Home - Články - Jak si vybrat kyvadlo, které je vám souzeno

Jak si vybrat kyvadlo, které je vám souzeno

vloženo 28. 3. 2017
čas čtení: 3 minuty

Jak si vybrat kyvadlo, které je vám souzeno

Kyvadel je v současné době nepřeberné množství. Mají různé tvary i barvy, jak si tedy vybrat to správné? Na to vám pomohu najít odpověď. Uvidíte, že se nejedná o žádnou vědu.

sdílet článek na facebooku

Na tvaru ani barvě nezáleží

Pokud chcete začít pracovat s kyvadlem, je velmi důležité vybrat si takové, které vám je souzeno. Kyvadel existuje nepřeberné množství. Liší se materiálem, možností závěsu, tvarem i barvou. K jejich výrobě se používají jak drahé kameny, tak například i obyčejné dřevo. K zavěšení se používají řetízky, stuhy i lněné vlákna.

Nejdůležitější však je, aby sedělo jeho majiteli. Musí v něj mít totiž důvěru a nezáleží na tom, jestli použije kyvadlo z drahého kamení nebo z obyčejného korku. Někteří lidé používají jako kyvadlo prstýnek zavěšený na řetízku. Při častém používání kyvadla, je však dobré si koupit či vyrobit tzv. opravdové kyvadlo, tedy předmět, který byl vyroben k tomuto účelu.

Poslouchám svůj vnitřní hlas


Pokud si kyvadlo vybírám já, dávám na vnitřní pocit. Stane se, že do ruky vezmu i dvacet kyvadel, než jsem si jistá, že jsem našla to správné, které je mi předurčeno. Jen s takovým mohu pracovat bezchybně.



Jak poznám, že jsem našla to správné? Odpověď na tuto otázku je prostá. Takové kyvadlo mi padne přímo do ruky, jako by bylo stvořené snad jen pro mě. Jako každý člověk mám i já své oblíbené barvy a materiály, proto většinou nejprve vybírám dle těchto aspektů a když udělám tento tzv. předvýběr, vezmu každé kyvadlo zvlášť do ruky a nechám promluvit svou i jeho energii. To, u kterého při jeho pozvednutí necítím žádnou nepříjemnou zátěž, je to pravé. Následná práce s ním je pro mě vždy radostí. Jedná se o moji prodlouženou ruku. Já důvěřuji kyvadlu a kyvadlo na oplátku důvěřuje mně. Právě důvěra je totiž pro propojení vědomí s nevědomím velmi důležitá.

Proto ani vy byste neměli výběr kyvadla v žádném případě podcenit a věnovat mu požadovaný čas.

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.