Home - Články - Láskohled 5. - 11. srpna

Láskohled 5. - 11. srpna

vloženo 2. 8. 2019
čas čtení: 3 minuty

Láskohled 5. - 11. srpna

Kozorozi by se v následujícím týdnu měli zamyslet nad tím, zda ve vztahu využít druhé šance a Lvi se mohou těšit citovou horskou dráhu. Jak na tom budete v lásce Vy? Čtěte v týdenním horoskopu lásky!
sdílet článek na facebooku

Beran
Příjemné dny vystřídá vlna hádek, které nebudou mít vlastně žádné opodstatnění. Zbytečnými hádkami se jen vyčerpáte a nabírat síly pro život i milostný vztah budete velmi ztěžka.

Býk
Nesnažte se změnit koloběh rituálů u vašeho miláčka. Nemá to žádnou cenu. Nejen, že byste se mohli pohádat, ale rovněž to v něm může zasít semínka pochybností o vzájemné lásce.

Blíženci
Spolu zvládnete opravdu všechno. Tento týden pro vás bude takovou malou zatěžkávací zkouškou a o vypjaté situace nebude nouze. Pokud však držíte při sobě, zvládáte to levou zadní.

Rak
Se svým protějškem nemáte tento týden vůbec žádnou trpělivost. Vytáčí vás na něm úplně všechno a vaše podrážděnost bude doslova nakažlivá. Uvolněte se, už to jiné přece nebude.


Chcete se dozvědět více o budoucnosti vaší lásky a překážkách, které vás mohou na cestě za štěstím potkat? Spolehněte se na MAGICKÝ TAROT LÁSKY, který se stane důvěrným průvodcem ve světě lásky a vztahů. Nečekejte na další rány osudu a vytáhněte si svých 5 karet, které vám pomohou odhalit, co vás ve světě lásky čeká a nemine. 

Lev
Harmonii a klid tento týden v lásce v žádném případě neočekávejte. Spíše to u vás doma bude jako na horské dráze. Nebudete se stačit divit, co všechno na sebe tento týden vytáhnete.

Panna
Máte pocit, že váš miláček dává přednost všemu ostatnímu a na milostný život trochu zapomíná. Něco na tom bude a měli byste si o tom, co nejdříve promluvit, protože to bude horší.

Váhy
Stále se nemůžete v oblasti lásky rozhodnout v jisté záležitosti. Poslouchejte své nitro, protože to vám nyní bude tím nejlepším a nejzkušenějším rádcem. Musíte si prostě věřit.

Štír
V tomto týdnu váš protějšek bez porady s vámi naprosto změní plány na příští dny. Nejen, že vám jeho návrhy do vašeho rozvrhu vůbec nepasují, ale jeho netaktnost vás rozzuří do ruda.


ZÁVIDÍTE SVÝM PŘÁTELŮM ŠŤASTNÝ VZTAH? Nebuďte pozadu a zavolejte mi! Karty mi ukážou, kde potkáte lásku! Volejte mi na telef. číslo 906 701 701! Paní Květa


Střelec
Snaha o znovunabytí důvěry se vašemu protějšku nedá upřít. Záleží, jestli však už nejde s křížkem po funuse. Máte na něj pořádně spadeno a nevíte, zda se váš vztah ještě dá slepit.

Kozoroh
Od svého miláčka jste tento týden dostali druhou šanci a můžete se začít snažit. Je jen na vás, jak se ke svému prohřešku postavíte. Nesypte si však popel na hlavu až příliš okázale.

Vodnář
Máte tento týden ohromnou radost. Váš miláček vás překvapil milým dárkem, či nápadem jak strávit společné chvíle. Užívejte si proto všeho, co vám Venuše v lásce tak bohatě nabízí.

Ryby
Tento týden se plně obrňte trpělivostí a využijte své klidné moudrosti na to, abyste vyřešili jisté neshody se svým protějškem. Malichernosti jsou momentálně na denním pořádku.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.