Home - Články - Čínský horoskop na týden 9. - 15. květen

Čínský horoskop na týden 9. - 15. květen

vloženo 8. 5. 2022
čas čtení: 5 minut

Čínský horoskop na týden 9. - 15. květen

Přichází týden plný výzev a možností k zásadním životním změnám. O jaké změny půjde? Pokud cítíte, že vás v některých záležitostech tlačí kamínek v botě, je třeba se kamínku zbavit. A to přesto, že může jít o opravdu zásadní krok. Nebojte se tento krok učinit, sil na to máte dostatek a odměna bude stát za to!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Druhá květnová dekáda vyžaduje velkou houževnatost a asertivní přístup. Ne všechno půjde podle plánu, ale hvězdy radí nevzdávat se. Pomocníkem se stane vaše originální myšlení. Díky skvělým nápadům… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Milí Buvolové, v tomto týdnu je důležité zaměřit se na péči o sebe. Vnímejte své tělo, které není v rovnováze. Zatěžkaný je hlavně trávicí trakt, kvůli kterému můžete trpět nadýmáním, ale i kožními problémy. Pročistěte… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Planeta prosperity, Jupiter, se vrací do výhodného postavení. Díky tomu se Tygři mohou těšit na zlepšení ekonomické situace. Nečekejte závratné sumy ani výhry v loterii. Naskytne se příležitost, jak se vymanit… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Kupící ze potíže na soukromém poli je potřeba vzít do vlastních rukou. Než se rozhodnete pro jakoukoliv změnu, dobře ji promyslete. Ideálně by se k ní měli vyjádřit i ostatní členové domácnosti. Máte totiž… ČTĚTE VÍCE!


Drak
V dalším květnovém týdnu by si měli Draci uvědomit, jaké jsou jejich psychické a fyzické možnosti. Energie máte zatím na rozdávání, ale snadno se vyčerpáte. Neberte na svá bedra příliš povinností, ať jde o pracovní… ČTĚTE VÍCE!

Had
Sebejistý přístup Hadům sluší! Sexappeal vás provází celým týdnem a usnadňuje seznamování. Afrodité slibuje víc ctitelů a dokonce nějakého anonymního nápadníka! Vesmírné plénum přeje šťastným… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Jarní klima vnáší do života zrozenců Koně pozitivní změny. V první řadě zasahují milostný život, jak bývá v květnu zvykem. Venuše myslí hlavně na nezadané, jimž nachystala nejednu příležitost k seznámení. Zadaní se… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Zájem okolí může být příjemný, ale nesmí ho být příliš. Zatímco případní nápadníci vám zlepší den, narůstající pozornost ze strany kolegů už tak nadšeně nevítáte. Nejspíš z vás chtějí získat nějaké informace, nebo… ČTĚTE VÍCE!


Opice
Milé Opice, v nadcházejícím týdnu se vyvarujte spěchání. Čím víc chcete stihnout, tím horší je kvalita odvedené práce. Snažte se odevzdávat povinnosti v takové kvalitě, abyste je s čistým štítem obhájili. Pokud na něco… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Měsíční svit zesiluje citlivost vašeho znamení. Kvůli jeho vlivu se trápíte věcmi, které by vás jindy nechaly chladnými. V tomto týdnu si nadějete klidný úkryt, v němž na vás nikdo nebude dotírat. Zaměřte se… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Další májový týden slibuje zrozencům Psa pestrý program. Doma se neohřejete, místo toho trávíte volný čas na místech, kde se něco děje. Stačí obvolat kamarády a máte o zábavu postaráno. Nezadaní díky společenskému… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Prosperující Jupiter je s vámi jedna ruka. Daří se vám v oblasti financí, vyjednáváte pro sebe výhodnější podmínky na pracovišti i při obchodování. Výhodná konstelace může pomoci i v případě, že hledáte… ČTĚTE VÍCE!

|<< < 2 | 3 | 4 | 5 | 6 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.