Home - Články - Horoskop milostného života na červen

Horoskop milostného života na červen

vloženo 30. 5. 2017
čas čtení: 3 minuty

Horoskop milostného života na červen

Jaký vás čeká měsíc v oblasti lásky? Máme horoskop a tipy od profesionální astroložky pro zadané i nezadané. Zjistěte, co si pro vás hvězdy připravily a poznejte svoji budoucnost!

sdílet článek na facebooku

Beran
Šestý měsíc roku je pro Berany symbolem milostných žní. Příznivé vesmírné klima utužuje letité vztahy a ani nezadaní nemusí házet vidle do žita. Zesiluje totiž přirozené charisma, díky němuž jste neodolatelní pro opačné pohlaví. Zajímáte se o protějšky, kteří nepatří mezi laciné kořisti. Vaše šance jsou však právě během června nejvyšší. Venuše v konjunkci s Uranem prozrazuje, že mezi vámi a vysněným protějškem funguje osudová chemie. Zda půjde o erotickou třaskavinu, to už je jenom ve hvězdách.

Býk
Celé hvězdné plénum pracuje na začátku měsíce pro vaše milostné plány. Nejhlasitější je Mars, díky němuž si můžete splnit i ty nejdivočejší sny. Nebojte se vyslovit nahlas, co vás přitahuje a jděte si za svým cílem. Tentokrát se vám to může u drahé polovičky podařit. Neptun zase garantuje nekončící romantiku. Milí Býci, máte připravenou půdu pro úspěch na poli citů i fyzické přitažlivosti. Je na vás, zda příležitost využijete. V takovém případě se můžete z erotických žní radovat s předstihem.

Blíženci
Blíženci mají skvělou možnost dovést milostné záležitosti k naprosté dokonalosti. Pokud nejste ve vztahu spokojeni, rozhodně se nevzdávejte před cílovou rovinkou. Štěstí přeje připraveným a hlavně platí, že komu se nelení, tomu se zelení. V sexu se tedy nespoléhejte na partnerovu aktivitu, ale převezměte otěže do svých rukou. Švih bičem se možná osvědčí nejenom v přeneseném slova smyslu! Nezadaní mohou právě v červnových dnech narazit na spřízněnou duši. Řídíte se hlavně fyzickou přitažlivostí.



Rak
Během června načerpají zadaní Raci potřebnou vztahovou harmonii. Napětí se rozplyne jako mávnutím kouzelného proutku a oba si budete bližší. Do milostného života se navrátí něha, takže máte pocit, jako byste se znovu poznávali. A s tím nebudete rozhodně pospíchat. Pomalu zjišťujete, co je vám příjemné a vzájemně si vycházíte vstříc. Svobodní si užívají jeden flirt za druhým. Rostoucí charisma způsobí, že nebudete dlouho sami. Než se ovšem usadíte, hodláte si případné protějšky pěkně proklepnout.

Lev
Milí Lvi, máte před sebou poměrně náročný měsíc, kdy s drahou polovičkou bude složitější pořízení. Mnohdy máte pocit, jako by protějšek jednal přesně opačně, než byste potřebovali. Hádky nic nevyřeší, jedinou zaručenou cestou je trpělivost. Nechte se vést tím, co chce váš partner, pro jednou to bude zajímavá změna nejenom v posteli. Svobodní si s ničím podobným nemusí lámat hlavu. Ti se mohou těšit na zábavný program, kdy se jim jako na zlatém podnose servíruje jeden příjemnější zážitek za druhým.

Panna
Panny před sebou mají jedno z nejúspěšnějších období tohoto roku. Sama Venuše nad vámi drží ochrannou ruku a stará se, abyste v lásce nestrádali. Pokud chcete partnerství posunout na vyšší příčku, máte k tomu v červnu hned několik šancí. Ať už jde o manželství nebo založení rodiny, dobře si uvědomujete, zda je to cesta, kterou se chcete vydat. Pokud svého životního druha či družku teprve hledáte, začnete konečně lovit v těch správných vodách. Afrodité vám na udičku připraví lahodnou návnadu.



Váhy
Začátek června vám dá fyzicky i psychicky zabrat, ale nadcházející týdny vám všechny těžkosti vynahradí. Na obloze znovu svítí sluníčko a zahřeje vás svými optimistickými paprsky. Mezi vámi a partnerem zavládne vzácná harmonie, kdy si rozumíte i beze slov. Na společném loži přesně víte, kam sáhnout a jakým oblastem se raději obloukem vyhnout. Intuice vás vede správným směrem. Pokud svou spřízněnou duši teprve hledáte, pak vězte, že máte u opačného pohlaví dveře otevřené. Jste milenci číslo jedna.

Štír
Sexuální napětí mezi vámi a drahou polovičkou by se dalo krájet. V červnu si užíváte narůstající fyzickou přitažlivost, kdy byste se nejraději nevzdalovali z partnerovy náruče. Oč vášnivější noci si užíváte, o to horší už je to s citovým životem. Komunikace drhne a nedaří se vám napojit na miláčkovo myšlení. Zbytečně se tím netrapte a užívejte si to, co se vám momentálně líbí nejvíce. Řečí těla dokážete sdělit víc, než kdybyste skládali oslavné ódy. Zařadíte se mezi nejlepší milence zvěrokruhu.

Střelec

Nejlepší chvíle zažijete v prvním červnovém týdnu. Společné tulení nebere konce, a tak se milování může protáhnout do ranních hodin. Čím více času a energie zvládnete do vztahu v tomto období investovat, tím lépe. Poté se totiž nad láskou stahují mračna a skomírající partnerství bude využívat načerpané rezervy. Singles Střelci by se v červnu měli smířit s tím, že vyhlídky na seznámení nejsou zrovna nejvyšší. Věnujte se koníčkům a vylepšování vizáže. Připravíte si půdu pro úspěšnější období.

Kozoroh
Po celý červen se v milostném životě Kozorohů přetahuje o hlavní slovo Venuše s Marsem. Zatímco Mars se snaží nahlodat vaši důvěru a probouzí sklony k žárlivosti, Venuše rozháranou dušičku zklidňuje. Díky tomu vás čeká poměrně příjemný měsíc, kdy si užíváte partnerskou souhru. Černé myšlenky dokážete zadupat díky zástupu nocí plných vášně. Sexuální fantazie se roztočí na plné obrátky a rozhodně ji nebudete přibržďovat. To platí i pro svobodné Kozorohy. Ti se v rozletu nenechají nijak limitovat.

Vodnář
Společenský život Vodnářů nabírá na intenzitě. Máte kolem sebe spoustu přátel, známých i méně známých tváří, což je dobrá zpráva hlavně pro svobodné. Flirtujete jako o život a nehodláte se vázat na jediného člověka. Ani zadaní se nemusí obávat stereotypu. Problematické může být soužití rodiny s životním protějškem. Ne každý se totiž vašim příbuzným strefí do vkusu. Než tedy domů přivedete novou lásku, připravte si půdu pod nohama. Do té doby si raději užívejte pod peřinou a nikam nespěchejte.

Ryby

Všechno nové a neokoukané je pro vás velkou výzvou. Svobodné Ryby si mohou užívat všech experimentů, jaké se nabízí. Zadaní by se ale měli držet od pokušení v bezpečné vzdálenosti. Obvyklá opatrnost je utlumena, a tak se snadno pustíte na tenký led. Z jedné vášnivé noci byste si ale mohli odnést víc než jen morální kocovinu. I dlouholeté partnerství může představovat velkou neznámou. Stačí se jen otevřít tomu, co našeptává vaše fantazie. Oběma bude horko, i když léto začne až ve druhé části měsíce.

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.