Home - Články - Dny v týdnu a jejich magie

Dny v týdnu a jejich magie

vloženo 16. 11. 2023
čas čtení: 3 minuty

Dny v týdnu a jejich magie

Co dělat v pondělí a k čemu využít energii soboty? Už od pradávna měly dny v týdnu jinou magii. Naši předkové vykonávali v každém dnu jinou činnost, proto pro vás máme malou ochutnávku energií, které v těchto sedmi okruzích proudí.

sdílet článek na facebooku

Pondělí
První den v týdnu ovládá Měsíc. Tento den je plný energie, proto je určen k pestré škále aktivit. Pokud máme vytyčený cíl, měli bychom ho uskutečnit právě v pondělí. Na výsluní se drží tvůrčí činnost, koníčky a náročné povinnosti. Říká se, že je pondělí jako stvořené k plození dětí. Lze vykonávat léčebné rituály a věnovat se relaxaci těla i duše.

Úterý
I když je úterý nejnáročnějším dnem, je vhodné věnovat se fyzicky náročným činnostem i sportu. Večer tak či onak padneme k zemi. Už je to prostě dané. Nejsou doporučovány obzvláště vážná rozhodnutí a psychická zátěž. Vykonávání magie se v úterý nedoporučuje, člověk je velice unavený. Tento den je sice plný sebedůvěry, ale všeho s mírou, vždyť náleží Marsu.

Středa
Středa je spojena s planetou Merkur a jakoby dělí týden. V tento den jsme podnikaví a dobře komunikujeme. Ve středu je velká pravděpodobnost vítězství a hodí se pro vyražení na cestu. Rovněž dodává energii a pomáhá uskutečnit tajné sny. To platí nejvíce v oblasti lásky a citů. Pakliže máme dělat ve středu zkoušku je to dobré znamení, překonáme všechny touhy.


Čtvrtek
Čtvrtý den týdne osloví řešením finančních záležitostí. Čtvrtek náleží práci a úspěchu v ní. Potřebujete hypotéku? Vyrazte právě ve čtvrtek, nad kterým dřímá mocný Jupiter. Lze počítat se snadným rozuzlením nesvárů a dlouhodobých komplikací. I ve společnosti se dobře pobavíme. Získáme nové přátele a možná i pozornost milostného života. Blíží se přeci konec týdne!

Pátek
Konec pracovního týdne v sobě nese vášeň a překvapení. Je dobré věnovat se rodině a trávit s ní dost času. Není od věci zajít do kina či na dětské hřiště. Milostným hrátkám jsou dveře otevřené, únava opadá, vitalita stoupá. Pátek je spiklencem Venuše, bohyně lásky. Když je pátek v úplňku, je možné provádět rituály spojené s dosažením lásky. Noční rej i postelové radovánky ožívají.

Sobota
Tento den je pod záštitou planety Saturn. Vybízí k pracovním aktivitám, která však nesmí překonat maximum sil. V sobotu je dobré provádět kouzla posilující tělo i duši a rituály odhánějící zlo. Soustředění a rozhodnost vládnou sobotě více než kdy jindy. Je to smutné, ale sobotní rozchody prý nejsou tak bolestné. To platí i pro ukončení jiných nevhodných vztahů.

Neděle
Říká se, že je neděle dnem Slunce, a tak by to mělo i vypadat. Všudypřítomná energie donutí získat něco doposud nedosažitelného. Klidně lze prodat dům i naplánovat pořádky ve firmě. V neděli má člověk větší odvahu a nabízí naději. Plánovací den, to je neděle, a to i v případě dovolené a výletu s rodinou. Rozhodně není doporučeno přepínání, nýbrž relaxace s blízkými.

|<< < 9 | 10 | 11 | 12 | 13 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.