné aktivity, budou se neskutečně nudit.

Ryby
Jak prožívají Valentýna muži Ryby? Nemají vysoké nároky. Ocení společnost drahé polovičky a zajímavý ručně vyrobený dárek. Muži narození v Rybě se nebojí experimentovat, protože milují překvapení. Nechybí jim fantazie, proto jsou velmi nápadití. Těšte se na den plný magie a nevšedních okamžiků ve dvou.

|<< < 2 | 3 | 4 | 5 | 6 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.