Home - Články - Čínský horoskop na týden 3. - 9. srpna

Čínský horoskop na týden 3. - 9. srpna

vloženo 3. 8. 2020
čas čtení: 5 minut

Čínský horoskop na týden 3. - 9. srpna

Čínský horoskop je skvělým rádcem pro váš nový týden. Buďte i vy o krok napřed a přečtěte si, co vás čeká a na co si dát pozor!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Milé Krysy, na začátku srpna se kolem odehrává spousta událostí, které mohou zamíchat rozdanými kartami. Na cestě k vám je několik potěšujících informací, ale také zprávy, kvůli nimž jste rázem nejistí. Ať tak či tak, neměli byste kvůli… ČTĚTE VÍCE!

Bůvol
Vyhlížíte poklidný týden, který je jako stvořený pro letní dovolenou. Ani v zaměstnání vás ale nezaskočí nepříjemnosti. Naopak se naskytne možnost zapojit se do nového projektu. Týmová práce bude úspěšnější, než když… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Přirozená autorita Tygrů se v srpnu dostává zpátky ke slovu. V soukromí si dokážete udělat pořádek, vládnete mírnou, ale pevnou rukou. Stejnou taktiku zkuste uplatnit i na pracovním poli, kde spolupracovníci vymýšlejí nesmysly, nebo… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
V nadcházejícím týdnu bojují Zajíci s únavou. Zařadíte se mezi meteosenzitivní jedince a zdá se vám, že za krkem nosíte upíra. Nejraději byste většinu času prolenošili. Bohužel povinnostem se nevyhnete, jejich odkládání přidělá… ČTĚTE VÍCE!


Drak
Uranův vliv přinese na začátku srpna několik změn v programu. Nezbývá než se přizpůsobit aktuální situaci. I když se vám samotným zásah do plánů nelíbí, musíte podporovat okolí, které je na tom hůř. Snažíte se blízké přesvědčit, že… ČTĚTE VÍCE!

Had
V dalším prázdninovém týdnu mají Hadi za úkol odstřihnout se od všeho, co se vám nepodařilo. Netrapte se neúspěchy, protože chybovat je lidské! Soustřeďte mysl k příjemnějším bodům v životě. Singles by se neměli ostýchat… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Druhá polovina prázdnin začne očistou, která by se měla dotknout všech životních oblastí. Máte příležitost zbavit se všeho, co nemá perspektivu. Ať jde o falešné přátelství, nefunkční vztah, vyčerpávající zaměstnání nebo koníček, který… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Zadané Kozy se dostávají s partnerem do křížku kvůli odlišným dovolenkovým plánům. Chcete najít kompromis za každou cenu, ale hvězdy jsou důrazně proti. Přizpůsobovat se partnerovi jen kvůli tomu, aby byl doma klid, nakonec… ČTĚTE VÍCE!


Opice
Milé Opice, v dovolenkové sezóně trochu zapomínáte na konkurenční boj, který ani v tomto čase neutichá. Začněte více prosazovat své profesní záměry a nestyďte se upozornit na své silné stránky. V opačném případě vám… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Komunikace v rodině i na pracovní půdě je ožehavá. Na začátku měsíce si rozmyslete, se kterými věcmi se blízkým svěříte a co si necháte pro sebe. Vyhnete se nikam nevedoucí přednášce. Na pracovišti se zase vyhněte jízlivým... ČTĚTE VÍCE!

Pes
Srpnovým tématem jsou finance. Po celý měsíc byste s nimi měli zacházet obezřetně, abyste se vyhnuli ekonomickým problémům. Zatímco u sebe dokážete nákupní choutky ovládnout snadno, potomkům nechcete… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Druhá polovina prázdnin vyžaduje od zadaných Vepřů velkou trpělivost a empatii. Pokuste se mu naslouchat a jeho nespokojenost neberte na lehkou váhu. Jestliže se vám něco nelíbí, zkuste miláčka změnit díky pozitivní motivaci, protože… ČTĚTE VÍCE!

|<< < 652 | 653 | 654 | 655 | 656

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.