Home - Články - Čínský horoskop na týden 3. - 9. leden

Čínský horoskop na týden 3. - 9. leden

vloženo 3. 1. 2022
čas čtení: 4 minuty

Čínský horoskop na týden 3. - 9. leden

První čínský horoskop pro rok 2022 je tady! Vstupte díky němu do nového roku tou správnou nohou. V oblasti zaměstnání sice číhá pár nástrah, nejsou však nikterak nebezpečné a čerstvé jiskřičky vám vyletí v lásce. Pusťte se do čtení!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Na začátku nového roku otevírá Venuše cestu k novému seznámení. Nemusí jít nutně o lásku, dost možná objevíte nového přátele nebo upevníte kolegiální vazby v zaměstnání. S rozšiřováním nových tváří… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Aktuální postavení Luny vzbuzuje v Buvolech proměnlivé emoce. Propadáte melancholii a podrážděně reagujete na okolní podněty. Dopřejte si pravidelné pohlazení po duši v podobě bylinkového… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Milí Tygři, ačkoli podáváte skvělé výkony, nejste za ně náležitě ocenění. V soukromí si rodina váží všeho, co děláte, na pracovní půdě si ale někdo přivlastňuje vaše zásluhy. V takovém případě se nestyďte… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
V nadcházejícím týdnu se mějte na pozoru před podvodníky. Podepisování důležitých smluv a objemné investice vyžadují konzultaci s nestranným odborníkem. Opatrnost je potřeba i při nakupování… ČTĚTE VÍCE!


Drak
Nový rok neodstartuje úplně hvězdným způsobem. Draci se musí obrnit trpělivostí a namasírovat svaly. Den za dnem se situace uklidňuje a vám se podaří udělat si v životě nový pořádek. Objevíte koníček, díky… ČTĚTE VÍCE!

Had
Milí Hadi, rok 2022 přinese do vašeho života lásku. Přijde ze strany, která pro vás bude nečekaná, ale o to příjemnější. Sled událostí bude velmi rychlý a podle hvězd se ještě letos můžete dočkat svatby nebo… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Jako by hvězdy konečně vyslyšely vaše touhy a dopřály vám posun v kariéře. V cestě za štěstím vám nic nestojí. Je možné, že najdete odvahu pro rozjezd vlastního podnikání, přijmete práci v zahraničí nebo se… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Nezadané Kozy se na začátku nového roku rozhodnou změnit svůj sociální status. Rostoucí touha po lásce by vás ale neměla vehnat do náruče prvního protějšku, který se vám naskytne. Vybírejte s rozvahou! U nových… ČTĚTE VÍCE!


Opice
První celý lednový týden dá zabrat vašim úsporám. Povánoční slevy jsou nesmírně lákavé, ale pořídíte při nich věci, které nutně nepotřebujete. Místo toho dávejte peníze stranou, abyste za ně časem pořídili… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Obranyschopnost Kohoutů je na začátku roku velmi křehká. Snažte se ji posílit všemi možnými způsoby od změny jídelníčku, přes potravinové doplňky, otužování nebo třeba saunování. Nezapomeňte… ČTĚTE VÍCE!

Pes
S novým rokem přináší nové příležitosti! Nebraňte se změnám, protože s nimi přijde spousta pozitivního. Sami si užíváte čerstvý vítr do plachet, měníte šatník a ve hře je dokonce úplně nový účet. Nebojte… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Rozhodně by vám neměl chybět diář, díky kterému si ohlídáte všechny důležité termíny. Na začátku roku jste roztržití a povinnosti vám přerůstají přes hlavu. Díky lepšímu time managementu si navíc ušetříte… ČTĚTE VÍCE!

|<< < 840 | 841 | 842 | 843 | 844

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.