Home - Články - LÍBÁNÍ PODLE ZNAMENÍ ZVĚROKRUHU! Jak líbá Lev, Rak nebo Blíženec?

LÍBÁNÍ PODLE ZNAMENÍ ZVĚROKRUHU! Jak líbá Lev, Rak nebo Blíženec?

vloženo 18. 4. 2024
čas čtení: 3 minuty

LÍBÁNÍ PODLE ZNAMENÍ ZVĚROKRUHU! Jak líbá Lev, Rak nebo Blíženec?

Někteří se oddávají slastným polibkům kdykoliv mají příležitost, jiní líbání raději přeskakují. Jak je to s vámi podle znamení zvěrokruhu? Čtěte dál!

sdílet článek na facebooku

Beran
Pro Berany je líbání k životu potřebné, ale zdaleka ne tak důležité jako sex. Nedivte se, že je energické, rychlé a impulzivní. Berani se nestydí, a když je to popadne, dostanete žhavý polibek i v metru. Pokud se jim sladké pusinky oplácejí, nechají se zlákat na dlouhou, ale zmatenou líbačku.

Býk
Býk je pokladnice romantiky a smyslnosti, proto se vyžívá v dlouhém a něžném líbání. Sice není vyznavač polibků na veřejnosti, ale v soukromí to umí pořádně rozjet. Každičký polibek je vášnivý a hluboký stejně jako jeho láska. Vždy bude pěkně vonět parfémem a kochat se svým vzrušením.

Blíženci
Blíženci se na líbání neumějí soustředit, protože jsou pořád pohybu a jejich myšlenky mohou být i na druhém konci světa. Na dlouhé a něžné líbání si nepotrpí. Klidně lupnou polibek v tramvaji, ale to je všechno. Blíženci líbají spíše křečovitě a zvláštně. Asi je pro ně intimnější než samotné milování.

Rak
Raci mají v sobě tolik lásky a něhy, což se odráží i na jejich polibcích, kterými nešetří. Ale pozor! Jen doma, na veřejnosti nikdy! Raci se potřebují dostat do jakési euforie, pak se plně uvolní a cítí se jako v
bavlnce. Jakmile se konečně rozjedou, líbání je vášnivé, energické a trvá skoro nekonečně.


Lev
Pro Lva je líbání vstupním lístek k něčemu většímu a patřičně si to užívají. Neustále se kontrolují, aby vše bylo jako z romantického filmu. V jejich polibcích je oheň, vášeň a energie. Divokost v líbání není ničím neobvyklým, potřebují zkrotit své touhy a i v tomto případě slyšet jen samou chválu.

Panna
Zrozenci Panny jsou stydliví a v intimních záležitostech opatrní. Líbání neberou na lehkou váhu, proto chtějí mít vše promyšleno do posledního detailu. Polibky Panny jsou něžné, měkké, romantické a sladké. V polibku Panny je jistota, ale někdy i neschopnost odpoutat se od reality.

Váhy
Váhy a líbání? Nepostradatelná věc v životě. Neustále svého partnera hašteří a zásobují ho jemnými polibky. Ti, kteří si nepotrpí na líbačku až do rána, nebudou Váhy vhodnými kandidáty. Romantika z nich pořádně tryská. Hlubokost každého polibku v nich zůstane už napořád.

Štír
Líbání je pro Štíra jen přestupní stanicí k mnohem zábavnějším a požitkářským věcem. Bez pochyby preferují sex, ale na vášnivou líbačku také dojde. Štír moc dobře ví, že je líbání součástí předehry, a tak ho určitě na začátku neodbude. Na jejich magické polibky se nezapomíná.


Střelec
Zrozenci Střelce líbání prostě zbožňují. Flirtování a polibky jsou pro něj mnohdy zábavnější než sex. Střelci nejsou žádní hop a skok, ale něžní, vášniví a okouzlující. Vše začíná jemnými pusinkami a končí nekonečně dlouhou líbačkou ve francouzském stylu. A polibek na veřejnosti? Žádný problém!

Kozoroh
Praktický Kozoroh líbání prostě miluje stejně jako všechny fyzické dotyky. Když se uvolní, prožívá s partnerem slastné chvíle, které je dovedou až do ložnice. To vše v duchu romantiky. Kozoroh líbá vášnivě, ale přitom něžně. Nesnáší odskakování, nadměrné olizování a pochichtávání.

Vodnář
K Vodnářům se hodí svádění a pronikání do duše jiných. Líbání proto milují a prožívají ho naplno. Ovšem v soukromí. Líbání se a vodění za ručičky pro ně není. Vodnáři se však při polibcích neustále kontrolují a často mají otevřené oči. Snad asi proto, aby jim nic z toho extra prožitku neuniklo.

Ryby
Něžnost, citlivost a zamilovanost, tak by se daly definovat pocity při líbání s Rybičkou. Její romantická povaha se promítá i do líbaček. Při každém polibku se do jejich těla dostane odvaha a pak se mohou patřičně uvolnit. Svádění a líbání si užívají více než samotný sex a rozvíjejí s ním svou fantazii.

|<< < 599 | 600 | 601 | 602 | 603 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.