Home - Články - Velký tarotový horoskop lásky na duben 2017

Velký tarotový horoskop lásky na duben 2017

vloženo 27. 3. 2017
čas čtení: 10 minut

Velký tarotový horoskop lásky na duben 2017

Rozkvétající počasí opět probouzí v našich srdcích intenzivní lásku a přináší nové příležitosti. Zlepšíte svůj vztah nebo je konec? Potkáte konečně svou osudovou lásku? Na to vše vám odpovídá profesionální kartářka Helga ve svém karetním výkladu.

sdílet článek na facebooku

BERAN
Karta Sedm mečů
prozrazuje, že budete mít v lásce sklony k vypočítavosti. Místo toho, abyste láskyplně rozdávali, tak si budete hlídat, jestli dostáváte tolik, kolik byste si přáli. Pokud je vaše známost teprve v začátcích, nebudete s partnerem hned hrát otevřenou hru a své karty si hodně dlouho necháte pro sebe. Možná budete dokonce hrát na dvě strany a až později se rozhodnete, ve které známosti budete pokračovat a kterou necháte být. Z vašeho vlastního hlediska je to samozřejmě dobré řešení, vždyť konec konců ještě nic není závazné. Vůči druhé straně to však není příliš fér, tak pozor, ať nehrajete nečestnou hru – osud by vám to později mohl nemile oplatit! I do dlouhodobých vztahů se letos v dubnu mohou vloudit pochybnosti a nedůvěra. Budete mít pocit, že se můžete spoléhat jen sami na sebe. Ale v lásce by to mělo být přesně naopak, nezapomínejte na to. Zkuste být k partnerovi otevřenější a nedělat žádné kroky za jeho zády. Raději mu řekněte na rovinu, co vás trápí, výsledkem a jeho reakcí budete mile překvapeni.

BÝK

Karta Páže holí
vám přináší příslib nového krásného milostného setkání, nebo také oživení a obnovu zamilovanosti ve vašem stávajícím vztahu. V obou případech to bude velmi krásné, něžné a jemné, ale zároveň nabité skrytou vášní, která dodá vašemu vztahu ohromnou jiskru. Díky novým podnětům odhalíte další, možná trochu překvapivé věci, které vás sbližují a které máte společné, i když jste o tom možná doposud ani netušili. Ve vašem společném volném čase vás budou bavit spontánní akce a nápady. Budete veselí a s nadšením společně vyrazíte kamkoliv, kde bude zrovna možnost. Váš vztah bude plný aktivity a zároveň velmi něžný, což je pro vás zajímavá a krásná kombinace. Nezadaní Býci budete příjemně překvapeni, když zjistíte, že toho se svým vyhlídnutým protějškem sdílíte ještě mnohem více, než jste si mysleli. Pokud si procházíte partnerskou krizí, přináší vám tarot vynikající zprávy – díky novým věcem, které vás sbližují a které jste si dosud neuvědomovali, se vám povede tuto krizi úspěšně zažehnat. Váš svazek bude ještě hezčí, než byl kdy dřív! V erotické oblasti pocítíte velmi silnou vzájemnou přitažlivost, ale přesto nebudete na protějšek spěchat ani ho do ničeho tlačit. Některé věci zkrátka musí přijít spontánně v tom pravém čase a nelze je uspěchat!

BLÍŽENCI
Karta Čtyři poháry
vám připomíná, že máte sklon snít o velké lásce, která vám pak připadá jako nesplnitelný sen. Zároveň však říká, že ve skutečnosti máte opravdu dobré vyhlídky a je zde někdo, komu na vás skutečně záleží a má vás moc rád – jenomže pro své sny máte sklon přehlížet to, co skutečně máte, nebo co leží na dosah vaší ruky. Možná vás potrápí nenaplněná láska k nesprávnému partnerovi, který vaši náklonnost neopětuje – a vy se kvůli tomu budete trápit. Ale víte co? Tento člověk totiž pro vás vůbec není ten pravý a ve skutečnosti by vás s ním či s ní nic dobrého nečekalo! Osud velmi dobře ví, proč dělá to, co dělá, a proč není dobrý nápad, abyste byli spolu! Raději se rozhlédněte pozorněji kolem sebe, protože někdo jiný se snaží dostat do vaší pozornosti – a tentokrát to bude trefa do černého a budete se k sobě skvěle hodit! Otevřete svoje srdce a přijměte lásku, která k vám přichází!



RAK
Karta Rytíř mečů
vám říká, že nyní se v lásce konečně můžete přestat krotit a můžete dát vašemu vztahu směr, po kterém již dávno toužíte. Ukáže se, že se svým protějškem sdílíte některé touhy a přání, o kterých jste si dosud mysleli, že jste v nich osamoceni. To bude skvělá zpráva, protože to vašemu vztahu dodá úplně nový rozměr, a ještě víc vás to sblíží. Svěřte se svému protějšku se všemi svými záměry a nevynechejte jedinou podrobnost, abyste objevili nejlepší kompromis mezi drobnými odlišnostmi vašich přání. Najdete skvělé společné řešení, se kterým budete tak nadmíru spokojeni! Nezadaní Raci by měli hledat partnera, se kterým vás budou spojovat společné názory a myšlenky. Poznáte ho snadno, protože vás oslní, jak v jeho vlastnostech uvidíte sami sebe. Takový vztah bude velmi tvořivý a společně si dokážete splnit své společné sny, i ty nejtajnější!

LEV
Karta Rytíř pohárů
vám přináší plnou číši lásky okořeněnou velkou dávkou vášně, ale také oddaností a schopností vcítit se. Letošní duben pro vás bude velmi šťastný, protože ho oslavíte s člověkem, který vás bude skutečně chápat a rozumět tomu, co a jak cítíte ve svém srdci. Bude to vaše spřízněná duše a zároveň pečující bytost, která se postará o to, abyste se cítili jako v bavlnce a nic vám nechybělo. A přitom vůbec nezáleží na tom, jestli jste spolu již dlouhá léta, nebo jestli to bude nová známost, se kterou se teprve začnete sbližovat. Váš vztah bude plný oboustranné láskyplné péče, pozornosti a oddanosti. Budete si naplno užívat toho, co od svého protějšku dostáváte, ale pozor – nezapomínejte taky dávat! Všechno to, co se vám líbí, nejen přijímejte, ale snažte se to stejnou měrou svému milému protějšku taky oplácet, teprve pak to dostane ten správný náboj a sílu!

PANNA

Karta Velekněz
vám věští velmi, ale opravdu velmi zajímavý a důležitý den ve vašem partnerském životě! Váš duben se letos ponese ve znamení závazků a slibů – naštěstí jenom těch příjemných! Pro některé Panny to bude dokonce den, kdy dostanou nabídku ke sňatku – nebo kdy se naopak odhodlají svému milovanému protějšku tento krok navrhnout! Ale i v případě, že váš vztah ještě nepokročil takhle daleko, si budete velmi dobře vědomi, že osoba, se kterou letos budete trávit jaro, je ve vašem životě mimořádně významná. Po duchovní stránce hrajete jeden pro druhého nejen roli milence a partnera, ale především učitele. Protože nejvíce se toho člověk může dovědět o sobě, o lásce i o světě a životě právě skrze milovanou osobu, se kterou společně sdílí radosti i starosti života! Tak tedy neváhejte a připravte pro svého milovaného nebo milovanou něco opravdu výjimečného, takového jako je on nebo ona sama!



VÁHY

Karta Král mincí
vám přináší pragmatický a realistický pohled na lásku. Nebudete ani tak toužit po nějaké velké romantice, jako po seriózním partnerovi, na kterého bude spolehnutí v materiálních záležitostech. Na věc se budete dívat z praktického hlediska a zatoužíte po člověku, se kterým se vám bude bezproblémově žít váš každodenní život. A ruku na srdce – velmi důležité je pro vás i to, jak dobře váš protějšek vydělává a jestli je materiálně zabezpečen. Nezadané Váhy natolik pokukují po partnerech z praktického hlediska, až vás vaši přátelé mohou nařknout ze zlatokopectví! Pak se bude špatně vysvětlovat, že tak to vůbec nemyslíte – ale nestojíte o zadlužený protějšek, který si neumí vydělat a který pak budete muset vy živit! Zadaní zrozenci ve Vahách budou s protějškem hodně řešit otázky vaší materiální existence. Chcete si zvýšit životní úroveň, ale k tomu je potřeba, abyste oba dva tuto životní prioritu sdíleli. Na program dne se však dostane i váš sexuální život. Budete si totiž velmi dobře uvědomovat, že je to důležitá součást vztahu, ve které si zkrátka musíte rozumět, aby to fungovalo!

ŠTÍR
Karta Devět pohárů
vám přináší nádhernou věštbu spokojeného a naplňujícího milostného vztahu, ve kterém vám nebude nic chybět. Pocítíte téměř až dokonalé štěstí! Své štěstí v lásce si budete užívat plnými doušky a samozřejmě k tomu bude patřit i naplňující a spokojený sexuální život! Navenek zapůsobíte jako dokonalý pár a okolí vám začne vaši lásku závidět a obdivovat ji. Bez ohledu na to, jestli jste spolu již dlouho nebo je váš vztah teprve ve svých začátcích. Nezadaní Štíři se konečně dočkají splnění svých tajných snů o lásce. Potkáte téměř bezchybného partnera, který bude až na pár drobností naprosto přesně odpovídat vašemu ideálu! Čeká vás zamilování až po uši. Budete se vznášet na obláčku štěstí a vaše láska bude oboustranná. V dlouhodobých svazcích se obnoví a posílí pocit vzájemné lásky a budete si navzájem velmi blízcí. Dokonce i v posteli vám to bude klapat více než předtím. Nic však není úplně bezchybné, takže chvílemi pocítíte, že se vám na protějšku některé věci nelíbí nebo že vám v určitých oblastech života příliš dobře nerozumí. Naštěstí však takových věcí nebude mnoho, takže i když vás to občas zamrzí, nebudete mít problém hodit to za hlavu a zaměřit se na to pozitivní, co mezí vámi je!

STŘELEC

Karta Osm holí
vám předpovídá, že v záležitostech lásky se letos bude všechno vyvíjet opravdu hodně rychle! Málem nebudete stíhat držet tempo z událostmi ve svém životě – ale o to víc vás to začne bavit! Na zajímavé události plné příjemných překvapení se mohou těšit jak zadaní, tak i nezadaní Střelci. Pokud jste momentálně bez partnera, nemusíte se bát, že to tak zůstane příliš dlouho! Právě naopak, letos na jaře si budete moct vybírat a dokonce budete muset odmítat pozvání na schůzky, protože různých zajímavých seznámení bude tolik, že se tomu budete i vy sami ohromně divit. Zřejmě je to vaše vnitřní vyrovnanost, radost ze života a energie, co působí tak přitažlivě na vaše nadějné protějšky. Zadaným Střelcům se zas konečně povede splnit si s partnerem vaše společné sny. A některé z nich budou i docela odvážné! Nejlepší na tom všem je, že ani nebudete muset vyhledávat příležitosti k aktivitám, po kterých toužíte, ony si vás najdou samy!

KOZOROH
Karta Čtyři hole
vás varuje před ztrátou ideálů v lásce. Možná se to budete snažit vyvážit pohodlím, trochu hranou a umělou romantikou a vášní, ale nebude to úplně ono. Budete si muset přiznat, že jste se před krásnými a upřímnými energiemi skutečné lásky tak trochu uzavřeli a máte obavu je vpustit do svého srdce. Příliš se neradujete z toho, co máte, ještě nic není stoprocentně jisté. Máte sklon polevit v lásce ze všeho snažení a brát partnera tak trochu jako samozřejmost, ale pozor – pak si ho snadno přestanete vážit a váš vztah už nebude to, co dřív. Vybudovali jste si něco jako bezpečnou pozici, ve které však chybí to správné vzrušení a jiskra. Nezapomínejte proto zahrnovat svůj protějšek drobnými pozornostmi tak jako na začátku, pomůže vám to udržet vaši lásku pořád naživu. Zkuste se v duchu vrátit o pár let zpátky do minulosti. Co bylo tehdy jiné, kam se vytratila energie, vášně a ideály, které vás přitahovaly k protějšku? Pokuste se je oživit, ještě na to není pozdě! Nezadaní Kozorozi by si neměli namýšlet, že u svého idola již mají úspěch v kapse, snažte se víc!

VODNÁŘ

Karta Dva poháry
vám přináší nádhernou věštbu – v lásce se můžete těšit na splnění svých snů, protože toto je karta hluboké spolupatřičnosti a setkání dvou spřízněných duší! Máte před sebou nádherný duben plný lásky, která čeká na zadané i na nezadané Vodnáře. Budete si užívat čerstvou zamilovanost nebo se vám ve svém dlouhodobém vztahu povede obnovit starou jiskru a všechno bude tak krásné jako na začátku – nebo možná ještě mnohem krásnější, protože se teď lépe znáte! Se svým milým protějškem se budete cítit jako jeden, vaše duše se hluboce propojí a vynasnažíte se dělat pokud možno všechno spolu a trávit co nejvíce času ve společnosti toho druhého. Nezapomenutelné společné jarní zážitky posílí váš vztah ještě více a budete na ně ještě dlouho společně vzpomínat. Pokud svoji vysněnou lásku teprve hledáte, spoléhejte se při seznamování a sbližování na hlas svého srdce a na intuici. Toho pravého partnera neomylně poznáte díky pohledu z očí do očí a díky tomu, že si budete v mnoha věcech hodně podobní, téměř až stejní! Bude to krásný pocit, něco jako kdybyste našli své druhé já, se kterým teď můžete sdílet zbytek svého života!

RYBY
Karta Velekněz
vám prozrazuje, že duben pro vás bude v partnerství mimořádně významný – pro mnoho Ryb může dokonce znamenat období vstupu do manželství! Každopádně pro vás přichází doba přijmutí zásadního závazku, odpovědnosti vůči partnerovi a příslibu, že se na vás bude moct za všech okolností spolehnout. Váš svazek upevní velká vnitřní síla. Ta bude spočívat v tom, že po některých stránkách se váš partner pro vás stane něčím jako učitelem, nebo kompasem ve vašem životě. Ten vám bude vždy udávat ten správný směr a ukazovat cestu ke štěstí a spokojenosti. Ale nebude to jednostranné, protože zřejmě i vaše polovička zjistí, že se toho od vás může hodně naučit. Zadané Ryby v dubnu upevní svůj vztah a posunou ho do zcela nové a hlubší fáze. Nezadaní navážou známost, která pro ně bude přímo osudová a přinese vašemu životu ten pravý směr, který jste tak dlouho hledali!

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.