Home - Články - Domov vytvořený podle hvězd

Domov vytvořený podle hvězd

vloženo 23. 1. 2023
čas čtení: 6 minut

Domov vytvořený podle hvězd

Zařizování domu je náročné na finance i fantazii. Někdo si potrpí na luxusní vybavení, jiný dává přednost praktické domácnosti. Jak bydlí Beran, Panna anebo Býk? Pojďte na návštěvu.

sdílet článek na facebooku

Beran
Energická osobnost Berana si potrpí na prostorné a vzdušné bydlení. Berani nemají v lásce malé byty. Potřebují žít v interiéru s mnoha okny, krbem a doplňky v přírodním dechu. Milují vůni svíček a většinou najdete v jejich domě posilovnu anebo dílnu.

Býk
Nemusíme neustále zdůrazňovat, že si Býk potrpí na luxus a lesk. I on preferuje přírodní materiály a dekorace v přepychovém duchu, porcelán, sklo, nádherné obrazy a keramiku. Jeho domov je naplněn květinami a obzvlášť si dává záležet na skvělé vybavenosti a designu kuchyně.

Blíženci
Domov Blížence je plný barev, obrazů a snadno udržovaných materiálů. Blíženci neradi uklízejí. Kombinují přírodní materiály a kontrast moderního stylu. Nesmí chybět technické vymoženosti ani knihovna, a to nejdůležitější? Pohodlná místnost pro návštěvy!

Rak
Jakmile vejdete do domu Raka, spatříte rustikální až starožitný styl. Lpí na tradičních hodnotách, proto si nepotrpí na moderních vymoženostech. Stačí mu televize, plně vybavená kuchyň a pohodlná ložnice. Žádné zářivé barvy a silné vůně, Rak miluje klid a lenošení.


Lev
Ať už bydlí v bytě anebo domě, vždy musí být špičkově zařízený, od koupelny až po ložnici. Lvi si potrpí na přepychové vybavení, drahý nábytek, výrazné barevné tóny, luxusní látky a nádobí. Za každou cenu se potřebují předvést. Nejoblíbenější místnost? Koupelna, tam lenoší a relaxují.

Panna
Vlastní bydlení je pro Panny velmi důležité, proto si ho hýčkají a udržují v čistotě. Panny mají báječný vkus a dokážou sladit interiér i zahradu v dokonalost. Jsou to perfekcionisté, kteří nejsou ovšem nároční. Nepotřebují mít vše nové, jen musí vládnout harmonie a teplo domova.

Váhy
Dokonalé bydlení podle Vah? Menší dům se vším všudy. Váhy mají rády různé nevšední kombinace materiálů, orient, rustikální i tradiční. Váhy zbožňují společnost, proto u nich nechybí místnost pro hosty s moderním vybavením. Váhy rády pracují na tvorbě svého domova sami.

Štír
Štíři patří mezi další zajímavé osobnosti, proto u nich najdeme kombinace hned několika stylů. Nechybí kov, dřevo ani sklo. Nejvíce si dají záležet na ložnici a koupelně. Jejich domov postrádá barevné odstíny, rádi si zapálí svíčku anebo vonnou tyčinku. A krb v domě? Ten nesmí chybět.


Střelec
Bydlení podle Střelce? Žádný komfort, jen útulnost a čistota. Střelci nevydrží dlouho na jednom místě, proto do svého bydlení neinvestují statisíce. Potrpí si na drobnostech a dekoracích. Zbožňují vůni čerstvých květin. Jejich dům se může zdát mnohým přeplácaný.

Kozoroh
Mnozí by si řekli, že Kozorohovi stačí kvalitní postel, velká sedačka v obýváku, televize a kuchyň. Je tomu tak. Kozoroh si nepotrpí na módní vlny, jeho bydlení je střízlivé v barvách zelené a hnědé. V kuchyni najdete moderní spotřebiče, Kozoroh je praktická duše.

Vodnář
Bydlení podle Vodnáře? Komfort, spousta oken a pěkný výhled. Vodnář není žádný lenoch, rád uklízí a dbá na moderní tep domácnosti. Neobejde se bez technických hraček i knihovny. V barvách není lakomý, najdete u něj žlutou, fialovou i exotické kombinace.

Ryby
Domov Rybiček se nese v duchu jednoduchosti. Ryby nesnesou nepořádek a zbytečné vybavení, které zabírá místo. I když jsou plné inspirace, preferují klasické bydlení s přírodními materiály. Ryby mají rády barvy, a proto se vyhýbají tmavým odstínům. A květiny ve váze, to ne. Květiny patří podle Ryb na zahradu.

|<< < 2 | 3 | 4 | 5 | 6 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.