Home - Články - Čínský horoskop na týden 9. - 15. listopadu

Čínský horoskop na týden 9. - 15. listopadu

vloženo 8. 11. 2020
čas čtení: 5 minut

Čínský horoskop na týden 9. - 15. listopadu

Každý den skýtá spoustu možností a stejně tak nástrah a překážek! Budete se těšit z kariérního růstu nebo potkáte svoji životní lásku? Přečtěte si v čínském horoskopu, co vám hvězdy připravily na následující týden! Poznejte včas svoji budoucnost!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Další listopadový týden si posvítí na zdravotní stránku Krys. Pokud se potřebujete zbavit vleklých potíží, nastává ideální doba. Zaměřte se na svůj životní styl, dopřejte si vydatný spánek, odlehčete jídelníčku a věnujte se… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Ve hvězdách se zrcadlí souhra pozitivních událostí, která se podepíše na vaší sebedůvěře. Změna vizáže přinese do života nezadaných Buvolů novou lásku. Nestyďte se podat inzerát do seznamky, nebo rozhoďte sítě mezi… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Milí Tygři, ekonomické záležitosti neberte na lehkou váhu. Pokud se dostanete do finanční tísně, zkuste se poptat po přivýdělku nebo požádejte o pomoc někoho blízkého. Půjčka by vás dostala do ještě větších problémů. Štědrý Jupiter… ČTĚTE VÍCE!


Zajíc
Do poloviny měsíce se perete s ubývajícími silami. Nesnažte se překonávat limity, raději zpomalte a nalaďte se na podzimní notu. Dopřejte si horkou koupel s bylinnými esencemi, požádejte partnera o masáž, nebo si… ČTĚTE VÍCE!

Drak
Platonicky zamilovaní Draci mají nejvyšší čas vystoupit ze stínu a oslovit objekt své touhy. Navzdory složité situaci udržujte kontakty s rodinou a přáteli, začněte s objednáváním vánočních dárků, nebo listujte fotkami. Pomůže vám… ČTĚTE VÍCE!

Had
Další listopadový týden přináší do života Hadů spoustu otázek. Přemýšlíte nad věcmi, které vás jindy nechávají chladnými. Inklinujete k duchovnímu světu, uvažujete nad podstatou svého života. Dost možná vás to přivede k… ČTĚTE VÍCE!


Kůň
V polovině listopadu se zlepší vaše finanční situace, což je skvělá zpráva. Nebojte se otevřeně radovat. Ve volných chvílích nepodléhejte smutku a negativním emocím. V případě že se o samotě necítíte dobře, vyhledávejte… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Postavení Venuše milostnému životu Koz nenahrává. Bohužel ani Luna nepříznivou konstelaci nevylepší. Citový život se zmítá ze strany na stranu, nejste si jisti emocemi ani potřebami. Seznamování odložte na vhodnější dobu, teď… ČTĚTE VÍCE!

Opice
Milé Opice, v nadcházejících dnech se mějte na pozoru před okolím. Pokud potřebujete vyjednat něco důležitého s úřady, nebo vás čeká podpis smlouvy, neváhejte se poradit s odborníkem. Někdo by se snažil manipulovat s vámi a… ČTĚTE VÍCE!


Kohout
Aktuální postavení Venuše pomáhá rodinné pohodě. Když blízcí potřebují, neváhejte jim podat pomocnou ruku. Děti školou povinné ocení, když jim pomůžete s úkoly, ve kterých tápou. Příliš přátelský přístup se nevyplatí při… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Až do poloviny měsíce se nebraňte novinkám na půdě vztahů. Otevřete se všemu, co vesmír nabízí. Díky postavení Luny se dokážete lépe vcítit do partnera. Kromě empatie vám měsíční paprsky dodávají na plodnosti. Pokud… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Další listopadové dny upozorňují Vepře na rodinné vazby, které v poslední době opomíjíte. Pokuste se partnera i příbuzné zapojit do svých aktivit. Pokud je nemůžete navštívit, zůstaňte aspoň ve spojí díky telefonu a emailu. Dětem… ČTĚTE VÍCE!

|<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.