Home - Články - Čínský horoskop na týden 6. - 12. dubna

Čínský horoskop na týden 6. - 12. dubna

vloženo 6. 4. 2020
čas čtení: 5 minut

Čínský horoskop na týden 6. - 12. dubna

Zrozence Draka zaskočí nepříjemná zpráva a Hadům dávají hvězdy pořádnou porci naděje! Vztahy, které se zdály ztracené, ožijí jako znovuzrozené. Přečtěte si váš čínský horoskop a zjistíte víc!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Milostná atmosféra připomíná spíše Máchův máj nežli apríl plný žertíků. Čerstvé známosti jsou v tom až po uši, veškerý volný čas chcete trávit společně. Na povrch se ovšem dere i vaše vrozené materiální založení. Zatímco blízcí nad… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Milí Buvolové, vyhlížíte skvělý týden, kdy na účtě nebo rovnou v peněžence zacinkají finanční prostředky navíc. Pokud se vám nabízí nové profesní dráha nebo rozjezd vlastního podnikání, nebraňte se jim. Na práci budete mít… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Jaký týden čeká dravé znamení Tygra? Připravte se na rostoucí zájem o vaši osobu. V zaměstnání nebo společnosti se stanete středem pozornosti nejenom u opačného pohlaví. Ačkoliv působíte sympatickým dojmem, v navazování nových… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Drahá polovička vás nepřestává udivovat. Její nápady se ne vždy sejdou s tím, co byste si představovali. Kvůli tomu s vámi cloumají emoce a lekdy ujede ostřejší slůvko. Jindy by vám to možná prošlo bez újmy, ale tentokrát… ČTĚTE VÍCE!


Drak
Zkraje týdne Draky zaskočí nepříjemná zpráva, kvůli které se mohou mnohé věci otřást v základech. Je na vás, zda obhájíte některá rozhodnutí a podáte pádné argumenty. Velkou výhodou je podpora rodiny i přátel. Pokud skutečně… ČTĚTE VÍCE!

Had
První polovina měsíce přináší Hadům originální myšlenky a energii pro jejich zrealizování. Máte výjimečnou schopnost strhnout svým nadšením široké okolí. Nejvíc to oceníte v zaměstnání, kde díky vašemu nápadu vytrhnete trn… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Dáváte si velký pozor na to, co se kolem vás děje. Bedlivě střežíte své soukromí, protože přestáváte věřit dokonce i léty prověřeným přátelům. Opatrnost je sice vždycky na místě, ale nic se nesmí přehánět. Lidé si vás nevšímají tak, jak… ČTĚTE VÍCE!

Koza
V těchto dnech potřebujete někoho, o koho se můžete opřít. Navzdory náročným okolnostem potřebujete zůstávat v kontaktu s okolím. Pokud jste singles, činíte se, abyste k sobě našli vhodný protějšek. Na pracovišti je nutné zapojit… ČTĚTE VÍCE!


Opice
Opice se soustředí na pracovní záležitosti. Povinnosti zvládáte s lehkostí, ovšem pouze tehdy, pokud k nim nepociťujete averzi. Jednoduše řečeno děláte to, co vás baví. Když je nutné vyřešit svízel, strkáte hlavu do písku a… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Milí Kohouti, další dubnové dny přinesou nepopulární zprávu, kterou byste měli brát s rezervou. I když z ní nemáte žádnou radost, neznamená to konec světa. Zmobilizujte všechny síly a hledejte cestu, jak se s nepřízní co… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Momentálně vám vyhovuje rutinní klima bez velkých změn. Raději se smíříte se špetkou nudy, než byste prožívali stres z nejisté budoucnosti. Vyšší sféry s vámi mají jiné plány. Bez učení se v první polovině dubna neobejdete. Kráčejte s dobou a… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Sníte o tom, abyste mohli stejně jako vaši zvířecí patroni odpočívat v žitě. Práce a povinnosti jdou kolem vás. Chcete se bavit, takže před sebou úkoly vláčíte jako kuličku, která se pomalu nabaluje. V zaměstnání vás mohou… ČTĚTE VÍCE!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.