Home - Články - Čínský horoskop na týden 5. - 11. srpna

Čínský horoskop na týden 5. - 11. srpna

vloženo 4. 8. 2019
čas čtení: 4 minuty

Čínský horoskop na týden 5. - 11. srpna

Skončila první polovina léta, ale ASTROHLED je tu stále s Vámi! Druhý srpnový týden už se blíží! Bude slunečný, nebo zamračený? Co na Vás v nejbližších dnech čeká? Odpovědi na Vaše otázky najedete v nejnovějším čínském horoskopu!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Milé Krysy, hvězdy vám dávají dostatek energie, abyste ustáli všechny nachystané zkoušky. Pravdou je, že by se vám hodil nějaký pomocník na kupící se povinnosti v soukromí. Nestyďte se přiznat, že je něco nad vaše možnosti. Příbuzní uvítají, když… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Začátek druhé půle prázdnin bude náročný hlavně pro Buvoli, kteří mají ratolesti školkou či školou povinné. Začínají se nudit a potřebují, abyste jim zorganizovali program. Máte sice vlastních povinností až nad hlavu, ale vyjděte jim vstříc. Díky tomu… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Tygry čeká v dalším prázdninovém týdnu výzva ohledně správného rozložení programu. Špatná organizace času vás může dostat do problémů v práci. Naštěstí nic není ztraceno. Rozvrhněte si priority a snažte se povinnosti v soukromí rozložit mezi… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Kněžka lásky si vezme do parády milostný život Zajíců, takže budete mít mnoho důvodů skákat radostí. Konflikty s polovičkou odplují do minulosti a vystřídá je harmonická souhra. Otevřete náruč všemu, co vesmír nabízí a věnujte partnerovi… ČTĚTE VÍCE!



Drak
Dobrosrdečná povaha Draků se v začátku měsíce ukáže v celé své kráse. Bohužel tentokrát vesmír vybízí k tomu, abyste to s pomocí druhým nepřeháněli. Někdo by totiž mohl vaší laskavost zneužít. Nebojte se být zdravě sobečtí a naučte se… ČTĚTE VÍCE!

Had
Pozornost Hadů se stáčí k vizáži. Toužíte po zásadní změně, a to se dotkne jednak image, druhak životních postojů i zařízení domácnosti. Nebojíte se experimentovat, protože cítíte, že všechno dopadne podle očekávání. Bravo! Nenechte si to… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Milí Koně, začátkem srpna se pokuste vyhnout všem předsudkům. Platí to při seznamování s novými lidmi, které si můžete neprávem špatně zaškatulkovat. Také kolegové nebo známí, s nimiž jste kdysi měli nějaký konflikt, vás mohou příjemně… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Pokud nechcete svého patrona připomínat v negativním slova smyslu, začněte více přemýšlet o svých slovech. Rychleji mluvíte, než domýšlíte následky. Prostořekostí byste mohli někoho urazit, což určitě nemáte v plánu. Hlavně uprostřed týdne… ČTĚTE VÍCE!



Opice
Klíčovým tématem týdne je v případě Opic jejich kariéra. Tentokrát dokážete prosadit své originální myšlenky, aniž byste se museli nadřízeným podbízet. V mezilidských vztazích ale nebuďte moc iniciativní. Respektujte osobní prostor svého… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Do života Kohoutů vstupuje energický Mars, který si tentokrát posvítí na erotiku. Konečně se necháte nakazit letní atmosférou a vyhodíte si z kopýtka. Cítíte, jak tělem prostupuje vzrušení, chcete se bavit, poznávat nové tváře, případně zahnat… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Letní cesty slibují Psům seznámení s atraktivním protějškem. Platí to především pro ty z vás, kteří se chystáte za hranice republiky. Sice to nebude žádná perspektivní známost, ale i vášnivý románek na vás bude mít ohromný vliv. Užijete si pár dní vášně a… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Důležitým mezníkem tohoto týdne je partnerský život. S protějškem se snadno dostáváte do křížku kvůli prázdninovému programu. Zatímco vy toužíte po romantice, vaše spřízněná duše by upřednostnila večírky nebo sportovní vyžití s kamarády. Ukažte svou… ČTĚTE VÍCE!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.