Home - Články - Hvězdný kuchař?! Víme, které znamení má největší talent!

Hvězdný kuchař?! Víme, které znamení má největší talent!

vloženo 22. 2. 2024
čas čtení: 4 minuty

Hvězdný kuchař?! Víme, které znamení má největší talent!

Víte, v jakém znamení se narodilo nejvíce slavných kuchařů? Tipnete si? Ano, jsou to Raci, Blíženci a Kozorozi. Jak to máte se svým kuchařským uměním vy? Pohybujete se v kuchyni jako ryba ve vodě? A co umývání nádobí a další úklid? Hvězdy vše odhalí!

sdílet článek na facebooku

Beran
Od Beranů nemůžete čekat mistrovské kuchařské výkony. Dříve či později si pořídí do kuchyně také myčku. Beran a jeho temperamentní povaha nesnese stereotyp, jednoduchost a přípravu jídla. Ženy Beranky se pohybují v kuchyni jen minimálně potřebnou dobu.

Býk
Býci se vaření věnují s patřičnou oblibou. Spíše neexperimentují. Drží se osvědčených receptů, ale když s nimi vyrazíte do restaurace, nikdy si nedají řízek. Kuchyně Býka je uklizená, bez jediného mikroba. Býky starost o domácnost prostě naplňuje.

Blíženci
Blíženci patří mezi nejlepší kuchaře. Dovedou experimentovat a nezaleknou se sebevětšího úkolu. Ženy narozené v Blíženci se do uklízení kuchyně a celé domácnosti spíše nutí. Často nechávají úklid na poslední chvíli. Technické vymoženosti jim nejsou cizí.

Rak
Rak a gastronomie, to k sobě patří jako ryba k vodě. Rak vymýšlí nejrůznější dobroty, hrozně rád peče i pojídá sladkosti. Jeho domov i kuchyň je čistá a krásná. Jakoby se ve vaření a udržování rodinného krbu prostě vyžíval. Ale pozor, najdete i takové Raky, co neumí uvařit ani vajíčka natvrdo.


Lev
Pro Lva není nic nemožné. To platí i pro vaření a úklid. Experimentování a inspirace z exotických kuchyní, to není Lvu cizí. Jen to uklízení. Bez myčky a jiných pomocníků, jsou Lvi jako na trní. Umývání nádobí pro ně není to pravé ořechové.

Panna
Pro Panny je čistota celé domácnosti na prvním místě. Kdyby přišla návštěva, jistě by ostudu z případné špíny nepřežily. S vařením a pečením je to horší. Panny si vybírají na přípravu velmi jednoduché pokrmy. Chtělo by to více odhodlání!

Váhy
Váhy si s vařením a pečením nedělají hlavu. Nějak vším proplouvají. Jídla nejsou žádná hitparáda, ale přesto dokážou oslnit zajímavými pokrmy. Úklid domácnosti je spíše malá katastrofa, protože se jim do umývání nádobí a vytírání podlahy vůbec nechce.

Štír
Jaký je Štír v kuchyni? Spíše roztržitý. Raději by seděl někde s kamarády. Vaření a starost o domácnost ho příliš nenaplňuje. Když už vaří, zaměřuje se na tradiční pokrmy. Ne že by ho exotika nepřitahovala více, ale neví si s její přípravou rady.


Střelec
Střelci bývají zdatnými kuchaři, co se mužů i žen týče. Jejich vaření nepostrádá experiment a výborný nápad. Uklízení jim nedělá velký problém, prostě strčí ruce do dřezu a za chvíli je vše hotovo. Spoléhají spíše na své vlastní síly. Také ve Střelci se narodili mnozí kuchaři.

Kozoroh
Ani Kozorozi se nedají zahanbit svým kuchařským uměním. Vždy jsou o krok napřed. Drží se spíše osvědčených receptur, ale občas vyzkoušejí něco nevšedního. Vaření jim dělá radost, ale umývání nádobí přenechají raději myčce. Ani Kozoroh nesnese nepořádek v domácnosti.

Vodnář
Jak vypadá kuchyně Vodnáře? Po pravdě, nic moc. Vodnář se vařením příliš nebaví, raději si zajde na jídlo do restaurace. Vodnářky dokážou doma rozdělit všechny pokyny o úklidu a chodu domácnosti, ale samotným se jim do toho moc nechce.

Ryby
Čistota je půl zdraví. Tak tím se řídí toto citlivé vodní znamení. Ryby jsou výbornými kuchaři. Často sáhnou po méně známých receptech, ale drží se také klasických receptů. Jít na oběd či večeři k Rybě, to je záruka úžasného gastronomického zážitku.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.