Home - Články - Hobby podle znamení

Hobby podle znamení

vloženo 2. 4. 2020
čas čtení: 5 minut

Hobby podle znamení

Krizová doba nás nutí trávit volný čas doma. Že se už nudíte a nevíte, co dělat? Najděte si to nejlepší rozptýlení podle vašeho znamení!

sdílet článek na facebooku

Beran
Pro Berany je ideální nezapomínat na pohyb, protože jako ohnivé znamení máte spoustu energie. Ne každý sport však lze provozovat v pohodlí domova – berte to jako příležitost zkusit něco nového! Zkuste posilovací cviky, cvičení na formování postavy a nezapomeňte si u cvičení otevírat okno!

Býk
Jako Býci rádi pracujete a zanecháváte za sebou hmatatelné výsledky – volný čas doma je příležitost pohrát si a vyrobit něco hezkého a praktického, ať už jsou to třeba nové poličky nebo vlastnoručně upletený svetr. Bavit vás bude taky experimentování v kuchyni a zkoušení složitějších receptů.

Blíženci
Konečně dostatek času přečíst si všechno, co máte již dávno na seznamu! Ať už jsou to tlusté klasické romány nebo filosofické spisy, srdce Blíženců jen tak zajásá, že už to nemusíte odkládat na jindy! A ti praktičtěji zaměření se zas mohou pustit do učení cizího jazyka z učebnic pro samouky.

Rak
Citlivé Raky bude v této době bavit naladit se na uměleckou vlnu. Kromě toho, že si přečtete dobrou knížku a poslechnete kvalitní muziku, se nebojte pustit i vy sami do vlastní autorské tvorby – ať už píšete básně, malujete nebo hrajete na hudební nástroj, je nejlepší čas se k tomu vrátit!


Lev
Lvi mají podnikatelského ducha, a tak ani doma nezahálíte a nejspíš vám již v hlavě běhá spousta nápadů, které by vám právě v této době mohly přinést úspěch a seberealizaci. A samozřejmě pomoct ostatním lidem a společnosti. Tak směle do toho, na většinu věcí vám stačí přístup k internetu!

Panna
Vaše domácnost vás baví – pokud jste se ještě nepustili do jejího zkrášlování, vylepšování a velkého úklidu, pak není na co čekat! Jaro strávené doma je skvělá příležitost udělat si pořádek a systém úplně ve všem, protřídit i ty nejspodnější poličky a vyhodit všechno, co již nebudete potřebovat.

Váhy
Možná ve vás dřímají umělecké vlohy, o kterých ani netušíte – stačí to jenom zkusit! Kdy jindy než právě teď je ta vhodná doba zkusit třeba něco hezkého namalovat, napsat povídku nebo báseň nebo složit vlastní písničku? Stačí si jen věřit a pustit se do toho, výsledek mile překvapí nejen vás!

Štír
Pokud už začíná být vaše filmotéka i knihovna vyčerpaná, je načase trochu si rozšířit obzory a poohlédnout se po jiných tématech, než které jste doposud měli ve svém hledáčku. Spolehněte se u toho na svůj šestý smysl, který vám přinese i něco hlubšího k zamyšlení o světě a životě.


Střelec
Pro Střelce je někdy doslova peklo, že cestování teď nepřichází v úvahu. Pocestujte si tedy alespoň virtuálně, ať už sledováním cestopisných filmů nebo literatury. Virtuální svět však má i svá vlastní lákadla – uvažovali jste někdy o tom, že se naučíte programovat nebo něco podobného?

Kozoroh
Ve volném čase máte sklon dělat teď v první řadě užitečné a praktické věci, ale neměli byste zapomínat ani sami na sebe a na to, co vás samotné baví a těší. To může být například přečíst si nějaký dobrý román, podívat se na zajímavý film, nebo si dopřát relaxaci, koupel a péči o tělo.

Vodnář
Taky máte v zásobě spousty nápadů, do kterých se nikdy nepustíte, protože přijde něco dalšího? To asi většina Vodnářů! Tak vytáhněte tento seznam, ať už ho máte v sešitku nebo v hlavě, a pusťte se pěkně popořadě do všeho, co z toho jde udělat doma. Jistě bude i toho víc, než máte šanci stihnout!

Ryby
Jemné Rybí duše teď jako sůl potřebují všechno, co vám pomůže navodit vnitřní klid a naladit se na pozitivní energií. Využijte volné chvíle doma pro meditaci, cvičení jógy a další relaxační techniky. Bavit vás budou i knížky o zdraví a alternativní medicíně, které vám poradí, jak si zvýšit imunitu.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.