Home - Články - Čínský horoskop na týden 31. leden - 6. únor

Čínský horoskop na týden 31. leden - 6. únor

vloženo 31. 1. 2022
čas čtení: 5 minut

Čínský horoskop na týden 31. leden - 6. únor

Blíží se začátek čínského nového roku! Stane se tak již zítra, 1. února. Jste připraveni na nové zážitky, nové výzvy a velké změny ve vašem životě? Teď přichází ta správná doba! Pokud se vám nevydařil vstup do roku 2022, máte nyní jedinečnou šanci na druhý začátek. Nový týden bude patřit jenom vám!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Na přelomu měsíce vám schází potřebná motivace a tah na branku. Než se pustíte do nějakého projektu, zvažte, zda je váš zájem upřímný. Důležité to bude v zaměstnání, ale i při soukromých aktivitách. Žádný… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Milí Buvolové, druhý měsíc letošního roku může nahrát situaci v zaměstnání i lásce. Důležitá je ovšem zdravá sebedůvěra, bez které se neobejdete. Důvěřujte svým schopnostem a pochvalte se za to, co jste už… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Závěr měsíce je plný sentimentu a bolavých emocí. Těžko hledáte motivaci a nic vás pořádně nebaví. Naštěstí vám přispěchá na pomoc chápavá Luna. Dodává empatii a napomáhá mezilidským vztahům. Lépe porozumíte… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Nadcházející období je velmi bohaté na mezilidské vztahy. Žijete společensky a komunikace vám nedělá zásadní problémy. Díky tomu poznáte spoustu zajímavých jedinců. Lidé kolem vás se proměňují. Nové… ČTĚTE VÍCE!


Drak
Další týden letošního roku je pro Draky zkouškou trpělivosti. Počítejte se zádrhely, které vás mohou na chvíli vyřadit z původního programu. Neházejte kvůli tomu flintu do žita a vezměte komplikace jako příležitost… ČTĚTE VÍCE!

Had
Vstupujete do měsíce, který je nabitý novinkami. Záležitosti, se kterými jste si nevěděli rady, začnou postupně mizet z vašeho života. Problémy se vyřeší samy od sebe. Opatrnosti její nikdy nazbyt, proto nespoléhejte… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Aktuální klima ovlivňuje planeta pohybu Merkur. Jeho vlivem nezůstanete sedět na jednom místě. Kromě častého cestování se otevírá dokonce cesta ke stěhování. Především mladší zrozenci Koně zatouží… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Milé Kozy, přelom ledna a února dá zabrat vašemu psychickému zdraví. Původní plány se mění každým okamžikem, a tak nikdy nevíte, jak den dopadne. Odměňte se za všechno vypětí. Hvězdy radí užít si… ČTĚTE VÍCE!


Opice
Dostihne vás pochmurná zimní nálada, kdy si připadáte osamělí. Hvězdy radí, abyste se tomu nepoddávali. Pokud se vám momentálně nedaří najít partnera, obraťte pozornost k rodině i přátelům. Jestliže… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Láska vás v těchto dnech může zaskočit kdykoliv a kdekoliv. Otevřete proto své srdce a těšte se, co krásného vám začátek února nachystá. Dokonce i bláznivé nápady jsou pro život vítané! Jakmile opustíte… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Rodinné záležitosti nemůžete ovládat jako loutku na divadle. Mrzí vás, že blízcí nestojí o radu ani pomoc. Nicméně jejich rozhodnutí musíte respektovat. Zkuste zaměřit pozornost někam jinam. Věnujte se… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Pracovní záležitosti se pohnou z mrtvého bodu! Zrozenci Vepře prahnoucí po hvězdné kariéře, mají v tomto týdnu nachystaný skvělý odrazový můstek. Hvězdy vám propůjčují ambice, za které se nemusíte stydět. Rozešlete… ČTĚTE VÍCE!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.