Home - Články - Hromový měsíc se zatměním

Hromový měsíc se zatměním

vloženo 14. 7. 2019
čas čtení: 7 minut

Hromový měsíc se zatměním

16. července, dvacetdva minut před půlnocí, dojde nejen k takzvanému Hromovému úplňku ve znamení Kozoroha, ale také k částečnému zatmění Luny. Účinek těchto kosmických jevů bude jednoznačný a jasně zaměřený. Co bychom tedy měli dělat a čeho se naopak vyvarovat?

sdílet článek na facebooku

Luna v Kozorohu

Kozorozi, řešte v tomto období především kariéru a budování zázemí, pracovní dohody a smlouvy a vynechte citové nuance a řešení vztahových problémů. Podle letních bouří nazvali Indiáni červencový úplněk přídomkem Hromový. Značí převratné události pro zrozence Kozoroha, v jehož znamení se odehrává, ale i pro nás ostatní, jelikož Luna značící lidské city bude přetnutá napolovic kvůli částečnému zatmění. Je tedy moudré připravit se na tento úplněk velmi důkladně. Do znamení Kozoroha vstoupí červencový úplněk 16. 7. před půlnocí, asi ve 23.40. Kozoroh dává lidským bytostem cílevědomost a tah na branku, ale také spořivost, šikovnost ve výdělečné oblasti a tvoření jistot, zázemí a zásob, jak finančních, tak i hmotných. Kozoroh je systematický a racionální. Proto v posledním období před tímto úplňkem vzniká příhodná situace pro zrozence všech znamení v oblasti plánování a kariéry, budování domova a zázemí. Naopak není to vhodné období pro řešení citových problémů, ty je lépe nechat alespoň týden po tomto úplňku.


Vyberte si svůj HOROSKOP NA MÍRU a nechte si profesionálním astrologem vypracovat váš jedinečný průvodce životem podle data a času vašeho narození.


Měsíc přeťatý stínem Země


I zde nám, jak už to vesmírný řád dělává, jeden kosmický jev potvrdí účin druhého, zde konkrétně vliv zatmění koresponduje s úplňkem v Kozorohu. Co udělá s citovou rovinou člověka částečné zatmění? Lunu, která zosobňuje citovou rovinu člověka, přetne zemský stín napolovic. Celý jev bude možno sledovat asi po dobu tří hodin. Bude to unikátní podívaná a za druhé zemský stín zosobní zemité založení Kozoroha, který, jak už víme, je stvořen spíše pro věci praktické nežli pro ty citové a partnerské. Poblíž plné Luny bude také možno pozorovat velmi blízký Saturn a také Jupiter. Oba tyto planetární obři budou k nalezení v době úplňku v pásmu Mléčné dráhy. K vlivu Luny také řeknou svým magnetismem svoje. Jupiter popřeje štěstí všem kozorožím aktivitám v oblasti plánování, kariéry a peněz. Saturn bude narušovat vztahovou rovinu v oblasti přátelství, lásky či rodiny. Praví, abyste se spolu s bližními v tuto dobu nerýpali ve vztahových záležitostech, ale stáli pořádně nohama na zemi.

Černé slunce nad Jižní Amerikou


Z jihoamerického kontinentu bude také možnost pozorovat 2. července takzvané „černé slunce". Půjde o úplné zatmění Slunce, které ovšem nebude možno pozorovat z našich končin. Pro ty naše blízké, kteří budou v tuto dobu cestovat tímto směrem, máme dobrou zprávu – octnete se zde mimo sezonu a budou levnější letenky, pokud byste tento unikátní jev chtěli pozorovat z And nebo někde poblíž. Obzvlášť citliví budou na vliv zatmění Raci, kterým doporučujeme cestovat 2. července do Jižní Ameriky jen tehdy, pokud se budou cítit opravdu v dobré formě.

TAROT OSOBNOSTI ukazuje, jaké máte nadání a schopnosti, čím Vás sudičky obdarovaly a v jakých profesích byste svůj talent uplatnili. Dozvíte se o svých pocitech a vnímavosti, taky o tom, jak jste na tom v mezilidských vztazích. Porozumějte svému nitru a vytáhněte si své 3 karty hned teď!

Bouřková indiánská magie


Indiáni nazývali červencový úplněk Hromový měsíc. Letní bouřky podle nich v tomto období měly sílu vyčistit vzduch a dodat šamanům sílu pro jejich kmenovou magii. Na druhou stranu bouře mohly servat květy rostlin a předem umořit úrodu. Hodilo se tedy prosit živly bouře o magickou sílu, kterou dodá lidem a Zemi, ale také o to, aby bouře neublížila. Totéž se vztahuje na citovou rovinu člověka. Pokud se jedná o pozitivní sílu mysli, nebojte se zasáhnout ve prospěch spravedlnosti a pravdy hlasitě jako hrom. Při bouři nasávejte sílu z přírody, ale představujte si té síly pouze tolik, aby se nabily vaše energetické baterie, nikoli více. V žádném případě netvořte citové bouře mezi vámi a blízkými, jak už nás upozorňuje Kozoroh. Využijte sílu bouří k dobru, nikoli k destrukci.

Něco o zdraví

Co se týče našeho zdraví, úplněk v Kozorohu drží stráž nad páteří, koleny i ostatními klouby a také nad kůží a vlasy. Proto mírně posilujte svůj pohybový aparát, ale v žádném případě jej nepřetěžujte. Přijde vám také vhod zinek, vápník, kvasnice a vitamin B. Nezapomeňte také na pitný režim, který je pro pokožku těla velmi zásadní. Pozitivní přínos úplňku v Kozorohu je ten, že pokud se odhodláte o sebe pečovat, budete systematičtí a výsledky se skutečně dostaví.

|<< < 2 | 3 | 4 | 5 | 6 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.