Home - Články - Týdenní horoskop 2. - 8. listopadu

Týdenní horoskop 2. - 8. listopadu

vloženo 1. 11. 2020
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 2. - 8. listopadu

Nejspíš tomu ani nebudete chtít věřit, ale už nám začal listopad! Čas nám opravdu utíká, takže jej musíme co nejlépe využít. V novém týdenním horoskopu se dozvíte, co vás čeká! A nebojte se, vždycky je něco, nač se těšit a z čeho mít radost! Nenechte se zdeptat coronavirovou situací!

sdílet článek na facebooku

Beran
Poslední dobou vás poměrně často trápí ty nejrůznější životní otázky. Děláte si hlavu, co bude s vaší i rodinnou budoucností a snažíte se najít reálné řešení. Mnohdy si však neuvědomujte, že kdybyste to nechali na osudu, tak to bude mnohem lepší.

Býk
Tento týden jste nemile překvapeni z chování protějšku. I když spolu nejste úplně dlouho, tak už tak nějak počítáte se společnou budoucností. Vaše láska to má ale asi nastaveno jinak. Zejména stále řeší peníze a přesné vracení třeba i za lístky do kina.

Blíženci
Stojíte si za svým a v některých věcech prostě nikdy neustoupíte. Zejména jste striktní v pracovní sféře. Tam totiž musíte mít ostré lokty a nesmíte se bát říct svůj názor. Nadřízeného taky občas odpálkujete, protože má až nepřirozeně vysoké nároky.

Rak
Slunce je ve znamení Štíra, a to s sebou přináší mnohé radosti i strasti. V milostných vztazích se vám povede dobře a obzvláště dlouhodobá manželství pocítí nevídanou harmonii a souznění. Skřípat to ale může v práci, která vás už značně ubíjí.


Lev
Snažíte se držet tento týden emoce na uzdě, ale moc se vám to teda nedaří. Máte hlavu plnou bláznivých představ a pocit, že si vás někteří lidé nezaslouží. I v práci se cítíte být nedocenění a to vás ubíjí. Máte tendence k plačtivosti a melancholii.

Panna
Tento týden máte naprosto úžasné sebevědomí. Jste sami se sebou spokojeni a nechcete na sobě nic zlepšovat. V práci se vám daří vše na jedničku a milostný život doslova hraje zářivýma barvami. Neusněte ale na vavřínech. Stále se posouvejte dále!

Váhy
Po posledním Úplňku se necítíte být úplně fit. Je pravda, že na vás tento astronomický úkaz nemile působí a obzvláště si v tomto období musíte dávat na své zdraví, které je křehčí, než kdy jindy. Potřebujete tento týden někde nutně dobít energii.

Štír
Už dlouho se snažíte zhubnout, ale moc se vám to nedaří. Máte slabou vůli a nedostatek času, který byste rádi věnovali cvičení. Už se sami sobě nelíbíte a stále na sobě hledáte chyby a do zrcadla se na sebe nemůžete ani podívat. Chce to restart.


Střelec
Dlouhodobá manželství čeká velká krize. Váš protějšek na vás hledá jenom chyby a neumí přistoupit na kompromis. Již vícekrát jste přemýšleli nad odchodem, ale nyní máte zaječí úmysly ještě větší. Už se ten teror nedá vydržet a chcete jít v životě dál!

Kozoroh
V práci jste tento týden za hvězdu. Máte spoustu kreativních nápadů, které umíte zúročit ve správný čas a před těmi správnými lidmi. Bohužel jak vaše hvězda stoupá, tak klesá záře někoho jiného. Daný člověk to kvůli závisti nebude moct překousnout.

Vodnář
Najdete si nové přátele, které vám snad seslalo samo nebe. Máte pocit, že do vašeho života přišel díl skládačky, který tam tak dlouho chyběl. Spřízněné duše se hledají velice těžko a vy máte neskutečné štěstí, že jste na ně narazili. Jen tak dál.

Ryby
Pokud čekáte na správnou pracovní příležitost, tak si buďte jistí, že tento týden konečně dojde k výraznému posunu. Taky už bylo načase. Popravdě už jste si začali zoufat a měli jste pocit, že vaše kariéra je na bodu mrazu a to vás dost demotivovalo.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.