Home - Články - Rok 2022 - čínský rok vodního Tygra

Rok 2022 - čínský rok vodního Tygra

vloženo 30. 1. 2022
čas čtení: 5 minut

Rok 2022 - čínský rok vodního Tygra

V roce čínského vodního Tygra musí každé znamení bez výjimky vydat ze sebe to nejlepší, aby všichni zrozenci překonali překážky a zlepšili svoje životní podmínky. Rok 2022 bude rok změn! Je tím pádem vhodná doba pro všechny ty, kteří se chtějí zbavit ran minulosti, vyléčit se a začít znovu.

sdílet článek na facebooku

Vodní Tygr vládne od 1. února 2022 do 21. ledna 2023. Celé toto období je prolnuto hektickými energiemi. Jeho znaky jsou spontánnost a nevyzkoušenost postupů. Jde vlastně o experimentálnost života, kdy řešíme věci ze dne na den. Pro každého zrozence zvlášť i pro celé lidstvo se budou vyskytovat překážky na každém kroku, přesto však budeme schopni čerpat sílu z dynamiky věcí a z vlastního nadšení.

Vodní povaha čínského tygra

Na rozdíl od kovové podstaty Bůvola končícího roku tkví živelný základ tohoto tygra ve vodě. Voda symbolizuje i v čínské tradici emoce a city, stejně jako v ostatních kulturách. Navíc však představuje jako „krev světa“ také duchovní komunikaci, duchovní zralost a životní sílu. Nejlépe se v tomto roce bude dařit zrozencům Draka, Koně, Psa a Prasete. S velkými překážkami se setká Opice a Had. Musejí si dát pozor na své investice a na riskantní milostné vztahy.

Je těžké říci, zda je vodní tygr z pěti čínských sort tygrů nejvíce ohleduplný nebo nejméně bezohledný. U tygra to druhé vypadá jako to první. V každém případě je ze všech druhů tygrů nejvíce empatický. Psychicky nám věnuje čistící sílu svého humoru, který musí být, i kdyby na sůl nebylo. Fyzicky je vodní tygr znám svou velkou očistnou schopností těla. Největší vliv má na jangová znamení, což je Krysa, Tygr, Drak, Opice a Pes. Tato znamení posilněna energií, vodního tygra, budou důslednější a lépe a rychleji budou vědět, kam jdou a co chtějí. Budou dosahovat dobrých výsledků podle svých záměrů. U čínských znamení s jingovou polaritou (Vůl, Králík, Had, Koza, Kohout, Prase) zůstává ve hře faktor, zda se nechají odradit prvním neúspěchem, nebo si půjdou za svým.


Oběma typům znamení přináší tento Tygr do života dynamický styl, který se může dařit lépe nebo hůře. Na dosah je spousta profesionálních, romantických i rodinných úspěchů, jen se trochu snažit a udělat první krok.

Sny se promění v realitu

… ale jen tomu, kdo se nebojí „máknout“. Pokud se nebojíte plného nasazení sil, můžete dosáhnout téměř všeho, co chcete, protože rok 2022 je rokem změn. Můžete také nalézt vysněné vztahy, je však potřeba stát alespoň jednou nohou na zemi a nenechat se unášet žárlivostí, vášní a hněvem. Co se týče kariéry, není lepší rok než rok Tygra. Mohou ožít zapomenuté projekty a nefunkční podnikaní. Pokud chybí peníze na investice, objeví se. Jde jen o to, mít připravený dobrý plán. Také těm, kteří nepodnikají, přijdou do cesty nové pracovní příležitosti, a to šité na tělo. (Velmi se bude dařit všem profesím, které souvisí s vodním živlem.)

Pozor na finance

V podnikání se dařit bude, ale na finance si dávejte pozor. Jak již bylo řečeno, je nutné mít promyšlený investiční plán. Nenakupujte věci bez uvážení a ne takové, s nimiž nemáte zkušenosti. Pozor na podvodníky. Je také nutné opatrovat národní zdroje, jako je orná půda, voda, ropa, plyn, kovy. Veškeré diplomatické krize je lépe zažehnat, než začnou eskalovat.


Vztahy a láska

Jangová polarita vodního tygra přeje vztahům, proto konečně nebude přikládán velký význam názorovým rozdílům a ve společenských skupinách i rodinách bude větší shoda. Romantické vztahy budou hojné, ale málokdy budou mít delšího trvání než právě tento rok. Růžové brýle proto v lásce hned sundejte nebo ani nenasazujte. Rok bude také hojný na miminka, jen zrozenci Tygra by si měli dát pozor a o rok dítě odložit, aby nedocházelo k prudkým střetům mezi rodiči a dětmi Tygříky.

Zdraví v roce vodního Tygra

Vodní tygr musí proplachovat, pijte tedy dostatek čisté vody. Pokud si najdete léčivou studánku či pramen, tím lépe, také bylinné odvary vám prospějí. Je nutné dávat pozor na močové cesty a ledviny. Měli byste také lépe dbát na svůj jídelníček, méně podléhat nezdravým chutím a „naštelovat“ své stravování tak, abyste našli potěšení ve zdravých a čerstvých potravinách, což je velmi dobře možné. Oprostěte se také od stresu a zkuste si uvědomit, že vaše starosti nejsou středobodem vesmíru. Vesmír je moudrý organismus, který se řídí sám a není nutná vaše účast v tomto procesu. Věnujte se meditaci a procházkám v přírodě.

Svůj ROČNÍ ČÍNSKÝ HOROSKOP 2022/2023 podle jednotlivých čínských znamení si můžete přečíst ZDE!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.