Home - Články - Den rodiny je dnem nezištné lásky

Den rodiny je dnem nezištné lásky

vloženo 14. 5. 2019
čas čtení: 5 minut

Den rodiny je dnem nezištné lásky

15. květen je od roku 1994 ustanoven jako Mezinárodní den rodiny. Je to den, kdy si má každý vzpomenout na svoje nejbližší a jejich nenahraditelnou roli v životě.

sdílet článek na facebooku

Rodina je základem společnosti i nás samých. Odnesme si příjemný a naplňující pocit ze svátku věnovaného těm nejmilovanějším lidem pod Sluncem.

Důležitost rodiny

Den nazvaný Word Family Day, česky Mezinárodní den rodiny, vyhlásila Organizace spojených národů v roce 1993. Připadá každoročně na 15. květen a jeho cílem je si připomenout důležitost rodiny jakožto samého základu společnosti, za který je od nepaměti považována.

Každoroční téma

Mezinárodní den rodiny má každý rok nějaké specifické téma. Nosné téma je pak vyhlášeno během tzv. Týdnů pro rodinu, kdy po různých městech České republiky probíhají akce pro rodiny s dětmi. Loňským tématem bylo „Čas být spolu“ a o letos se můžeme těšit na „Rodina má cenu“.



Příležitost k zamyšlení

Tento den je také dnem, kdy si máme připomenout odkud pocházíme a kam směřujeme. Můžeme v duchu poděkovat předchozím generacím za všechno, co vybudovali a zamyslet se nad tím, kam směřují další generace a čím je do života vybavíme.

V případě že se rozhodnete zapojit do oslav při příležitosti Mezinárodního dne rodiny, věříme, že si užijete hodně zábavy. V opačném případě si alespoň v duchu vzpomeňte na svoje nejbližší a poděkujte jim za všechno, co pro vás udělali.

|<< < 8 | 9 | 10 | 11 | 12 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.