Home - Články - Čínský horoskop na týden 4. - 10. ledna

Čínský horoskop na týden 4. - 10. ledna

vloženo 4. 1. 2021
čas čtení: 5 minut

Čínský horoskop na týden 4. - 10. ledna

Zveme vás na další exkurzi do světa starobylých a osvědčených tradic! Využijte tisícileté zkušenosti čínských mudrců a zjistěte, jaký bude první týden nového roku 2021. Jako vždy najdete v čínském horoskopu předpovědi pro všechny oblasti vašeho života. Čeká na vás nová láska nebo povýšení v práci? Čtěte a dozvíte se to!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Začátek ledna upíjí zrozencům Krysy elán. Pracovní záležitosti vás vyčerpávají a volného času ubývá. Všechny zbytečnosti musíte z diáře vyškrtat, aby zůstal prostor na odpočinek. Zdraví je totiž jedinou věcí, která se nedá… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Velkým tématem se stávají finance. Je třeba hledat cestičky, jak do domácího rozpočtu ušetřit nemalé finance. Seškrtáte zbytečné položky v nákupním seznamu a rozhodnete se vyzkoušet svou kreativitu. Doplňky do… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Milí Tygři, lednový start přináší do života lásku. Pokud jste zadaní, najdete ztracenou cestu ke svému partnerovi. Komunikujete bez zábran a snažíte se pochopit jeho myšlenkové pochody. Nezadaným se otevírá možnost sblížit… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Do nového roku vstoupíte s rozháranými myšlenkami. Sami nevíte, co by v nadcházejících měsících mělo být vaší prioritou, či zda něco nezměnit. Zpomalte a zkuste vnímat nitro. Pomůže vám procházka zimní krajinou i tvůrčí… ČTĚTE VÍCE!


Drak
Záležitosti, které jste nedokázali vyřešit do konce roku, se nyní hlásí o slovo. Nezbývá, než se s nimi poprat v prvním lednovém týdnu. Pluto vám nedovolí zamést je jen tak pod koberec. Nezoufejte, díky tomu budete mít… ČTĚTE VÍCE!

Had
Máte vynikající nápady a své nadřízené nepřestáváte překvapovat. Během vánočních svátků jste nabrali spoustu inspirace i energie, které se v profesním zápolení výborně hodí. Know-how považujte za tajemství a chraňte ho jako… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Zkraje roku se objevují možné ztráty související s cestováním. Pokud se chystáte na dovolenou, připojistěte zavazadla a dávejte obzvlášť velký pozor na doklady a cennosti. Pečlivě promyšlená trasa a fungující GPS vás… ČTĚTE VÍCE!

Koza
První celý lednový týden přinese do života Koz pozitivní zprávu. Nebojte se využít příležitost, která se vám nabízí, i když s danou věcí nemáte žádné zkušenosti. Důvěřujte si a zkoušejte novinky. Zelenou mají i různé kurzy a... ČTĚTE VÍCE!


Opice
Zatímco v oblasti kariéry máte zelenou, finance tak vesele nevypadají. Pokud se chystáte podepsat smlouvu nebo se schyluje k životní investici, buďte obzvlášť obezřetní. Žádost o poskytnutí půjčky raději odsuňte, teď byste… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Leden přináší do života Kohoutů zátěžovou konstelaci, u níž nezbývá, než zatnout zuby a vydržet. Mějte na paměti, že z každé zkoušky vzejdete silnější. Vrtošivé měsíční paprsky komplikují rozhodování. Jen těžko se orientujete… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Po vánočním odpočinku překypujete energií. Bohužel v rozmachu vás brzdí závislost na některých osobách nebo věcech. Zamyslete se nad tím, jestli vám takové chování neškodí. Někdy je na čase odstřihnout se od rodičů nebo… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Rok 2021 nabízí hned na začátku mnoho příjemných událostí a změn k lepšímu. Měsíční paprsky probouzí vnitřní nejistotu, kdy se nedokážete vyznat v tom, co opravdu chcete. Zadaní Vepři by měli ve vztahu komunikovat… ČTĚTE VÍCE!

|<< < 3 | 4 | 5 | 6 | 7 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.