Home - Články - Čínský týdenní horoskop 19. – 25.6.

Čínský týdenní horoskop 19. – 25.6.

vloženo 16. 6. 2017
čas čtení: 3 minuty

Čínský týdenní horoskop 19. – 25.6.

Zajíci budou skákat radostí, naopak zrozenci ve znamení Krysy nebo Tygra čeká náročný týden. Přečtěte si detailní týdenní čínský horoskop od profesionální astroložky Karmen a zjistěte, co vás čeká!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Vstup do dalšího červnového týdne nebude pro Krysy tím nejsnazším. Disharmonická atmosféra v rodině se odrazí i na vaší pracovní morálce. Na náladě vám nepřidají ani menší …ČTĚTE VÍCE!

Buvol
V uplynulých dnech jste měli chuť roztočit veškeré úspory, což se nyní konečně prolomí. Od úterý budete mít naopak možnost přilepšit rozpočtu. Ne všechny nápady jsou sice košér, ale …ČTĚTE VÍCE!

Tygr

Milí Tygři, vstup do tohoto týdne nepatří zrovna mezi to nejlepší, co vás v červnu potká. V kariéře se teprve rozehříváte a musíte se hodně přemlouvat, abyste udrželi koncentrovanou mysl. Naštěstí …ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Energii mohou Zajíci rozsévat plnými hrstmi, ale rozhodně neplatí, že je nevyčerpatelná. V tomto týdnu se snažte být dobrými hospodáři a neplýtvejte s ní na činnosti ani osoby, kteří si to nezaslouží. Rodina …ČTĚTE VÍCE!



Drak

Draci by se měli snažit vychutnat naplno už samo pondělí. Tehdy prožíváte úspěšné období v zaměstnání a nedá se vám upřít ani romantika ve vztahu. Od úterý se ale připravte na …ČTĚTE VÍCE!

Had

Do nového týdne nevstoupíte správnou nohou. Jste podráždění a stačí maličkost, abyste vybuchli jako sopka. Hadí smysl pro humor si zkrátka dal na pár dní dovolenou. Na náladě vám nepřidají ani …ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Vesmírní vládci drží pospolu a garantují zrozencům Koně pozitivní náladu po celý týden. Chybět vám nebude ani energie, jíž rozséváte plnými hrstmi do okolí. Klíč ke štěstí se momentálně skrývá ve …ČTĚTE VÍCE!

Koza
Milé Kozy, pondělí sice nepředstavuje žádný výstřelek štěstí, ale od úterý už je všechno připraveno na expandování snů a přání. Velkou zásluhu na tom máte vy sami, protože Štěstěně nahráváte do karet. Na pracovišti …ČTĚTE VÍCE!



Opice
Od pondělí do středy se na obloze ještě objevují malé obláčky, které sem tam zakalí radost ze života. Menší přeháňky ale uleví napjaté atmosféře ve vztazích a ve druhé polovině týdne už …ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Červnové dny nebyly až dosud zrozencům Kohouta moc nakloněny. Předposlední týden to naštěstí zlomí a vy se od středy začnete radovat z přívalu energie a dobré nálady. V zaměstnání se dočkáte …ČTĚTE VÍCE!

Pes
Předposlední červnový týden je jako stvořený pro vylepšování rodinných vztahů. Až do středy se vám také perfektně daří na pracovní půdě. Hvězdy vám přihrávají do karet a ukazují snadnou cestičku za …ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Od pondělí do středy zažívají Vepři životní expanzi. Hvězdy vám dolévají pohár energie, díky němuž máte pocit neporazitelnosti. V zaměstnání skutečně nemáte adekvátní konkurenci a stíháte …ČTĚTE VÍCE!

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.