Home - Články - Horoskop lásky 29.5. – 4.6.

Horoskop lásky 29.5. – 4.6.

vloženo 28. 5. 2017
čas čtení: 3 minuty

Horoskop lásky 29.5. – 4.6.

Měsíc lásky se blíží ke konci, ale i červen nabídne mnohým z vás příjemná milostná dobrodružství. Zejména Berani se mohou těšit velkou lásku. A to jak zadaní, tak i nezadaní. Přečtěte si týdenní horoskop lásky a zjistěte, co vás čeká!

sdílet článek na facebooku

Beran
Nový měsíc začne Venuše ve vašem znamení ve velkém stylu! Pocítíte neuvěřitelně hluboce lásku ke svému partnerovi. Pokud ještě žádného nemáte, přijde jako blesk z čistého nebe!

Býk

Královna Venuše se tento týden chystá usídlit ve vašem znamení a vás vynese do výšin nejkrásnějších citů! Zvýšená citlivost vám dopřeje pocítit nejhlubší partnerskou sounáležitost.

Blíženci

Citlivé ovzduší pro lásku a vzájemnou sympatii se pro vás hvězdám jeví nejvhodnější na cestách. Zadaní či nezadaní, dokážete se snáze odpoutat od všedního dne a věnovat se lásce.

Rak
V první polovině týdne vám sice Afrodité není ještě nadvakrát nakloněna, milí Ráčci, ovšem záhy hodlá vše napravit. Ve vzájemných vztazích jste najednou nesrovnatelně spokojenější.



Lev

V první polovině týdne ještě pocítíte v milostné oblasti přízeň hvězd, ale koncem týdne se planety začnou odvracet. Do vašich vztahů se může začít vkrádat nesoulad a rozmrzelost.

Panna

Koncem týdne nastane vaše téměř nejpříznivější období v lásce a milostných vztazích. Hvězdy vás nabijí silnou smyslností, svůdností a šarmem, takže vám opravdu jen málokdo odolá.

Váhy
Na poli lásky vám hvězdy koncem týdne hlásí obnovení pohody a příjemných prožitků. Blahodárný vliv bohyně lásky se promítne do celého vašeho života, budete přívětivější a milejší.

Štír
Neprožíváte lásku jako ze žurnálu, ale o milostné zážitky rozhodně žádnou nouzi nemáte. Erotických dobrodružství zaznamenáváte více než kdykoli jindy. Zažehujete touhu na potkání!



Střelec
Tento týden si ještě užívejte hřejivé paprsky lásky, milí Střelci. Koncem týdne nastane určité ochlazení a vaše priority se posunou. Důležitější, než láska pro vás bude přátelství.

Kozoroh
I když si vás hvězdy tento týden za svého favorita nevybraly, jedna z nich se vás koncem týdne ujme. Je to právě Venuše, bohyně lásky! Těšte se na chvilky rozkoše a zamilovanosti.

Vodnář
Rozum vítězí nad emocemi, a i když se hluboko ve vaší duši žhavé city skrývají, je pro vaše okolí obtížné je vnímat. Otevřete se trochu více a dejte najevo, že nejste chladní.

Ryby
Ve druhé polovině týdne, milé Rybky, pocítíte velmi silnou nebeskou podporu ve své milostné oblasti. Vaše prožitky budou hlubší a intimnější, kontakty veselejší a plné pochopení.

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.