Home - Články - Týdenní horoskop 31. leden - 6. únor

Týdenní horoskop 31. leden - 6. únor

vloženo 29. 1. 2022
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 31. leden - 6. únor

Týdenní horoskop přináší nejsnazší a nejpřehlednější způsob, jak se nachystat na nový týden. Dozvíte se ty nejdůležitější věci, které si pro vás vesmír připravil, a tak nehrozí, že byste něco podcenili. Zjistěte teď hned, jaké budou vrcholy příštího týdne!

sdílet článek na facebooku

Beran
Pozornost nyní soustřeďujete pouze jedním směrem. Čeká vás důležitá zkouška a vy nedokážete myslet na nic jiného. Ani náladu nemáte dobrou, protože jste ve stresu a doufáte, že toto období bude rychle za vámi a vy se můžete soustředit na jiné věci.

Býk
Konečně máte ve svém životě trochu volněji. Některé věci se usadili a vy nejste tolik uhnaní. Každý den jste se vraceli domů až k večeru a neměli jste čas na sebe ani na svou rodinu. Nyní se to konečně obrací k lepšímu a vy si užíváte volné chvíle.

Blíženci
Pokud hledáte nové zaměstnání, nebo například přemýšlíte nad tím, že byste svou dosavadní práci změnili, tak momentálně je pro to nejvhodnější doba. Rozhlížejte se více do světa, buďte otevření novým možnostem, ale taky nevšedním kariérním nabídkám.

Rak
Jste plni elánu a nadšení. Máte pocit, že tento rok by konečně mohl být lepší, než ty dva předchozí. Máte za sebou náročné období, ale jen tak jste se nenechali zlomit a pořád jste doufali obrat k lepšímu. Váš optimismus pomohl i spoustě přátel.


Lev
I když se váš milostný život nevyvíjí zrovna nejlepším směrem, tak se z toho moc nehroutíte. Víte, že život musí jít dál a snažíte se na každé špatné věci, co se vám v životě přihodí, najít něco dobrého, co vás nakonec výrazně posílí. Jen tak dál.

Panna
Máte ve svém okolí velice závistivého jedince, který vás pomlouvá na všechny strany. Ze začátku se k vám občas nějaká zmínka dostala, ale moc jste to neřešili, nyní se ale těch pomluv hromadí až příliš. A vy vlastně vůbec netušíte odkud vítr vane.

Váhy
Tento týden bude, co se týče mezilidských vztahů, opravdu výživný. Poznáte, že jste se v jednom člověku hodně zmýlili. Daný jedinec vypadal jako přítel a dokonce se tak i choval. Teď ale kolem sebe plive jen samé jedy a na nikom nenechá nit suchou.

Štír
Konečně se vám podařilo získat si v práci nějakou autoritu. Ze začátku jste totiž svou pozici měli nejistou, přišli jste do již zaběhnutého systému, ale i kolektivu, ale nakonec se ukázalo, že umíte svou kreativitou a cílevědomostí kdekoho zaujmout.


Střelec
Možná přemýšlíte nad výdaji, ale i nad nějakými investicemi. Po finanční stránce se vám totiž začalo dařit lépe, a protože nad vším hodně uvažujete, tak jste reálně začali přemýšlet nad nějakým výhodným spořením a dobře děláte. Nikdy nevíte, co bude.

Kozoroh
Dávejte si tento týden pozor na své investice. Hvězdy nejsou v ideálním trigonu, obzvlášť Merkur vás v tomto ohledu může potrápit. Také si dejte pozor na nevyžádané rady, i když se vás jistý člověk bude snažit přesvědčit o své pravdě, tak se nedejte.

Vodnář
Novoluní ve Vodnáři přinese do života touhu nastolit ve vašem životě rovnováhu. Rádi byste, aby se vám ve všech směrech dařilo a nemáte rádi výkyvy. V tomto ohledu vám bude měsíc v Novu nápomocen a vy si zasloužené harmonie budete opravdu vážit.

Ryby
V práci je toho konečně méně a vy díky tomu máte více času na rodinu, ale i na přátele, či osobní záležitosti. Vaše koníčky jste na velice dlouhou dobu uložili k ledu a ty nyní čekají na velké vzkříšení. Tak se nebojte a běžte do toho klidně po hlavě.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.