Home - Články - Co znamená líbání pro Lva, Raka, či Blížence?

Co znamená líbání pro Lva, Raka, či Blížence?

vloženo 26. 4. 2024
čas čtení: 3 minuty

Co znamená líbání pro Lva, Raka, či Blížence?

Někteří se oddávají slastným polibkům kdykoliv mají příležitost, jiní líbání raději přeskakují. Jak je to s vámi podle znamení zvěrokruhu?

sdílet článek na facebooku

Beran
Pro Berany je líbání k životu potřebné, ale zdaleka ne tak důležité jako sex. Nedivte se, že je energické, rychlé a impulzivní. Berani se nestydí, a když je to popadne, dostanete žhavý polibek i v metru. Pokud se jim sladké pusinky oplácejí, nechají se zlákat na dlouhou, ale zmatenou líbačku.

Býk
Býk je pokladnice romantiky a smyslnosti, proto se vyžívá v dlouhém a něžném líbání. Sice není vyznavač polibků na veřejnosti, ale v soukromí to umí pořádně rozjet. Každičký polibek je vášnivý a hluboký stejně jako jeho láska. Vždy bude pěkně vonět parfémem a kochat se svým vzrušením.

Blíženci
Blíženci se na líbání neumějí soustředit, protože jsou pořád pohybu a jejich myšlenky mohou být i na druhém konci světa. Na dlouhé a něžné líbání si nepotrpí. Klidně lupnou polibek v tramvaji, ale to je všechno. Blíženci líbají spíše křečovitě a zvláštně. Asi je pro ně intimnější než samotné milování.

Rak
Raci mají v sobě tolik lásky a něhy, což se odráží i na jejich polibcích, kterými nešetří. Ale pozor! Jen doma, na veřejnosti nikdy! Raci se potřebují dostat do jakési euforie, pak se plně uvolní a cítí se jako v
bavlnce. Jakmile se konečně rozjedou, líbání je vášnivé, energické a trvá skoro nekonečně.


Lev
Pro Lva je líbání vstupním lístek k něčemu většímu a patřičně si to užívají. Neustále se kontrolují, aby vše bylo jako z romantického filmu. V jejich polibcích je oheň, vášeň a energie. Divokost v líbání není ničím neobvyklým, potřebují zkrotit své touhy a i v tomto případě slyšet jen samou chválu.

Panna
Zrozenci Panny jsou stydliví a v intimních záležitostech opatrní. Líbání neberou na lehkou váhu, proto chtějí mít vše promyšleno do posledního detailu. Polibky Panny jsou něžné, měkké, romantické a sladké. V polibku Panny je jistota, ale někdy i neschopnost odpoutat se od reality.

Váhy
Váhy a líbání? Nepostradatelná věc v životě. Neustále svého partnera hašteří a zásobují ho jemnými polibky. Ti, kteří si nepotrpí na líbačku až do rána, nebudou Váhy vhodnými kandidáty. Romantika z nich pořádně tryská. Hlubokost každého polibku v nich zůstane už napořád.

Štír
Líbání je pro Štíra jen přestupní stanicí k mnohem zábavnějším a požitkářským věcem. Bez pochyby preferují sex, ale na vášnivou líbačku také dojde. Štír moc dobře ví, že je líbání součástí předehry, a tak ho určitě na začátku neodbude. Na jejich magické polibky se nezapomíná.


Střelec
Zrozenci Střelce líbání prostě zbožňují. Flirtování a polibky jsou pro něj mnohdy zábavnější než sex. Střelci nejsou žádní hop a skok, ale něžní, vášniví a okouzlující. Vše začíná jemnými pusinkami a končí nekonečně dlouhou líbačkou ve francouzském stylu. A polibek na veřejnosti? Žádný problém!

Kozoroh
Praktický Kozoroh líbání prostě miluje stejně jako všechny fyzické dotyky. Když se uvolní, prožívá s partnerem slastné chvíle, které je dovedou až do ložnice. To vše v duchu romantiky. Kozoroh líbá vášnivě, ale přitom něžně. Nesnáší odskakování, nadměrné olizování a pochichtávání.

Vodnář
K Vodnářům se hodí svádění a pronikání do duše jiných. Líbání proto milují a prožívají ho naplno. Ovšem v soukromí. Líbání se a vodění za ručičky pro ně není. Vodnáři se však při polibcích neustále kontrolují a často mají otevřené oči. Snad asi proto, aby jim nic z toho extra prožitku neuniklo.

Ryby
Něžnost, citlivost a zamilovanost, tak by se daly definovat pocity při líbání s Rybičkou. Její romantická povaha se promítá i do líbaček. Při každém polibku se do jejich těla dostane odvaha a pak se mohou patřičně uvolnit. Svádění a líbání si užívají více než samotný sex a rozvíjejí s ním svou fantazii.

|<< < 6 | 7 | 8 | 9 | 10 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.