Home - Články - CO PŘINESE ROK 2020 PODLE HVĚZD?

CO PŘINESE ROK 2020 PODLE HVĚZD?

vloženo 25. 12. 2019
čas čtení: 3 minuty

CO PŘINESE ROK 2020 PODLE HVĚZD?

Vesmír znovu otevírá svou knihu a dává nám do rukou pero, abychom do ní vepsali svůj další příběh...

sdílet článek na facebooku

Stejně jako každý přicházející nový rok, tak i rok 2020 spouští po celém světě zvonkohry, které zaznamenávají začátek nového cyklu – přinese nám tato éra něco nového či převratného? Odpověď zní ANO, máme být i nadále svědky a účastníky zrychlených změn a inovací, které byly před několika desítkami let považovány za sci-fi. Jak vesmírní trubadúři napovídají, rok 2020 je rokem, který znamená velký skok ve světě technologií, ať už se jedná o novou generaci mobilních telekomunikací, komunikaci s roboty a drony na dálku, instalaci moderních senzorů či definitivní skok pro holografická multimédia. Inu, geniální Uran zabydlený na území znamení Býka je vynálezcem všeho, co dokáže zajistit větší komfort a pohodlí!

Co se týče klíčové astrologické události tohoto roku, je jí trojitá konjunkce a to Saturna, Pluta a Jupitera. Působištěm těchto vlivných planetárních Guruů je znamení Kozoroha, což má co dočinění s hierarchickými mocnostmi, zavedenými řády a existenčními otázkami vůbec. Pluto, jakožto mytologický Hades, je generátorem velkých krizí, tzv. smrti a znovuzrození, přerodu, což přináší konfrontaci, mimo jiného, také s politikou a ekonomikou. Saturn neboli Cronos, pán času, je vládcem znamení Kozoroha a signifikátorem velkých struktur, principů a zákonů. Jupiter přináší téma víry, filozofie, přesvědčení, ale také hojnosti a možných zdrojů. Nutno dodat, že co se týče Pluta, je to malá planeta, ale s maximální silou, přičemž ve spojení se Saturnem je silnější než kdy jindy. S připojujícím se Jupiterem vyvstává otázka, zda je to dobré či špatné – zda svobodnou pozitivní energií Jupitera dojde ke kýženému uvolnění. Zvládne tento velký planetární optimista převýšit dvě obrovské mužské síly, jakými jsou Saturn a Pluto? Každopádně je z těchto konstelací nevyvratitelné, že po roce 2020 nebudou věci stejné a ekonomický a politický model projde velkou regenerací.



Astrální trubadúři napovídají, že stěžejném momentem může být konjunkce Jupitera a Saturna ve Vodnáři, která nastává na konci roku 2020 a mohla by představovat okamžik důležitého přechodu. Semknutí těchto dvou vesmírných avatarů je spojeno s kulturou, ideologií a socioekonomickou sférou a faktem je, že mu náleží přívlastek „VÝJIMEČNÉ“! Naposled se totiž Jupiter se Saturnem setkali v tomto znamení v roce 1405, a jak vše nasvědčuje, jsme nyní v plném přechodu od věku Ryb do věku Vodnáře. A co to pro nás všechny znamená? Je jednoznačné, že s věkem Vodnáře přichází lepší svět, ale také je nám nadělena velká zodpovědnost a potřeba velké revoluce. Vítězí intelektuální náboj a touhu po moci, chamtivost, závist atd., by měla vystřídat ušlechtilost, láska mezi lidmi, soucítění, přejícnost, ale také například nadšení pro pokrok a vědátorství ve „světě záhadna“.

V našich rukou je rozhodnutí, s jakou energií a záměry chceme přispět světu v této důležité éře změn – vesmír nám k tomu kyne svým požehnáním!

CHCETE ZNÁT SVŮJ OSUD? VŠE DŮLEŽITÉ NALEZNĚTE V NEJVĚTŠÍM ROČNÍM HOROSKOPU 2020 PRO VŠECHNA ZNAMENÍ HOROSKOPU → ČTĚTE ZDE...

|<< < 3 | 4 | 5 | 6 | 7 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.