Home - Články - Horoskop lásky 27.3. – 2.4.

Horoskop lásky 27.3. – 2.4.

vloženo 26. 3. 2017
čas čtení: 3 minuty

Horoskop lásky 27.3. – 2.4.

První slunečné dny nás pořádně rozpálí! Zejména Lvi odstartují týden pořádně vášnivým vzplanutím. Ostatní znamení však nezůstanou pozadu! Přečtěte si váš osobní horoskop lásky a zjistěte, co vás čeká!
sdílet článek na facebooku

Beran
Chystá se něco velkého! I když na první pohled nic nezaznamenáte, krouží kolem vás neobyčejná osoba, která v budoucnu rozproudí vaši krev. Čekají vás neopakovatelné chvíle.

Býk
Smyslný Mars vás vybavil neobyčejnou přitažlivostí, a tak procházíte z jednoho dobrodružství do druhého. Jste-li zadaní, máte se jako v Ráji, vaše vztahy se prohlubují.

Blíženci

Jste v neobyčejně aktivním období, nejraději byste byli pořád mezi lidmi. Neupírejte si společnost zvláště pokud jste nezadaní. Máte veliké šance na opravdovou lásku!

Rak
Na konci týdne přijde dlouho očekávané období plné milostných dobrodružství a vzájemné náklonnosti. Nad vašimi milostnými úspěchy bdí Mars i Venuše, nemáte se čeho bát!



Lev
V první polovině týdne přijdou ještě eroticky silné, expanzivní dny, a tak si užívejte! Koncem týdne už se trochu zklidníte a začnete objevovat i jiné činnosti než milostné.

Panna

Nejen že stále záříte energií a smyslností, ale přichází i velmi plodné období! Pokud plánujete svatbu nebo početí dítěte, je ta nejlepší doba. Směle do toho!

Váhy
Tento týden vás čeká klidné období, nebe bez mráčku, přesně tak, jak to máte rády, milé Váhy. Sice teď nijak zvlášť nesršíte vášní, ale i v tom si s partnerem rozumíte.

Štír
Vášnivost a požitkářství by vám ostatní znamení mohla závidět, neposední Štíři. Díky lásce a smyslnosti překonáváte veškeré nepříjemnosti života s nadhledem.



Střelec
V první polovině týdne máte velikou šanci k seznámení, ohniví Střelci! Ve středu je dokonce váš šťastný den, tak ať vašemu lovu neunikne žádný Lev nebo Beran!

Kozoroh
Do vašich milostných vztahů přichází řada příjemných vlivů. Zpočátku týdne se manželům splní tajné intimní fantazie, Mars pak posílí jistotu a stabilitu lásky. Nezadaní budou ještě přitažlivější!

Vodnář
Postupně přijde do vašeho milostného života zklidnění, milí Vodnáři. Proto si ještě užijte první polovinu týdne, kdy hvězdy přejí seznamování, usmiřování i velké vášni!

Ryby
Venuše si vás oblíbila a bude se usmívat i v tomto týdnu, milé Rybky. Nezadaní, rozhodně se vydejte na kratší cesty, budete překvapeni. A nevyhýbejte se žádné zábavě!

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.