Home - Články - Čínský horoskop na týden 9. - 15. března

Čínský horoskop na týden 9. - 15. března

vloženo 8. 3. 2020
čas čtení: 4 minuty

Čínský horoskop na týden 9. - 15. března

Dáte si s námi Čínu? Nemáme však na mysli kung-pao, ale další čínský horoskop na celý týden! Dozvíte se v něm to nejdůležitější pro nejbližších sedm dní. Zajímá vás více láska, nebo snad kariérní postup? Všechno najdete na jednom místě hezky pohromadě. Příjemné čtení!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Druhá březnová dekáda nebude probíhat tak hladce jako ta předcházející. Zkuste nedat na první dojem a ve skrytu duše si uchovejte jiskřičku naděje. Budete muset překonat několik překážek, ale v cíli… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Kondice Buvolů v březnových dnech stoupá vzhůru. Pokud jste se v novém roce prali s nějakými zdravotními neduhy, teď se začnou vylepšovat, mnohdy se rozplynou úplně. Díky tomu se zlepší i vaše nálada. Jediné, co vám… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Milí Tygři, hodně se zaobíráte otázkami ohledně budoucnosti, ale od snů je ještě dlouhá cesta ke skutečnosti. Dělá vám problém zbavit se starých návyků a opustit zajeté koleje. Hvězdy radí, abyste se přestali… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
V tomto týdnu si připadáte osamělí jako v písničce Zajíček v své jamce. Ať se pokoušíte přijít na veselejší myšlenky v práci, při sportu či kulturních akcích, pořád to není ono. Schází vám spřízněná duše! To platí i pro… ČTĚTE VÍCE!


Drak
Milí Draci, vstupujete do dekády, která si posvítí na rodinné záležitosti. Ať se děje, co se děje, zachovejte chladnou hlavu. V opačném případě by se hněv ostatních příbuzných svezl po vašich bedrech. Na pracovišti… ČTĚTE VÍCE!

Had
Prokrastinace je pro zrozence Hada velice nebezpečná. Od povinností utíkáte k přátelům a činnostem, které vás baví. V tomto týdnu nad vámi vesmír přimhouří oko, ale z dlouhodobého hlediska si šlapete po štěstí. Pokud v sobě… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Druhý březnový týden zacílí pozornost Koní na partnerský život. Říkáte si, že byste se bez polovičky dokázali obejít. Ponorková nemoc se dá zatím úspěšně řešit. Změňte klima a na každý den naplánujte program, který vás… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Překypujete dobrou náladou i energií. Každý druhý před vámi smeká a obdivuje, s jakou lehkostí řešíte potíže. To ale neznamená, že na vás může přehodit všechny svoje starosti. Pomáhejte s rozumem, abyste nakonec… ČTĚTE VÍCE!


Opice
Milé Opice, nadcházející dny vám otevírají cestu ke spokojenější budoucnosti. Nebojte se odstřihnout od věcí, aktivit nebo dokonce lidí, kteří vás brzdí v rozletu. Táhnete je za sebou jako balvan a berete zbytečné… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Přesvědčit Kohouty ke změně je v tomto čase neuvěřitelně jednoduché. Zaběhnuté pořádky změníte lusknutím prstu jen kvůli tomu, že se někde doslechnete průlomové zjištění. Novinkám se nebraňte, ale ani jim… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Originalitě se meze nekladou. Psi přichází s jedním lepším nápadem za druhým, ale k dokonalosti ještě hodně schází. Dělá vám totiž problém dovést započatou věc do zdárného konce. Rychle se nadchnete, ale stejně… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Mnoho Vepřů si láme hlavu nad pracovním směřováním. Ve stávajícím zaměstnání nejste úplně spokojeni, a tak se rozhlížíte po teplejším místečku. Musíte být vnitřně pevní, protože od rodiny slova podpory… ČTĚTE VÍCE!

|<< < 3 | 4 | 5 | 6 | 7 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.