Home - Články - Čínský týdenní horoskop – 29.5. – 4.6.

Čínský týdenní horoskop – 29.5. – 4.6.

vloženo 26. 5. 2017
čas čtení: 4 minuty

Čínský týdenní horoskop – 29.5. – 4.6.

Měsíc lásky končí, láska žije dál. V detailním týdenním čínském horoskopu od profesionální astroložky Karmen zjistíte, jak se vám povede nejen v oblasti lásky, ale také konkrétní tipy, na co se můžete těšit, a naopak čemu se obloukem vyhnout. Přečtěte si, co vás čeká!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Na přelomu května a června se těšte na příval lásky! Až do soboty zažíváte na milostném poli dokonalou souhru duší. Všechny nedokončené záležitosti přitom směřují … ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Poslední květnové dny nejsou pro zrozence Buvola těmi nejpříjemnějšími. Berte to však jako poslední zachvění před mnohem lepším programem. Vyplatí se chopit nabízené příležitosti v zaměstnání. Od středy totiž … ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Milí Tygři, vaše obvyklá energická povaha je na přelomu května a června v útlumu. Jste naladěni na lenošivou vlnu a máte štěstí, že vám to na všech frontách vychází. Zaměstnavatel ani blízcí … ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Přechodový týden začnete s lehkostí a úsměvem na tváři. Radujete se z příjemné společnosti, díky které váš pohár optimismu zůstává skoro neupitý. Snažte se využít přízeň hvězd na maximum, protože … ČTĚTE VÍCE!

Drak
Zrozenci Draka kolem sebe nešlehají plameny, jak by se dalo očekávat, naopak rozsévají úsměvy a dobrou náladu. Jste nadšení pro vše, co vám nadcházející týden nabídne. Žádná změna … ČTĚTE VÍCE!

Had
Přechodový týden dá jindy energií sršícím Hadům zabrat. Se silami musíte lépe hospodařit, jinak se vaše baterie dostanou do záporných čísel. Máte kolem sebe milující jedince, kteří … ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Milí Koně, klíčovou otázkou tohoto týdne jsou finance. Konečně se vám podaří stabilizovat rozpočet, takže můžete usínat s klidným svědomím. Eliminujete zbytečné výdaje, takže se hladina úspor nesnižuje, naopak … ČTĚTE VÍCE!

Koza
Na konci měsíce bojujete s upadající vitalitou. Nemáte na nic náladu a jediné, co se vám dokáže strefit do vkusu, je lenošení v teple domova. Vesmír ale ukazuje na napjaté rodinné vztahy, kterým … ČTĚTE VÍCE!



Opice
Milé Opice, stojíte před týdnem, který doplní zásobárnu energie i dobré nálady. Snažte se načerpat co nejvíce pozitivních zážitků, budete z nichž žít ještě dlouho. Perfektní podmínky nastávají na … ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Na sklonku května by se měli Kohouti soustředit na logické činnosti a úkoly, u nichž začínají hořet termíny. Dokážete se bleskurychle rozhodovat a emoční stránka osobnosti stojí stranou. Teplo … ČTĚTE VÍCE!

Pes
Ani přelomový týden nesebere zrozencům Psa dobrou náladu a bezedné síly. Díky tomu máte pocit, jako byste dokázali lámat skály. To je sice skvělá zpráva pro osobní i profesní život, ale … ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Zrozenci Vepře v tomto týdnu uplatní vrozenou schopnost kompromisu. Na pracovišti se totiž potýkáte s rozdílnými názory, které komplikují hladký chod důležitých úkolů. Do celé záležitosti se navíc … ČTĚTE VÍCE!

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.