Home - Články - Čínský horoskop na týden 31. května - 6. čevna

Čínský horoskop na týden 31. května - 6. čevna

vloženo 30. 5. 2021
čas čtení: 5 minut

Čínský horoskop na týden 31. května - 6. čevna

Šestý měsíc se nám tento týden naplno rozjede a zdá se to skoro neuvěřitelné, ale pomalu za sebou budeme mít půlku roku 2021. To je určitě vhodný čas k částečné bilanci, zároveň to znamená, že byste se měli pořádně připravit na druhý poločas. Ale hlavně si užijte první červnový týden s čínským horoskopem!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Na přelomu měsíce se zrozenci Krysy vypořádávají s finančními problémy. Všechny ekonomické kroky byste měli řešit s rozvahou, utrácení za zbytečnosti se úplně vyhněte. V prvním červnovém… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Klíčovým tématem prvního červnového týdne se stávají vztahy. Zatímco v práci a mezi přáteli se napjatá situace uklidňuje, partnerství tak pohodově nevypadá. Drahá polovička zapomíná na sliby a… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Jaký čas vyhlíží zrozenci Tygra? Aktuální klima ovlivňuje blahodárné postavení Venuše, která slibuje nezadaným novou lásku! Nenechte se zastrašit špatnými vzpomínkami a začněte známost s čistým… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Bojujete s leností a komplikujete situaci v soukromí na pracovním poli. Spoustu věcí házíte za hlavu a doufáte, že se vyřeší samy. Pokud vyhlížíte důležité jednání, pracovní pohovor či zkoušky, určitě byste… ČTĚTE VÍCE!


Drak
Zatímco Draci překypují na začátku června energií a své úkoly plní na jedničku, neplatí to o všech znameních indiánského zvěrokruhu. Pokud na někoho spoléháte, raději zkontrolujte, že dotyčný… ČTĚTE VÍCE!

Had
Pokud jste se v poslední době potýkali se zdravotními problémy, na začátku června ucítíte zlepšení. V soukromí se ocitnete mezi dvěma mlýnskými kameny, protože partner nebo děti mají odlišnou… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Milí Koně, nebojte se prosazovat své názory a dělat věci podle vlastního rozhodnutí. Jste dospělí lidé a neměli byste se nechat zviklat připomínkami druhých. Platí to v soukromí i na pracovním poli. Vaše originální… ČTĚTE VÍCE!

Koza
První půle týdne se nese v klidném duchu, od středy hrozí rodinné neshody. Kamenem úrazu se stane vaše samostatnost, kdy se neohlížíte na druhé. Partnerovy připomínky vás nechávají chladnými. Obrňte se… ČTĚTE VÍCE!


Opice
Aktuální postavení Venuše zásadně ovlivní dění na milostné půdě! Dokonce se může objevit někdo nový, kdo si rychle získá vaše sympatie. Rozum se pere se srdcem a je otázkou, kdo zvítězí! Ani pracovní … ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Rodinné vztahy se na začátku měsíce harmonizují. Komunikace mezi jednotlivými členy domácnosti je otevřená, proto se spousta nejasností rozplyne. Můžete také navázat kontakt s člověkem, s nímž jste… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Začátek měsíce si posvítí na zdravotní stav zrozenců Psa. Ukazují se slabé stránky vašeho životního stylu, což se projevuje úbytkem vitality i drobnými zdravotními neduhy. Vyhnout byste se měli… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Nejvíc ze všeho prahnete po odpočinku. Zadaní si musí chvíli klidu vybojovat. Jako by ostatní členové rodiny nechápali, že vaše fyzické a psychické síly nejsou bezedné. Především ratolesti dokážou… ČTĚTE VÍCE!

|<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.